forum.gif
Kāzas, pavērot kā strādā fotogrāfs.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Kāzas, pavērot kā strādā fotogrāfs.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.08.08 21:57 labots
 citēt
Kāzas, vēlētos pavērot kā strādā fotogrāfs, lai pašam būtu vismaz kāda nojauta, kas un kā googlā es esmu pārlasijies un izlasījies vēlētos paskatīties uz dzīvu fotogrāfu, vai tas vispār ir iespējams? ja kādam ir tāda iespēja tad lūdzu PZ/PM, vai kubarkoo@gmail.com
Publicēts: 04.08.08 22:00
 citēt
pierunā paziņas lai precas, nolīgst fotogrāfu un uzaicina tevi uz kāzām!
Publicēts: 04.08.08 22:12
 citēt
Kaut kad nesen Andrejs Zavadskis (baigi labs kaazu fotografs) mekleeja asistentu kaazaas, tik laikam vajadzeja tiesibas un savu auto.
Publicēts: 04.08.08 22:23
 citēt
kur vislabāk smelties bilžu idejas kāzām? kāda galerija/forums?
Publicēts: 05.08.08 06:55
 citēt
kubarkoo:Kāzas, vēlētos pavērot kā strādā fotogrāfs, lai pašam būtu vismaz kāda nojauta, kas un kā googlā es esmu pārlasijies un izlasījies vēlētos paskatīties uz dzīvu fotogrāfu, vai tas vispār ir iespējams? ja kādam ir tāda iespēja tad lūdzu PZ/PM, vai kubarkoo@gmail.com

Vai tu no tiesas domā, ka kāzās strādā arī nedzīvi fotogrāfi ???!!:face-crying::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 05.08.08 08:51
 citēt
Pauliic:kur vislabāk smelties bilžu idejas kāzām? kāda galerija/forums?

Tur jau tā lieta, ka esmu izlūrējis entās galerijas un forumus, bet interesanti būtu pavērot fotogrāfu uz vietas.
Publicēts: 10.08.08 09:53 labots
 citēt
Ja esi gatavs staipīt studijas zibspuldzes ar akumulatoru bloku no 12:00 līdz 1:30, tad uzzvani- 29510016 (Juris). Un varēsi skatīties, kamēr slikta dūša sametīsies.
:)

P.S. Tiesības un auto nevajag, tas man jau ir pašam. :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):