forum.gif
Fotoblog lietotāju datu bāze?!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Fotoblog lietotāju datu bāze?!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.07.08 10:02
 citēt
Vai tā kādreiz tiek arī tīrīta ?

Ar domu vai lietotāji, kas nav ielogojušies noteiktu laiku - 3 mēnešus/6 mēnešus/x mēnešus tiek dzēsti?
Publicēts: 31.07.08 10:12
 citēt
netiek dzeesti. Kaapeec?
Publicēts: 31.07.08 11:08
 citēt
Es ar neredzu iemeslu :)

Pēterītis grib mainīt niku, bet jau aizņemts ar kādu pasīvu lietotāju? :D
Publicēts: 31.07.08 12:05
 citēt
dzēsts nekas, protams, netiek, bet noklusēti atverot autoru sadaļu parādās tikai aktīvie lietotāji.
Publicēts: 31.07.08 12:12 labots
 citēt
oo, kak raz, lai netaisītu jaunu topiku, stāv rakstīts Autoru alfabētiskais saraksts (kopā: 2269), bet klikskinot pa atoriem parādas ka tā vieta ir 5555, nu piemeram, tad kas, starpā ir mirušās dvēseles vai kā??? nu tas bija jautājums vai FB lietotāju skaits ir slēpta info, un cik ta īsti ir reģistrējušies....danke par uzmaniibu
Publicēts: 31.07.08 12:26 labots
 citēt
Labā pusē autoru sadaļā ir Lietotāju filtrs tur ir iespēja izvēlēties "visi autori" tad redzēsi pilnīgi visus :) Nav nekas slepens.

Atverot uzreiz sadaļu netiek rādīti visi autori, lai tā lapa nekļūtu gaužām lēna, jo mūsu skaits ir liels :)

Aktīvie lietotāji ir tādi, kas meneša (šķiet, ka tā) laikā ir pieslēgušies fotoblog.lv
Publicēts: 31.07.08 13:11
 citēt
O, tā fīča ļoti prātīga ;)
Publicēts: 31.07.08 13:14
 citēt
turklāt pirmajā lapā labajā apakšējā stūrī var redzēt arī statistiku!
Publicēts: 31.07.08 14:59
 citēt
ox3r, man liekas, ka vaicājums kurš izgūst lietotājus strādā lēni. mēģināju gan darbā (kur truba liela) gan mājās: ~5-6 sek. bet datu īpaši lielu it kā tur nav?
Publicēts: 31.07.08 16:36
 citēt
"vaicājums kurš izgūst lietotājus" kas tas?

sadalja Autori veras lēni iespējams dēļ google mapa

ja ir runa par meklētāju, tad tur Gljukz kaut ko baigi inteliģentu sataisīja, kas bremzē :) :) :)
Publicēts: 31.07.08 18:21
 citēt
pašreiz bremzē karte, tieši tā, bet nav viss tik vienkārši kā vienmēr no malas liekas...
Publicēts: 01.08.08 03:17
 citēt
briedis:Pēterītis grib mainīt niku, bet jau aizņemts ar kādu pasīvu lietotāju? :D

Es jau k-kadu laiku atpakaļ gribēju, tad domāju, ka gan jau pēc pus gada kad niks nav aktīvs tas tiks dzēsts - tiek domāts arī par datubāzes auto attīrīšanos. Bet kā gādījies ka ne - niks nav aktīvs ~9 mēnešiem, bet nekas dzēsies nav...

Nu tagad skaidrs - ka niks arii nekad nedzēsisies, ja nu vienigi bloga parādīsies parsimts tūkstoši lietotāju (NEKAD NENOTIKS) un tad admini sāks domāt par DB tīrīšanu ;)
Publicēts: 01.08.08 09:10
 citēt
es joprojaam nesaprot - kaapeec!? taapeec ka niki ir aiznjemti? KAMON!! Inboxaa ir vairaak simti tuukstoshu niku un neko... kaut kaa cilveeki izdomaa sev jaunus epastus :)
Publicēts: 01.08.08 09:30
 citēt
bezjēdzīgs variants
Publicēts: 01.08.08 12:30
 citēt
Ja neaktīvi (slinki?) rumpji nerada problēmas admiņiem, tad ne jau man par to cepties. Zinu vienu, kas te apm. pusgadā reizi ieskatās, kuru vēl tas traucē?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):