forum.gif
Pardodu Finepix S5500
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pardodu Finepix S5500
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.07.08 14:46
 citēt
Ar visu sominju, lenciti
Cavei-optics 55mm UV Japan
Laba stavokli!
110ls
Publicēts: 29.07.08 14:51
 citēt
nezinu gan vai tā cena ir apdomīga. Man liekas daudz jaunāks modelis ar vairāk fīčām un pikseļiem maksā ap 140ls
Publicēts: 29.07.08 23:51
 citēt
kads tas butu?
Publicēts: 29.07.08 23:54
 citēt
ja nekļūdos jaunākais no šis sērijas ir Fujifilm FinePix S1000fd pēc tevis pārdotā modeļa bija vel S5600 un S5700 par 5800 un 5900 neesmu neko dzirdējis
Publicēts: 29.07.08 23:59
 citēt
suu par pix skaitu, bet...tas 5500, kaut jau arhaisms, bet labaks par 5600, 5700. 58, 59, nav bildeejis,nhepateiksju, savaa laika visus fuji izspaidiju, jo ....nu bija pieejami:)) nu cenaa, jaa, kam vajag vecjuku, ja i jaunaki, smukakaas kastiites:)))
Publicēts: 30.07.08 00:02
 citēt
es arī sāku bildēt ar S5500 :) bija labs agrāk.

Bet jaunajiem modeļiem nav nākuši klāt tikai pixeli un lcd lielāks ir arī citas lietas, ka jau visam kas attsīstās. Mazāk trokšņains ISO un tādā garā
Publicēts: 30.07.08 00:09
 citēt
ox3r:es arī sāku bildēt ar S5500 :) bija labs agrāk.

Bet jaunajiem modeļiem nav nākuši klāt tikai pixeli un lcd lielāks ir arī citas lietas, ka jau visam kas attsīstās. Mazāk trokšņains ISO un tādā garā

a vot ziimeejumu apskati... asumu piemeeram...5600 bija pilniigs cjau, domajam brakjis panjemu 5us gab,patesteeju, visi vienadi suu, tad vel bija aizkeeries vecais 7000ais, nu tam ar asumu viss bij ok... 9500 pirma apartija arii bija zem katras kritikas, fuji, protams ne skalji to atzina, un piekasiigaakiem mainiija optikas bloku, tas taa info...
Publicēts: 30.07.08 00:22
 citēt

Mans pirmais digikompakts arī bija Fuji, tikai S5000. Pirmajā laikā (pāris mēnešu) biju dikti laimīgs, bet, kad pirmie digiprieki noplaka, sapratu, ka ar diegiem nav aršana un jāpāriet uz spoguļkameru. Dilemmas nebija, jo toreiz jau bija (un ir joprojām vēl ir) filmu Canon EOS-100 ar gana labu EF 28-105/3,5-4,5 MkII . Tā i kļuvu kanonists (netīšām). ...:)
Publicēts: 30.07.08 00:24
 citēt
Friidis:

Mans pirmais digikompakts arī bija Fuji, tikai S5000. Pirmajā laikā (pāris mēnešu) biju dikti laimīgs, bet, kad pirmie digiprieki noplaka, sapratu, ka ar diegiem nav aršana un jāpāriet uz spoguļkameru. Dilemmas nebija, jo toreiz jau bija (un ir joprojām vēl ir) filmu Canon EOS-100 ar gana labu EF 28-105/3,5-4,5 MkII . Tā i kļuvu kanonists (netīšām). ...:)

khm, Friidi, a tu tagad karstu vasku nelej??? tak kanons tev jau bija tad, nu tad, pac zini kad:))) nu ok, filminieks, un tad tas fuji vel nebija pasaulee radiijies, ja kas:face-wink:
Publicēts: 30.07.08 00:29
 citēt
Puu, ja es leju, tad tikai ūdeni...:)))
Vai tad nav saprotams, ka runa ir par manu pirmo personīgo DIGI kompaktu.
Canons , protams, jau bija, bet gribējās savu digi, spogulenei naudas nabaga ekspertam nebija un nopirku digikompaktu, kas visvairāk līdzinājās spogulenei...:)
Publicēts: 30.07.08 00:32
 citēt
Friidis:Puu, ja es leju, tad tikai ūdeni...:)))
Vai tad nav saprotams, ka runa ir par manu pirmo personīgo DIGI kompaktu.
Canons , protams, jau bija, bet gribējās savu digi, spogulenei naudas nabaga ekspertam nebija un nopirku digikompaktu, kas visvairāk līdzinājās spogulenei...:)

a kam man ūdens, pašam vendenis mājās:)) būtu šņabi lējis, vot...neatteiktos;))
Publicēts: 30.07.08 00:42
 citēt
Puuu:

khm, Friidi, a tu tagad karstu vasku nelej??? tak kanons tev jau bija tad, nu tad, pac zini kad:))) nu ok, filminieks, un tad tas fuji vel nebija pasaulee radiijies, ja kas:face-wink:

Izlasīju vēlreiz un pieleca, ka tiešām neesmu korekti izteicies:
- doma tāda, ka pēc Fuji kompakta nopirku Canon 300D (DRebel) digi-spoguleni, jo man jau bija Canon 100 filminieks un pat blice- tikai diemžēl Metz-44AF3C- viņa ar digi spoguleni negribēja komunicēt un nācās ar zaudējumu nomainīt uz Canon 420EX.
Publicēts: 30.07.08 00:45
 citēt
Friidis:
Puuu:

Izlasīju vēlreiz un pieleca, ka tiešām neesmu korekti izteicies:
- doma tāda, ka pēc Fuji kompakta nopirku Canon 300D (DRebel) digi-spoguleni, jo man jau bija Canon 100 filminieks un pat blice- tikai diemžēl Metz-44AF3C- viņa ar digi spoguleni negribēja komunicēt un nācās ar zaudējumu nomainīt uz Canon 420EX.

to ta:) nu jau nav vairs tie gadi, un alko darījis savu, bet...tajos laikos zinaju, par, un ap, un kas kuram par stikliem, kāds rumpis, cik maksā... ja tas bija canon:)))
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):