Joprojām vajag vienu (divatā būtu ātrāk..) apķērīgu un saprātīgu vīrieša dzimtes brīvprātīgo palīgu Alūksnē: – jāiekur ugunskurs (malka būs priekšā) , – jāatvelk elektrības vads 100 m (pagarinātājs, pa gaisu un zemi , pagaidu) 220V 50Hz – jāsanaglo pāris galdi.. Viss. Tauta .. aūūū ? Sūtiet, lūdzu, ziņu uz slisans@gmail.com vai sms uz tel. 26765031 (drīkst zzzvanīt arī..)
Es tiešām labprāt arī to izdarītu. Darbs man nav svešs un albuprāt palīzētu, bet tikai tas, ka es esmu sarunājis jau braukt ar Lutumu kopā un mēs izbraucam 16:30. Un tas ir pavēlu.
Esmu dedzinājis šo to, elektrības vadus esmu licis būvobjektos un āmuru es jau pazīstu no kādu 8 gadu vecuma.
alvils, imbacile, Lutums ieradīsies ap septiņiem/astoņiem ar vienu kopīgu (jauku, tādu, kam numurs JO) vw busiņu. tad arī varam sadedzināt galdus un vadus, kā arī sadzīt naglas, kur vien iespējams.
Labi, domāju, ka tas ap 19iem nebūs par vēlu. Tātad tā : Pirmā šķiet tur būs DANSIGA (sazinieties cau PM , OK?) , visticamākais, ka viņa būs internātā, turpat pagrabā ir galdu virsmas, tām klāt jāpiedzejo kājas vai kaut kas tamlīdzīgs..
Malka būs uz kalna, turpat būs jāatvelk vads ar 200 V iekšā.
Pilns komplekts : 1. Mīksta stieples vada un lampu fiksācijai 2. pagarinātājs vismaz kādi 5 (labāk 15 .. 25 ) m garš – krāsai nav nozīmes (par daudz nebūs – nemēdz būt..) 2..3 gab. 3. Knaibles (flaķenes vai ?) 4. Kaut kādi gaismekļi (varbūt veci, bet ejoši – varbūt tādi, kurus nav žēl izmest pēc tam ..) Galvenais „ejoši”- tādi, kuri deg no elektrības, bet nedeg paši Domāju, ka kādi 4..5 gab noderētu .. Var celtnieku lētos ķīniešu prožektorus.. 5. Kaut kādi papīra vienreizējie galdauti - .. 6. Nazis īsts vai mazs cirvītis – skaliem 7. Sērkociņi, degšškidrums 8. Koka zāģis (fuksītis..) 9. Āmurs, naglas, skrūves, skrūvmašīna (ja ir) Ja ko aizmirsu – pierakstiet klāt!
Pag, ZG. Tas ir tas, kas mums būs jāatstiepj? Vai arī štrumenti tur būs uz vietas?
Tad es varētu paķert līdzi - zāģi, āmuru, plaķenes kaut kādas. Negribu pārāk daudz stiept, jo man pašam diezgan patālu ir jātiek LĪDZ Lutumbussam. Varbūt varētu arī pagarinātāju paķert līdzi, bet šaubos vai tas būs 100 metrus garš. Un arī man nav tik resna vada, lai nebūtu jūtami elektrības zudumi, jo pie svarka slēzamais palika vienā objektā.
No manis ir gana daudz prasīts neaizmirst mājas darbu (arvien vairāk māc bažas par to, ka tomēr aizmirsīšu, lai gan stāv uz galda gana redzamā vietā...) un fotokameru. Uz vietas tur visu ko varu sadarīt, bet līdz nokļūšanai tur... Nea.
Tā. No manis - zāģis (kocenieks) Nav tas assākais, bet jauno negribēju ņemt. (nē. Nav družba dva) Knīpstangas, āmurs. Āmurs man ir tikai viens, bet otru vajag? Skrūves - parastās kocenieces. Divcentimetru - +/- 50. četrcentimetru - +/- 25. (pēc svara skatoties) Pagarinātājs - apmēram 20m. Ar četriem sadales galiem. Ir pāris tādi pakusuši, bet ja negrābstās, kur nevajag, + neliek pārāk lielu strāvu vai sapistus galus, tad viss kārtībā.
Negribās man neko vairāk stiept, jo pārāk smagi būs.
