forum.gif
Fotogrāfijas digitālās apstrādes efekts
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotogrāfijas digitālās apstrādes efekts
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.08.08 14:24
 citēt
Ir šī foto www.fotoblog.lv... ! Vai kāds neapgaismotu un nepastāstītu, kā tiek panākts šāds efekts ?
Publicēts: 04.08.08 14:28
 citēt
debesis kā es redzu mazlie par daudz uz zaļu pavelk. nu līdzīgi uz CO-32 sanāca.
Publicēts: 04.08.08 14:35
 citēt
khmmmmmmmm, tas būtu efekts ??? Manuprāt, lai nu autors neapvainojās, bilde ar apstrādi ir sačakrēta pilnīgi un neglābjami
Publicēts: 04.08.08 14:41
 citēt
Debesis ir pilnīgs craps :face-monkey:
mazāk ripas jārij veicot apstrādi
Publicēts: 04.08.08 14:52 labots
 citēt
Lai nu paliek tas, kāda ir bilde, bet vai kādas zinošs cilvēks nevar pateikt, kas tas par efektu vai vismaz pastāstīt, kāda tehnika ir izmantota bildes apstrādē?
Publicēts: 04.08.08 14:55
 citēt
dators + fotošops/irfanview. piekoreģē BW vai Curves un būs tev "sačakarētā" bilde.
Publicēts: 04.08.08 14:55
 citēt
jāpavēro, ar kādu fotoaparātu bilde taisīta, varbūt b.b., varbūt apstrāde[visdrīzāk]
Publicēts: 04.08.08 14:59 labots
 citēt
dzen leveljus.

FYI - nekorigjeets skans ar epson 4490 te - foto.inbox.lv...

+ man nav ne jausmas kadas krasas ir uz tas filmas isteniba - kopsh megjinu skenet pats, esmu sapratis ka viss atkarigs no operatora interpretacijas.

ja kas, par sachakaretajam krasam piekritu. laptopa LCD shoposhanai neder...
Publicēts: 04.08.08 15:29
 citēt
vnk nokalibrē LCD laptopam.
Un skanē TIFā, tā kā tur pofig būs, šopā uzliks pareizo krāsu ;)
Vismaz pamēģināju irfanā uzlikt nedaudz zilā un +/- bilde īstenībai atbilst :)
Publicēts: 04.08.08 15:35
 citēt
skenets tika 48bit tiff, ja kas. pec defautlajiem parametriem (shitai ir jau skeneri korigjeti) bilde sanak vajpratigi zila. apmeram shitada - foto.inbox.lv...
Publicēts: 04.08.08 15:44
 citēt
zili akmeņi, nu jā, nepareizi koriģēta. Labāk ar layeriem samocīt katru daļu atsevišķi, lai i smuki akmeņi, i debesis, i ūdens dzidrs ;)
Publicēts: 18.08.08 15:00
 citēt
RAW failam nomainītu White Balance, pačakarētos ar Hue un noņemtu Saturation nedaudz :)
Publicēts: 18.08.08 21:30
 citēt
Es gan teiktu, neveiksmīgs hdr
Publicēts: 26.08.08 15:00
 citēt
Lutums:Es gan teiktu, neveiksmīgs hdr

turpini saciit. no hdr tur ne smakas. un uz filmas hdr man vismaz lidz shim tik un ta izradijies bezjedzigs pasakums.
Publicēts: 26.08.08 17:40
 citēt
Pievienosjos Haraldam man ar issktas pec veca CO filmas :):)
Publicēts: 26.08.08 21:43
 citēt
bilde toč, kā uz digi ar baltā balansa iestatījumiem priekš mākslīgā apgaismojuma brīvā dabā bildēta ( reiz viens čoms bija visu ceļojumu ar zilbildēm sabildējis ) prostākais bija vatiants tai masai bija ar Color Temperat slaideri zilo novākt. Vis jēdzīgāk man sanāca izvēlnē Levels - katru krāsu kanālu atsevišķi saregulēt (pievilkt ,,tukšos galus,, un tuč tuč ar vidējo slaideri) kā uz filmenieka šitādu dabū nezinu.
Publicēts: 26.08.08 22:44
 citēt
Publicēts: 26.08.08 22:45
 citēt
bija PS plugini Alien exposure viens laikam saucas kam izvēlies filmas modeli un dabuj rezultātu. ir ari photokit colour 2. tas ar visu ko labu piedavā.
Publicēts: 26.08.08 23:39
 citēt
izskatās ka grozīti leveļi, palielināts kontrasts, un mazināta krāsu piesātinātība [saturation]..liekas ka viss.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):