forum.gif
Meklēju hiperzoom Canonam
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Meklēju hiperzoom Canonam
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.08.08 07:36 labots
 citēt
:face-smile:Nesteidzīgi meklēju hiperzoom Canonam (tjipa Tamron, Sigma 18-200). Pirkt tādu strīdīgas kvalitātes optiku pa pilnu veikala cenu tā kā negribētos, bet septembra sākumā gaidāms tūrisma brauciens, kur ikdienā tāds lieti noderētu.
Tādēļ apdomāju variantus:
- iznomāt uz 2 nedēļām no kāda lāgā blogera, pretim dodot (ķīlai un fotorotaļām) Tokina ATX 80-400/4,5-5,6 vai 28-70/2,6-2,8, protams ar savstarpējām prātīgas lietošanas garantijām,
- iegādāties lietotu, kā daļu no savas samaksas piedāvājot padomijas gigantu- tele objektīvu MTO-1000 (pareizais nosaukums MC MTO- 11CA 1000/10) M42 vītnei,
- ja nesanāks minētie varianti, skatīšos nedārgus ebay piedāvājumus- tādēļ reālos piedāvājumus gribētu dzirdēt šonedēļ, lai lokālas neveiksms gadījienā paspētu laicīgi ebajā nopirkt un sagaidīt līdz 2.septembrim.
Lai neprovocētu uz lieku spamu- plānoju ņemt līdzi mazajā mugursomā 17-40/4, 70-200/4L un Sigmu 12-24 "šedevriem", bet minēto hiperzoom lietot ikdienas pastaigās (lai, steigā mainot minētos stiklus, kādu nenomestu zemē)...:)))

P.S. Par hiperzooma trūkumiem esmu informēts, tādēļ lūgtum daudzmaz lietišķi piedāvājumi... :face-wink:
Publicēts: 06.08.08 15:33
 citēt
Varbuut MTO-1000 ir pieejams nevis kaa daljeeja samaksa par tamron, bet gan atsevishkji? Labpraat apdomaatu taadu iegaadaaties par sakariigu cenu.
Publicēts: 06.08.08 17:58
 citēt
saals:Varbuut MTO-1000 ir pieejams nevis kaa daljeeja samaksa par tamron, bet gan atsevishkji? Labpraat apdomaatu taadu iegaadaaties par sakariigu cenu.

Varam padomāt- raksti, zvani 26332850
Bet hiperzūms tāpat vajadzīgs- moš kāds pārdod par sakarīgu cenu?
Tikai jānoskaidro "sakarīgās cenas" apmērs...:)

P.S Jauns Tamron 18-200 ebajā nupat aizgāja pa 239 EUR
cgi.ebay.de...
Bet es labāk lietotu un patestētu..:)
Publicēts: 06.08.08 18:46
 citēt
Hmmm. Mainu savu sigmu 18-200 pret MTO-1000. Staav man taa sigma un nelietojaas, a MTO-500 jau buus nolietojies :face-smile:
Publicēts: 06.08.08 19:03
 citēt
Shautra, tas ir 2x lielāks verķis
panesīsi? :face-devil-grin:
Publicēts: 06.08.08 19:11
 citēt
Shauttra- labprāt piekrītu maiņai, protams pēc īsa testa uz mana 40D. Pēc tās ekskursijas laikam man arī maz lietosies, bet tomēr biežāk, nekā reizi 3 gados ar MTO-1000 mēnesi uzbildēt...:)
26332850
Publicēts: 06.08.08 19:24
 citēt
Barters ir noticis un jautājiens no saraksta tiek svītrots!...:)
Ja kāds no šefiem šamo topiku ierauga, var droši izdzēst!
Publicēts: 06.08.08 19:49
 citēt
shauttra:Hmmm. Mainu savu sigmu 18-200 pret MTO-1000. Staav man taa sigma un nelietojaas, a MTO-500 jau buus nolietojies :face-smile:

kā var nolietot mto 500, ja neskaita lēcu skrāpējumus?
Publicēts: 06.08.08 19:59
 citēt
nu labi, labi!! Gribaas man vienkaarsi to MTO-1000, shis reizeem pa iisu :face-smile: un 500iekam menisks nav dzidrinaats...
Publicēts: 06.08.08 20:12
 citēt
viņu manliekas ir grūti nolietot!
Publicēts: 06.08.08 20:57
 citēt
kur ta Friidis dosies, uz Amsterdamu sarkano lukturu ielu bildēt, un lai neietu parāk tuvu, un nekristu kārdinājumā, pa gabaliņu bildēs...he hee
Publicēts: 06.08.08 21:05
 citēt
Puuu:kur ta Friidis dosies, uz Amsterdamu sarkano lukturu ielu bildēt, un lai neietu parāk tuvu, un nekristu kārdinājumā, pa gabaliņu bildēs...he hee

Puu, nespried pēc sevis! Minētās "preces" man patīk medīt nevis pirkt...:)
Otrkārt, plānots ņemt līdzi arī nopietnāku optiku- palasi sākumu, pirms spamo.
Bet brauciens- ar tālāko punktu Barselonā.
Publicēts: 06.08.08 21:09
 citēt
Friidis:
Puuu:kur ta Friidis dosies, uz Amsterdamu sarkano lukturu ielu bildēt, un lai neietu parāk tuvu, un nekristu kārdinājumā, pa gabaliņu bildēs...he hee

Puu, nespried pēc sevis! Minētās "preces" man patīk medīt nevis pirkt...:)
Otrkārt, plānots ņemt līdzi arī nopietnāku optiku- palasi sākumu, pirms spamo.
Bet brauciens- ar tālāko punktu Barselonā.

noklepojās par spam, ierunājās spammeistars:)) kurš par pirkšanu, tu ko??? zini, ja kaut kur braucu atpūsties, foto atstājas mājas, jo tā vairs nav atpūta, bet ēzelīša murgi:))
Publicēts: 06.08.08 21:15
 citēt
zini, ja kaut kur braucu atpūsties, foto atstājas mājas, jo tā vairs nav atpūta, bet ēzelīša murgi:))

Katram savs...:) Es braucu ne tik daudz atpūsties, cik redzēt, arī caur objektīvu..:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):