Kaadu UV filtru ir veerts iegaadaties objektiivam 17-55? Shis jautaajums radaas, jo Fleeraa piedaavaaja ne paraak leetu variantu - 72Ls. Firmu neatceros, bet ar iipashi plaanu malinju, lai nelienot kadraaa iekshaa un kaut kaadu parklaajumu izturiigaaku.
Tas drīzāk bija B+W UV MRC Slim filtrs. katrs burtiņš kur maksā savu "naudiņu" eBay var lētāk dabūt. pats esmu lietojis. manuprāt vislabākais filtrs, ja nav žēl naudas. ir vērts un tētrēties ja ir dārgais objektīvs. :face-monkey:
ā, tur vēl tā deklarācija jāpilda pa 10Ls karoč sarunāt ar pārdevēju mazāku summu. mazai pakai tas nostrādās un lai sūta caur HK-pastu, nevis UPS/Fedex
Pie ebay ķīnīzeriem var atrast arī par 39.99 mārciņām ar free shipping. Par tādu summu arī nekādi nodokļi nebūs jāmaksā. Tas no personīgās pieredzes. Vienīgi mani šad tad māc bažas par šo izstrādājumu autentiskumu.
no-name ir pilnīgs craps. izškirspēju tik pazaudēsi. diez vai lielie selleri pārdos viltotos filtrus. jebkurā gadījumā B_W MRC grūti noskrāpēt tas uzreiz būs redzams pēc laiciņa
A kāpēc neuzlikt Sigmas filtru no Elkora? I kvalitāte labāka, i cena zemāka...Man visiem L objektīviem jau gadiem stāv Sigma, un filtriem ne skrambiņas...
Confina, tur ju taa lieta, ka filtri ir dazhaadi un cenas ir dazhhadas unjkvalitaate ir dazhaada ... Vot kaa lai atrod to balansu starp cenu un kvalitati?;-)
man tachu tas neko neizskaa ! Vai shie ir tikpat labi kaa tas daargais?;-) Pie tam manam objektiivam vajaga to SLIM, kas uzreiz sadaardzina par latiem 20
Par Hoya varu ieteikt Pro1 Digital Protector , zaķīšu nedaudz mazāk nekā ar Super HMC. Bet kā lētais arī HMC der. Saulainā laikā vai pretgaismāvienkārši izteiktāki būs manāms lētāks filtrs.