es teicu, ka atdodu? Tikai izskatās, ka tu meklē objek'tivu priekš pilna kadra.. Uz APS-C 12-24 TOKINA nav paredzēta. Varbūt tu jauc ar Sigmas 12-24, kas IR paredzēta uz pilna kadra?
Kaukaads unikums !!! veel pirms gada tauta tirgoja un mainiijas ar stikliem afigena aktiivi, tagad, pipec - nu labi saprotu tautai nafdas neir, bet nu vecos tak var nogruust un njemt citus lietotus ...
es pats te ja nemaldos esmu 3 savus platlenkjus nogruudis .... ATDODIET svolochi !!!
Jaa, forši ar tevi ko sarunāt, ir pieredze. Es šitā čaļa dēļ SPECIĀLI izbrīvēju laiku piektdienas vakarā, par kuru iepriekš vienojāmies, no Valmieras aizbraucu uz Rīgu, lai parādītu tirgojamo platlenķi. Tikai pēc ierašanās piezvanu šim, lai noskaidrotu - kur Mustangu vēji nēsā, a šis saka - eu, es tagad braucu, man nav laika runāt es pārzvanīšu. Kā saka, zēns ar humoru sirdī jokus mīl. Iepriekš piezvanīt un pabrīdināt, protams, neuzskatīja par vajadzīgu. Kur nu vēl atvainoties par nieka neērtībām utt. Arī zvanījis vairāk nav - domāju, bija mazliet neērti, laikam. Un čals zināja, ka es no Valmieras speciāli tādēļ vien braucu. Tā ka sarunājiet vien strelkas, ļoti iespējams, ka viņš nejauši kaut kur tuvumā būs.........ja dikti dikti paveiksies viņš pat ievērtēs jūsu stikliņus
NilsS:Jaa, forši ar tevi ko sarunāt, ir pieredze. Es šitā čaļa dēļ SPECIĀLI izbrīvēju laiku piektdienas vakarā, par kuru iepriekš vienojāmies, no Valmieras aizbraucu uz Rīgu, lai parādītu tirgojamo platlenķi. Tikai pēc ierašanās piezvanu šim, lai noskaidrotu - kur Mustangu vēji nēsā, a šis saka - eu, es tagad braucu, man nav laika runāt es pārzvanīšu. Kā saka, zēns ar humoru sirdī jokus mīl. Iepriekš piezvanīt un pabrīdināt, protams, neuzskatīja par vajadzīgu. Kur nu vēl atvainoties par nieka neērtībām utt. Arī zvanījis vairāk nav - domāju, bija mazliet neērti, laikam. Un čals zināja, ka es no Valmieras speciāli tādēļ vien braucu. Tā ka sarunājiet vien strelkas, ļoti iespējams, ka viņš nejauši kaut kur tuvumā būs.........ja dikti dikti paveiksies viņš pat ievērtēs jūsu stikliņus
Klau shmuce sanaaca baiga !!! piedod sanaca shepte spontaana tovakar, un izskreeja no galvas tajaa skrieshanaa par randinju ! bet bik jau nu tu fleitee, es gaidiiju vairaak ka nedeelju kaad atvediisi uz riigu to stiklu, tak tapee jau runaajaam uz piekdienu jo tev pa celjam bija !
ne nu ko tur taisnoties vainiggs ! bet teema veeljoprojaam aktuaala ! ja speej piedod es veeljoprojaam mekleejos !!!
NilsS:Jaa, forši ar tevi ko sarunāt, ir pieredze. Es šitā čaļa dēļ SPECIĀLI izbrīvēju laiku piektdienas vakarā, par kuru iepriekš vienojāmies, no Valmieras aizbraucu uz Rīgu, lai parādītu tirgojamo platlenķi. Tikai pēc ierašanās piezvanu šim, lai noskaidrotu - kur Mustangu vēji nēsā, a šis saka - eu, es tagad braucu, man nav laika runāt es pārzvanīšu. Kā saka, zēns ar humoru sirdī jokus mīl. Iepriekš piezvanīt un pabrīdināt, protams, neuzskatīja par vajadzīgu. Kur nu vēl atvainoties par nieka neērtībām utt. Arī zvanījis vairāk nav - domāju, bija mazliet neērti, laikam. Un čals zināja, ka es no Valmieras speciāli tādēļ vien braucu. Tā ka sarunājiet vien strelkas, ļoti iespējams, ka viņš nejauši kaut kur tuvumā būs.........ja dikti dikti paveiksies viņš pat ievērtēs jūsu stikliņus
Pleee....zarazna izriikojaas, no taadiem toch pa gabalu jaaturas...buusim zinaat
Klau shmuce sanaaca baiga !!! piedod sanaca shepte spontaana tovakar, un izskreeja no galvas tajaa skrieshanaa par randinju ! bet bik jau nu tu fleitee, es gaidiiju vairaak ka nedeelju kaad atvediisi uz riigu to stiklu, tak tapee jau runaajaam uz piekdienu jo tev pa celjam bija !
ne nu ko tur taisnoties vainiggs ! bet teema veeljoprojaam aktuaala ! ja speej piedod es veeljoprojaam mekleejos !!!
Es platlenķi joprojām vēlos pārdot, taču man nedeg nekas un pa galīgām kapeikām netirgošu. Uz Rīgu arī tādēļ otrreiz nebraukšu pagaidām ekskursiju pietiek esmu sastopams Valmierā - tev ir pat mans nummurs. Ir interese - zvani un brauc