Nē. Nopietni. Vēl kāds kaut ko ņems? Es vienkāši negribu pārāk daudz paņemt somā, jo man baigās grūtības tad tās būs, jo no Bauskas līdz Rīgai jādabū + līdz tikšanās vietai. Bail, ka lampas saplīsīs + skrūvmašīnu nozags. Tagad jau man soma būs smaga, bet varu paņemt arī šo to vēl, ja nekādīgi nevar tikai nesaprotu kāpēc nevar paņemt tie, kuriem nav neērtības ar manu paņemšanu.
1. man nekā no nosauktā nav (ja nu vienīgi sērkociņi), 2. esmu ļoti aizmāršīgs, tāpēc vajag maksimāli maz lietu ņemt, lai kaut ko no ieplānotā neaizmirstu (piem., mājas darbu), 3. es vispirms došos uz darbu, un no darba pa taisno uz busu (pārģērbjoties darbā, soma pilna ar drēbēm), aizmūkot pusstundu ātrāk, nekā legāli drīkstētu.
Iemetīšu mašīnā skrūvju mašīnu, ja vajag jāpaņem čupa reģipsenes (priekš kam ar āmuru dauzīt? , vai arī uz vietas. Iemetīšu saites, lai vadus var piestiprināt dajebkur. Pagarinātāji nav, BET- ja garums 100m un galā nxkilovati, vajadzētu vismaz 2,5 mm.
Man ir skrūves - 2 cm garās apmēram 50 un četrcentimetru garās man ir ap 25. Vajadzētu būt gana normāli ar skrūvēm. Varbūt vari padomāt par lampām? Es tad varbūt varētu iemest mešalkas pagarinātāju arī. Tad no manis sanāktu 40 metri kādi. Tas ir tad, ja pietrūks galīgi pagarinātāju.
OK. Tad no manis divi pagarinātāji, skrūves, zāģis, plaķenes, āmurs. Tas viss man jau stāv somā, tāpē, ja vien neaimirsīšu fotoaparātu, tad tas viss man būs līdzi.
ZG:Labi, domāju, ka tas ap 19iem nebūs par vēlu. Tātad tā : Pirmā šķiet tur būs DANSIGA (sazinieties cau PM , OK?) , visticamākais, ka viņa būs internātā, turpat pagrabā ir galdu virsmas, tām klāt jāpiedzejo kājas vai kaut kas tamlīdzīgs..
Malka būs uz kalna, turpat būs jāatvelk vads ar 200 V iekšā.
Pilns komplekts : 1. Mīksta stieples vada un lampu fiksācijai 2. pagarinātājs vismaz kādi 5 (labāk 15 .. 25 ) m garš – krāsai nav nozīmes (par daudz nebūs – nemēdz būt..) 2..3 gab. 3. Knaibles (flaķenes vai ?) 4. Kaut kādi gaismekļi (varbūt veci, bet ejoši – varbūt tādi, kurus nav žēl izmest pēc tam ..) Galvenais „ejoši”- tādi, kuri deg no elektrības, bet nedeg paši Domāju, ka kādi 4..5 gab noderētu .. Var celtnieku lētos ķīniešu prožektorus.. 5. Kaut kādi papīra vienreizējie galdauti - .. 6. Nazis īsts vai mazs cirvītis – skaliem 7. Sērkociņi, degšškidrums 8. Koka zāģis (fuksītis..) 9. Āmurs, naglas, skrūves, skrūvmašīna (ja ir) Ja ko aizmirsu – pierakstiet klāt!
Izskatās ka eiroremontu veiksim internātam!! a es domāju šam pasākumam kāds sakars ar foto
P.S. Domāju visi būs atsaucīgi līdzēšanā
P.S. P.S. ZG, es tomēr domāju ka arī galda kājām varētu tikt galā ..bet kamēr diplomu galdniecībā neuzrādīšu, tu jau droši vien neticēsi
Internātam ir viskas. Un kitekats. Bet pļavā - Jānķalnā kur uguni kursim tur nava mēbeļu Tāpēc visi kas var un kam ir paņem līdzi kur piemesties Galdus uzbūvēsim paši uz vietas.
Jāņkalniņš ir kādi simt metri no internāta. Nebūs tālu jāiet! Par jums jau te tauta uztraucās vai būs gana labi un ērti Tā kā welcomings cerams vilšanos nesagādās! Cheers!