forum.gif
Web Photo School - tulkošana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Web Photo School - tulkošana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.10.06 00:54
 citēt
[url=www.webphotoschool.com]www.webphotoschool.com[/url]

Nu tā. Ieinteresēja mani šī lieta, labprāt apņemtos kādu daļu iztulkot, ja zinātu, ka būs vēl kādi entuziasti :roll:

Pirmais solis bija izveidot kopīgu meilu, lai tie, kuri grib tulkot, tiktu pie infas klāt. Tad nu meils/ user name - visi.kopa@gmail.com , pass - fotoblog :)

Otrais solis - tulkošana. Uzreiz man pašai negribas tā sagrābties, tādēļ varbūt šeit mēs varētu vienoties, kas ko tulko, un, kas vispār būtu vajadzīgs?
Publicēts: 12.10.06 09:44
 citēt
account expires 11 november.... :roll:
Publicēts: 12.10.06 09:58
 citēt
Nevaru solīt kā būs ar laikiem, bet iespējams, ka varētu kaut ko patūlkot.
Publicēts: 12.10.06 11:21
 citēt
sen jau izdariits 8)
Publicēts: 12.10.06 11:38
 citēt
account expires 11 november.... :roll:

Vajag paņemt WebCopier un novilkt uz HDD

nu nē, esi lasījis, kādi tie tulkojumi beigās izklausās? Pārsmieties var.. :)
Publicēts: 12.10.06 12:16
 citēt
aa, dooh, sapratu. Līdz šim zināju citus tādus softus. Biju sajaukusi ar tām tizlajām tulkošanas programmām.

Bet nu labi, ko mēs reāli varētu kopīgi izdarīt saistībā ar tulkošanu?
Publicēts: 12.10.06 12:38
 citēt
Es ar labpraat kaut ko patulkotu, nezinu vieniigi kaa ar laikiem buus, bet gan jau garajos ziemas vakaros...
Publicēts: 12.10.06 12:42
 citēt
Var kaads pakonsulteet kaa tas WebCopier straadaa? Tipa saglabaa visus liimenjus ieksh html formaata? Esmu meegjinaajis surfoffline bet tas straadaa tikai uz html lapaam paareejaas murgs vien sanaak.
Publicēts: 12.10.06 13:24
 citēt
nu tulkojam!
mani intereseetu partulkot kaut ko no shitaa - www.webphotoschool.com... par atstarotaajiem vai portretiem aaraa, njaa...
Publicēts: 12.10.06 16:00
 citēt
nu tulkojam!
mani intereseetu partulkot kaut ko no shitaa - www.webphotoschool.com... par atstarotaajiem vai portretiem aaraa, njaa...

the same :) principaa tur raksti vairakas reizes atkartojas dazjadas kategorijas, bet kopsumma - par portretiem indoora ir visvairak unikaalo rakstu :)
Publicēts: 12.10.06 17:19
 citēt
es jau saku ar nepacietibu gaidit rezultaatus :)
Publicēts: 12.10.06 17:28
 citēt
Edzus, nevari man atsuutiit saarhiveeru saitu? Man kaut kaa ar to WebCopieri nevedas, tipa it kaa noraadiiju ka nepiecieshams login un parole, bet taa programaa ielogoja tikai pirmo lapu a paareejaas lekciju lapas nee... Var jau buut ka man liiki pirksti... atsuuti uz kapone@di.lv Jau ieprieksh paldies
Publicēts: 12.10.06 17:50
 citēt
70MB ies cauri?
Publicēts: 12.10.06 17:51
 citēt

var skolas kaut kaadaa veidaa grupeet jau? vai tas ir v3 uzdevums? varetu but noderiigi grupet skolas - alja 5. raksts no seerijas "..." ?! :?
Publicēts: 12.10.06 17:55
 citēt
Edzus, ies cauri, pie reizes kaadu filmu vari atsviest :D (jox).
Publicēts: 13.10.06 08:23
 citēt
70MB ies cauri?

Tad jau varbuut vareeji uzmest uz kaada pupliski pieejama servera!? :?

Vai arii kaadu softu izmantoji, es ar WinHTTrack Website Copier, iisti nevar nokopeet, jo nezinu kuraa vietaa jaaraxta logins un passw! :roll:
Publicēts: 13.10.06 08:49
 citēt
edzjus, v3 :)
Publicēts: 13.10.06 10:56
 citēt

var skolas kaut kaadaa veidaa grupeet jau? vai tas ir v3 uzdevums? varetu but noderiigi grupet skolas - alja 5. raksts no seerijas "..." ?! :?

jā, varētu kaut kā tā - alja 5. raksts no sērijas ... es pagaidām liku vnk linku, lai cilvēki saprot, no kurienes es to visu ņēmu...
Publicēts: 13.10.06 19:13
 citēt
Rekur edzjus man uzmeta saita kopiju, ja kaadam interese var panjemt, shaari atstaashu liidz pirmdienai un tad pirmdien sleegshu nost...

195.13.149.235...
username: fotoblog
password: fotoblog
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):