forum.gif
Nopirkšu Platlenķi EOS`am
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Nopirkšu Platlenķi EOS`am
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.07.08 13:51 labots
 citēt
Nopirkts
Publicēts: 29.07.08 13:54 labots
 citēt
tevi interesee kroplis vai pilnais kadrs?
ah, pamaniju ka tokina ne sigma 12-24...tatad, krops. tad nav aktuali.
A.
Publicēts: 29.07.08 13:54
 citēt
Tokina nav Full frame!!!
Publicēts: 29.07.08 13:57
 citēt
versatile:tevi interesee kroplis vai pilnais kadrs?
ah, pamaniju ka tokina ne sigma 12-24...tatad, krops. tad nav aktuali.
A.

stasti kas tev ir ?
Publicēts: 29.07.08 14:00
 citēt
Billy:Tokina nav Full frame!!!

Billy .::. pa cik atdod tu vinju ?
Publicēts: 29.07.08 16:05
 citēt
es teicu, ka atdodu? :) Tikai izskatās, ka tu meklē objek'tivu priekš pilna kadra.. Uz APS-C 12-24 TOKINA nav paredzēta. Varbūt tu jauc ar Sigmas 12-24, kas IR paredzēta uz pilna kadra?
Publicēts: 31.07.08 09:37
 citēt
Kaukaads unikums !!! veel pirms gada tauta tirgoja un mainiijas ar stikliem afigena aktiivi, tagad, pipec - nu labi saprotu tautai nafdas neir, bet nu vecos tak var nogruust un njemt citus lietotus ...

es pats te ja nemaldos esmu 3 savus platlenkjus nogruudis .... ATDODIET svolochi !!!
Publicēts: 31.07.08 10:09
 citēt
tokina 11-16 2,8 der?
Publicēts: 31.07.08 11:30
 citēt
der arii shis tik nu es nemaksaash vairaak par 280 ls, ja interesee saki savu cenu tiekamies un lieta dariita !
Publicēts: 31.07.08 19:57 labots
 citēt
Jaa, forši ar tevi ko sarunāt, ir pieredze. Es šitā čaļa dēļ SPECIĀLI izbrīvēju laiku piektdienas vakarā, par kuru iepriekš vienojāmies, no Valmieras aizbraucu uz Rīgu, lai parādītu tirgojamo platlenķi. Tikai pēc ierašanās piezvanu šim, lai noskaidrotu - kur Mustangu vēji nēsā, a šis saka - eu, es tagad braucu, man nav laika runāt :face-grin: es pārzvanīšu. Kā saka, zēns ar humoru sirdī :face-grin: jokus mīl. Iepriekš piezvanīt un pabrīdināt, protams, neuzskatīja par vajadzīgu. Kur nu vēl atvainoties par nieka neērtībām utt. Arī zvanījis vairāk nav - domāju, bija mazliet neērti, laikam. Un čals zināja, ka es no Valmieras speciāli tādēļ vien braucu. Tā ka sarunājiet vien strelkas, ļoti iespējams, ka viņš nejauši kaut kur tuvumā būs.........ja dikti dikti paveiksies viņš pat ievērtēs jūsu stikliņus :face-wink:
Publicēts: 31.07.08 21:18
 citēt
Nu jaa, taads normals chalis :face-grin:
Publicēts: 01.08.08 14:26
 citēt
NilsS:Jaa, forši ar tevi ko sarunāt, ir pieredze. Es šitā čaļa dēļ SPECIĀLI izbrīvēju laiku piektdienas vakarā, par kuru iepriekš vienojāmies, no Valmieras aizbraucu uz Rīgu, lai parādītu tirgojamo platlenķi. Tikai pēc ierašanās piezvanu šim, lai noskaidrotu - kur Mustangu vēji nēsā, a šis saka - eu, es tagad braucu, man nav laika runāt :face-grin: es pārzvanīšu. Kā saka, zēns ar humoru sirdī :face-grin: jokus mīl. Iepriekš piezvanīt un pabrīdināt, protams, neuzskatīja par vajadzīgu. Kur nu vēl atvainoties par nieka neērtībām utt. Arī zvanījis vairāk nav - domāju, bija mazliet neērti, laikam. Un čals zināja, ka es no Valmieras speciāli tādēļ vien braucu. Tā ka sarunājiet vien strelkas, ļoti iespējams, ka viņš nejauši kaut kur tuvumā būs.........ja dikti dikti paveiksies viņš pat ievērtēs jūsu stikliņus :face-wink:

