Pārdod nedēļu vecu Nikon D300 (1500 kadri izfočēti) fotoaparātu komplektā ar Tamron 17-50mm f/2. 8 Xr Di II Ld Sp w/built-in motor objektīvu (jauns), Lowepro Mini Trekker AW soma (jauna), Kingston 2Gb CF karte un Sigma UV filtrs. Fotoaparāta garantija 2gadi, objektīvam 1gads. Defektu nav. Cena par komplektu 1100,- Ls
bet vienalga, pat ar to, D300 ineterneta veikalā (neatvērtā iepakojumā) ir pa 930, tas tamron objektīvs 270 ([url=www.salidzini.lv]www.salidzini.lv[/url]). kopā - 1200 jauns, iepakojumā, neatvērts, necik lietots. soma un 2gb atmiņas karte - pilnīgi pofig. no rokām šai gadījumā tikai par 100 latiem mazāk... tā ir cena, par kuru var mēģināt pārdot. bet tā noteikti NAV izmisuma cena (kad vajag steidzami pārdot, jo piķis izķīr gandrīz vai dzīvības un nāves jautājumu). kādi 700 lati būtu cena, kas būtu izmisuma cena, un - o, jē! uzreiz nopirktu, stundas laikā. iespējams, ka pat es pats (lai gan neplānoju tuvāko mēnešu laikā pirkt kameru).
es prognozēju, ka pēc olimpiādes fočiku cenas krietni kritīsies. attiecīgi kaut kādā septembrī oktobrī D300 interneta veikalos varēs nopirkt par kādiem 700 vai 800 latiem. es domāju pagaidīt to brīdi un tad pirkt.