Latvijā mersim velkas līdzi slava no 70tiem-80tiem gadiem, ka tas ir nelūztošs + austrumu kaimiņu ietekmē, to uzskata par prestižu - no tā visa cena augsta
pēdējos 15 gadus šai markai ar defektu statistiku ir vāji - attiecīgi ekonomiskā pamatojuma šā auto iegādei nav - to jāņem tad ja tas ļoti patīk
par G klasi to var saprast, par SL arī, par C klasi........... nu nez braukt prieks no atbilstoša BMW ir 3x lielāks - dizains un price/performance abiem vāja
Arī es braucu bieži ar MB un nu jau 7to gadu! Laba, eleganta, liela, ērta, nav dārga ekspluatācijā, jo maz bojājas(bet, ja bojājas, tad pa krupno!). Tagad, ja pirktu, tad sportiskāko CLK - brīvdienu izbraucieniem
ox3r:nu man A6 pašreiz un arī viņam remonti ir ļoti dārgi... tas visām šādas klases mašīnām.
Ir doma mainīt un sāku skatīties varinatus. Jaunāks Audi vai arī mersis. BMW kautkā negribu...
No ekonomiskā viedokļa izdevīgāka ir pirmā A6 versija- tai vēl vecā labā cigāra "hadene" ar 3 buksēm priekšējā piekarē un AAR motors, kuru arī kaimiņu Pēteris var bez kompja paregulēt. Tādēļ es ar savu "vecīti" vēl negribu šķirties. Protams, ja maks biezāks, var jemt jaunāku un atstāt savu aldziņu Auto Rīga lepnajos servisos...))
Friidis: No ekonomiskā viedokļa izdevīgāka ir pirmā A6 versija- tai vēl vecā labā cigāra "hadene" ar 3 buksēm priekšējā piekarē un AAR motors, kuru arī kaimiņu Pēteris var bez kompja paregulēt. Tādēļ es ar savu "vecīti" vēl negribu šķirties. Protams, ja maks biezāks, var jemt jaunāku un atstāt savu aldziņu Auto Rīga lepnajos servisos...))
nu jā... man ir V6 motoriņš un lai vispār kautkam tur tiktu klāt ir jānoārda visa priekša mašīnai...
MB ir opīšu auto Ja braukšanai, tad BMW. Jebkurā gadījumā C klase nav no tām labākajām izvēlēm MB sakarā IMHO. Ja mani dzīve piespiestu braukt ar MB, tad vai nu S vai sliktākā gadījumā E klasi. Ja MB kā auto braukt bildēt, tad gan G vai GL.
nupat nāca apgaismība, saistībā ar šadiem indivīdiem. skat, viņiem allaž vajag ja ne vislabāko, tad krietni dārgāku nekā viņi par saviem ienākumiem var pavilkt. protams, tas neattiecas tikai uz auto vai štātēm. uz ko teiciens- ka dārgāks, ir labāks vistiešākajā mērā neattiecas. redzi, nesen, labi, pāris gadus atpakaļ normālas kedas varēja nopirkt par latiem 40 un vazāties ar tām mēdzu līdz 2 gadiem. šopavasar atkal ložņāju veikalus un biju šokā, kedas sākot no 40, kas ir pilnīgākie sūdi, beidzot ar latiem 80-100.labi meklējot atradu normālas, kas piķoja ap 40 ls. tad nu pāris dienas pastaigājot viss sākt iet grīstē, zole manāmi sarūk pa dienām, zeķes krāso, līmējumi veras. ideāli. āāa, nu jā, kur tad vēl tie fotoaparāti. tā vien šķiet, ka dārgu kameru nopirkušamais ir kārtējais fetiša upuris, kurš protams iztiktu ar parasti ziepinieku, cenā līdz simt latu, jo kā redzi viņi bildē tik pāris mēnešu un beidzot saprotot visas manuālī rakstītās neskaidrības, kameru noliek maliņā uz ko protams bilžu daudzums un kvalitāte runā pati.
Ja gribi andrīz jaunu 0-3gadi uzreiz saku ka mersi naw weerts njemt, jo ar ruupniicas paarcelsanu uz turciju strauji ir kritusies visu klasu kwalitaate un wisi garantijas saloni ir paarbaazti paslaik ar meenesiem garaam rindaam
ak34:MB ir opīšu auto Ja braukšanai, tad BMW. Jebkurā gadījumā C klase nav no tām labākajām izvēlēm MB sakarā IMHO. Ja mani dzīve piespiestu braukt ar MB, tad vai nu S vai sliktākā gadījumā E klasi. Ja MB kā auto braukt bildēt, tad gan G vai GL.
Pats ar BMW brauc jeb ar vien ar kautkādu džipveidīgo?