Klau shmuce sanaaca baiga !!! piedod sanaca shepte spontaana tovakar, un izskreeja no galvas tajaa skrieshanaa par randinju ! bet bik jau nu tu fleitee, es gaidiiju vairaak ka nedeelju kaad atvediisi uz riigu to stiklu, tak tapee jau runaajaam uz piekdienu jo tev pa celjam bija !

ne nu ko tur taisnoties vainiggs ! bet teema veeljoprojaam aktuaala ! ja speej piedod es veeljoprojaam mekleejos !!!
Publicēts: 01.08.08 15:11
 citēt
NilsS:Jaa, forši ar tevi ko sarunāt, ir pieredze. Es šitā čaļa dēļ SPECIĀLI izbrīvēju laiku piektdienas vakarā, par kuru iepriekš vienojāmies, no Valmieras aizbraucu uz Rīgu, lai parādītu tirgojamo platlenķi. Tikai pēc ierašanās piezvanu šim, lai noskaidrotu - kur Mustangu vēji nēsā, a šis saka - eu, es tagad braucu, man nav laika runāt :face-grin: es pārzvanīšu. Kā saka, zēns ar humoru sirdī :face-grin: jokus mīl. Iepriekš piezvanīt un pabrīdināt, protams, neuzskatīja par vajadzīgu. Kur nu vēl atvainoties par nieka neērtībām utt. Arī zvanījis vairāk nav - domāju, bija mazliet neērti, laikam. Un čals zināja, ka es no Valmieras speciāli tādēļ vien braucu. Tā ka sarunājiet vien strelkas, ļoti iespējams, ka viņš nejauši kaut kur tuvumā būs.........ja dikti dikti paveiksies viņš pat ievērtēs jūsu stikliņus :face-wink:

Pleee....zarazna izriikojaas, no taadiem toch pa gabalu jaaturas...buusim zinaat
Publicēts: 01.08.08 15:28
 citēt
ugisio2:
NilsS: :face-wink:

Pleee....zarazna izriikojaas, no taadiem toch pa gabalu jaaturas...buusim zinaat

protams atradaas praatveeders, iespeejams pat neizlasot liidz galaam vaidzeeja iekakaat kauko !
Publicēts: 01.08.08 17:36
 citēt
steevee:njaa, mums te daudziem ir problemas ar realu uztveri, ka tik parunat un parakstit sava prieka pec... :face-grin:

....jaaa gruuta mums visiem dziive ....
Publicēts: 02.08.08 02:54
 citēt
Mustangs:

Klau shmuce sanaaca baiga !!! piedod sanaca shepte spontaana tovakar, un izskreeja no galvas tajaa skrieshanaa par randinju ! bet bik jau nu tu fleitee, es gaidiiju vairaak ka nedeelju kaad atvediisi uz riigu to stiklu, tak tapee jau runaajaam uz piekdienu jo tev pa celjam bija !

ne nu ko tur taisnoties vainiggs ! bet teema veeljoprojaam aktuaala ! ja speej piedod es veeljoprojaam mekleejos !!!

Es platlenķi joprojām vēlos pārdot, taču man nedeg nekas un pa galīgām kapeikām netirgošu. Uz Rīgu arī tādēļ otrreiz nebraukšu :)pagaidām ekskursiju pietiek :) esmu sastopams Valmierā - tev ir pat mans nummurs. Ir interese - zvani un brauc
Publicēts: 18.08.08 15:20
 citēt
Dzesham araa ... beidzot iegadaats !!!!!!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):