forum.gif
Ka es tiriju sensoru un ka to darit?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Ka es tiriju sensoru un ka to darit?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.07.08 03:51
 citēt
Mani piedzīvojumi ar sensora tīrīšanu un neliela video pamācība varbūt kādam noder :)

peech.net...
Publicēts: 31.07.08 20:27
 citēt
Peeteriitis:P.S. Ieteikums no manas puses pārbaudiet vai uz objektīva priekšējās un aizmugurējās lēcas arī nav netīrumi, jo arī tie var radīt netīras matricas iespaidu.
tas savādāk, kaut arī maitā bildi. bet vērts patīrīt virsmas blakus sensoram - ja tur putekļi, tie agri vai vēlu nonāks uz matricas.
Publicēts: 01.08.08 07:08
 citēt
haralds:tas savādāk, kaut arī maitā bildi. bet vērts patīrīt virsmas blakus sensoram - ja tur putekļi, tie agri vai vēlu nonāks uz matricas.

Tieši šī iemesla dēļ ieteicams izpūst visu to apkartni pirms tīrīšanas.

Ar saspiesto gaisu gan jabūt ļoti uzmanīgiem, jo vienā brīdī tas var izpūst ledu, bet ja uzmanīgi visu dara un nav puslis vai kaads cits gana jaudigs pušamais tad to var darīt. Es jau biju iemācījies ka lietot to pušamo ta man nebija problēmu ar to...
Publicēts: 01.08.08 12:05
 citēt
vēl jau jāuzpasās no nelāga gaisa - saspiež ta to ar kompresoru, a kompresors jāeļlo, lai neieklemmē.
Publicēts: 01.08.08 14:17
 citēt
Butu labi, ja sitos kkur LV varetu dabuut!
Publicēts: 01.08.08 18:31
 citēt
eeebaaaaaay.com
Publicēts: 01.08.08 19:49
 citēt
Sedlins:Butu labi, ja sitos kkur LV varetu dabuut!

Es pienemu, ka kaut kur var dabut ari Latvija, tikai jamekle jo man viens draugs nesen dabuja tos ieks LV.

Bet nu ja vienkarsakais veids ir to sutit no ebay.
Publicēts: 02.08.08 11:43
 citēt
neesmu nekad sutijis! :face-grin: Nemaz nemaku! :face-monkey:
Publicēts: 02.08.08 11:46
 citēt
es a neesmu vēl sūtījis. vaig paypal vai moneybooker, lai varētu samaksāt. lai dabūtu paypal vai moneybooker, vaig VISA classic vai Americal eXpress karti.
Publicēts: 02.08.08 17:31
 citēt
Principā ebay cenšās pāriet 100% uzz PayPal. Un VISA Classic vairs arī nav problēma, to dala uz katra stūra..

Viegli jau ir pateikt nemāku, bet mazliet grūtāk apgūt elementāras lietas - tur principā ir tikai lasīšanas vaina, lai k-ko pasūtītu :)
Publicēts: 03.08.08 11:51
 citēt
nu, sekošanas vaina. ka dod d300 par 10$ neko nenozīmē, ja līdz beigām vēl 2 dienas. priekšpēdējajā vai pēdējajā momentā uzsola.
Publicēts: 10.08.08 10:00
 citēt
Peeteriitis:Mani piedzīvojumi ar sensora tīrīšanu un neliela video pamācība varbūt kādam noder :)

http://peech.net/2008/07/30/notirit-sensoru-canon-ka/

Neesi pierakstījis, ka vajadzetu izmantot maksimālo fokālo attālumu un manuālo fokusu uz bezgalību. Nav obligāti jāfočē debesis, pietiek ar monitora ekrānu.
Labāka pamācība:
shutter.lv...
Publicēts: 11.08.08 10:19
 citēt
Mani 2c ...

Es parasti "bildēju" baltas durvis - fokuss uz bezgalību, ar kameru pieeju tuvāk par minimālo fokusēšanas distanci un apmēram sekundi garas ekspozīcijas laikā speciāli kustinu kameru, lai izslēgtu jebkādu iespēju, ka bildē būs kaut kas cits ass, kā vien putekļi uz sensora :)
Publicēts: 11.08.08 13:19
 citēt
Starp citu, vai kaads no sejienieshiem lieto Arctic Butterfly? www.visibledust.com... ja jaa, tad kaadas atsauksmes? :face-smile:
Publicēts: 14.08.08 03:25
 citēt
Martin:Starp citu, vai kaads no sejienieshiem lieto Arctic Butterfly? www.visibledust.com... ja jaa, tad kaadas atsauksmes? :face-smile:

Man šito piedāvāja veikalā paskatījos un radās aizdomas par tā cenu attiecībā pret darbību, var jau būt ka labs, bet man aizdomas ka tik pat labs ka man kamera iebuvetais tiritajs - so nekada ipašas jegas nebūs - tos kas piekodušies tikai ar šķidro var dabūt nost - mans viedoklis.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):