Volvo, anyone? S60 summum nebus downgrade no A6, noteikti nee. ar 2.4 motoru ir pietiekami dinamisks. vispar, autor, te ir fotoforums, ej uz iauto.lv - atnaks admins, nobanos veel.
ford mustang (1965-1972.g. un 2005-...) ir mašīna. pārējie visi tāpat tikai ātrākas (par kedām) pārvietošanās iekārtas. mersis, bembis, opelis, huidai vai mizda - viens pīpis.
nu labi, vēl par mašīnu varētu nosaukt dodge challenger (1971.g.) un pāris korvetes...
ak34:MB ir opīšu auto Ja braukšanai, tad BMW. Jebkurā gadījumā C klase nav no tām labākajām izvēlēm MB sakarā IMHO. Ja mani dzīve piespiestu braukt ar MB, tad vai nu S vai sliktākā gadījumā E klasi. Ja MB kā auto braukt bildēt, tad gan G vai GL.
Pats ar BMW brauc jeb ar vien ar kautkādu džipveidīgo?
Gan vienu, gan otru.
P.S. Ja uz MB vēl var pievērt acis un uzskatīt, ka tas ir OK, tad nu par Volvo vispār komentāri lieki - tādu avr pirkt no pirmās pensijas tik. vēl jo vairāk 2.4 mazmotoru .... IMHO labāk ir nopirkt fordu -- tas pats auto, bet lētāks.
skatos, ka MB vispār baigākie motori ir... Teiksim S klasei tur jau tikai no benzīntanka līdz benzīntankam tā vizināšanās.
3litru motors man liekas jau ir maksimālais kas vajadzīgs, lai izbaudītu visu ko mašīna sniedz. Tiesa mazāku par 2.0 arī jādomā pirms pērk.
ar BMW ir tā, ka daudzi latvijā ir sabojājuši par to tēlu, jo vienkārši ar viņiem uzvedas debīli. Tiesa nenoliedzu, ka BMW ir labs auto. Man gan nepatīk arī tā lieta, ka velk pakaļa. Tiesa MB arī tā ir.
tik traki jau nu nav ka ar mazaaku par 2l motoru nevar pabraukt. ok kkadaa vaacijaa austrijaa kalnos reaali juut ka nav taadaam 1.4 vai 1.6 jauda. bet latvijaa ar taadu man liekas pilniigi pietiek. tapat visi celji drausmigi un baanji mums nav. ja grib raljljot tad rallijaa jaabrauc.
zo:tik traki jau nu nav ka ar mazaaku par 2l motoru nevar pabraukt. ok kkadaa vaacijaa austrijaa kalnos reaali juut ka nav taadaam 1.4 vai 1.6 jauda. bet latvijaa ar taadu man liekas pilniigi pietiek. tapat visi celji drausmigi un baanji mums nav. ja grib raljljot tad rallijaa jaabrauc.
Braukt var un nav ne vainas, turklāt, jaunie motori arī mazi būdami dot ārā labu jaudu, bet ar manis minētajiem motoriem mašīnai tomēr paveras cita dinamika nevajaga nesties uz 160km/h, bet kautvai apdzenot vai pārkātojoties pa joslām ir daudz vieglāk un patīkamāk, ja auto ir jaudīgs.
ox3r:skatos, ka MB vispār baigākie motori ir... Teiksim S klasei tur jau tikai no benzīntanka līdz benzīntankam tā vizināšanās.
3litru motors man liekas jau ir maksimālais kas vajadzīgs, lai izbaudītu visu ko mašīna sniedz. Tiesa mazāku par 2.0 arī jādomā pirms pērk.
ar BMW ir tā, ka daudzi latvijā ir sabojājuši par to tēlu, jo vienkārši ar viņiem uzvedas debīli. Tiesa nenoliedzu, ka BMW ir labs auto. Man gan nepatīk arī tā lieta, ka velk pakaļa. Tiesa MB arī tā ir.
Nav tik traki. S klasei noteikti tā pat kā 7xx bmw -- vidējais patēriņš būs ap 13l/100 ja V8 un nedaudz vairāk ja V12 un mazāk ja 6 cilindri. Nu un motors nekad nav par lielu. Kādreiz braucu ar bmw 750 un nejutu, ka tas būtu par lielu. Šobrīd gan pats braukājos ar ne pārāk jauniem mazmotoriem, jo auto nav baigā prioritāte.
nav taa. nu, kas aktram ir jaudiigs, protams. bet tas apts volvo, maita, diizelis ir pietiekami dinamisks lai problemu apdzit nebutu, bet eed... 6l pa Rigu, korkjos stavejam - ipashniekam izspiedas acis KO TIK DAUDZ????
chomaks ar 3l turbo saab 9.5 griffinu zem 16l/100 videjo paterinju nedabuu, sportiski braucot... ar savu sportoshanu jau 3. avarija...