Oskar es tiešām tai brīdī pagriezīšos ar muguru pret Dansigu un Vilmāru, esmu to skatu redzējis, tik mirklis trūka , lai ar man tiktu...)), ka tik šoreiz par mūldēšanu nedabūju ūdens spaini galvā...))
Schnircks: Domāju, ka objektīvi nav piemērotākā vieta kurvīšu bāšanai- un prom dzīts netiks neviens) Tātad datums 11. augusts, laiks +/-18:00, orientieris koncertzāle Ave Sol un Skābbarības tornis, formāli runājot- Republikas laukums.
` ciemos aicinātie sāka spriest, kuru laidīs iekšā viesos, kuru nē... tad atnāca saimnieks un visu nolika pa plauktiņiem... apsveicu!
Ja nu es aizmirstu paņemt līdzi, es laicīgi pārsūtīt atbildes visiem interesantiem, kuri vēlas piedalīties panorāmas skatā un lasīšanā. Vai arī varētu šeit atbildes publicēt un būtu diskusijas turpinājums par atbildes stilu no iestādēm.
aitinaa:stils ir ok, nav jau nekadas vainas. No Tv padomes ir 1 teikums laikam,....... un nav skatits pec butibas.
No TV padomes ir trīs teikumi. Tā kā Tu esi vēstuļu rakstītāja, tad Tu būtu pirmā, kas gribētu zināt, kāda ir atbilde. Trīs teikumus es varētu pārrakstīt šeit. Ko teiksi?
Bet ja nu kāds netiek uz 11. augusta pasākumu, bet tomēr gribētu zināt, kas tajās atbildēs ir - tad kāds būtu variants? Forumā arī var kopīgi lasīt. Ja Lučiks zinās tekstu pirms uzstāšanās, tad viņš varētu dažādus atbildes variantus savā izpildījumā piedāvāt - vienu gaisīgu, otru biku drumāku un dramatiskāku. Nu tā, lai jautrāk. Tātad atbildes teksts: - - - 1. sērija - - - Nacionālā radio un televīzijas padome Smilšu ielā ... Rīgā, ... Nr.: ... Uz Jūsu 2008. gada 10. jūlija iesniegumu Par iesnieguma izskatīšanu Nacionālā radio un televīzijas padome izskatīja Jūsu 2008. gada 10. jūlija iesniegumu, dara zināmu sekojošo. ... - - - 1. sērijas beigas - - - Turpinājums sekos.
Piedodiet, ka iejaucoes, tacju man shis mazliet izskataas pec tirgus, kursh ko dariijis, kursh nee (kam lielaki nopelni). Man, kaa ljautinjam no malas, kursh nav informeets par ko iisti ir staasts, taa arii nekljuust skaidrs, kas ir kas, un nesaprotami shkjiet, kaapeec sho nevareetu publiski apspriest?. varbuut ir kaada ieprieksheeja apsprieshana bijusi par shiim veestuleem? Kas ir kas, un kaada ir ideja? Pateicos.
stings, aga - tikai tava "miilestiiba" pret mani izpauzhas visaadaas piekasiigaas fraazees ar "iekniebieniem";-ppp Bet neliecies trauceeta - es tik taa, garaamejot pajautaaju!
La4i : TV3 brauca virsū KONKRĒTAM fruktam kas ir viens no mūsējie pamanijās uzbraukt arī VISIEM pārējiem fočētājiem un modeļiem kopumā , blogtauta sašūmējās saņemās un sastročija uz visurieni kļauzas SAVĒJO aizstāvībai lai TV3 dunduki nākamreiz padomā pirms glupi pļurkšķēt. Patreis sanākušas otpiskas no iestādēm tad nu notiks šamās daiļliteratūras LASĪŠANAS SVĒTKI
Lunis, paldiess.. apmeeram tagad saprotams... Tikdaudz, ka informaacija, manuprat, tieshaam vareeja buut publiska un apsekojama gaitaa, attiistiibaa un rezulttos, j vien nav patieshaam konfidenciaala Veixsmi
P.S. Kas skar pashu notikumu, tad esmu lietas kursaa, peec TV3 raidiijuma bik "ieshuumeejies" uzraxstiiju mailu redakcijai par teemu, ko es par to visu domaaju.., sekoja mailu apmainja kadu 3 turpshurp apjomaa,liidz ar ko ta ka vienojaamies par nevisai korekto un pietiekami preciizo konkreetaa raidiijuma sizjetu un trakteejumu, veiksmi
Traucēju jūs pēc šīvakara raidījuma noskatīšanās. Isti nesapratu, kādu negācīju jūs gribējāt atklāt sižetā par Māriņņa Rozes aizraušanos ar fotografēšanau. Dziļi cienu jūsu raidījumu, cenšos noskatīties un atbalstu jūs jūsu centienos, taču šoreiz, patiešām nesapratu. Vai ar fotografēšanu, tajā skaitā aktu, būtu pieļāujami nodarboties līdz kādam zināmam ieņemamā amata līmenim, jebšu peļāmi bija tas, ka fotografētas tika kailas sievietes? Ja pēdejais minētais, tad tas man tā kā liktos PSRS laiku cienīga cenzūra. Ja ir kādi ierobežojumi ieņemamajos amatos, varbūt būtu derīgi tos darīt zināmus sabiedrībai? Jātzīst, ka nedaudz pazīstu pašu Mārtiņu personīgi, pieļauju, ka lielā mēra tas arī pamudināja mani rakstīt. Vēl piebildīšu, ka šis nenozīmē, ka pilnībā atbalstu viņā kā amatpersonas darbību vai bezdarbību, taču, atvainojiet, šis tiešām izskatījās tikai pēc publiska centiena radīt sabiedrībā vēl negatīvāku attieksmi pret Rozes kungu. Atvainojos par traucējumu, un pateicībā par jūsu tiešām vajadzīgo un derīgo raidījumu, dziļā cieņā par jūsu darāmo darbu, Andis Dukāts.
Labdien! Mums Rozes kunga bildes patīk. Vienīgais jautājums ir vai fotografēšana neaizņem pārāk lielu vietu ministra dzīvē, neatstājot pieteikami laika nozares vadībai. Bet pret bildēm- nekādu iebildumu un veiksmi Rozes kungam foto mākslinieka karjerā.
Iespējams. Mēs negribējām iegrimt pašas daiļrades iztirzāšanā (labi vai slikti, skaisti vai neglīti- tā nav mūsu darīšana). Bet skaidrs, ka šis hobijs viņam paņem daudz laika. Rozes kunga profesionālo vērtējumu rādījām jau iepriekš un arī šajā raidījumā bija par LVM mežiem un tikšanos ar vestniekiem (kur edināšana izmaksāja 10tk latu, bet uz galdiem bija divi groziņi zemeņu, trīs paplātes siera un kafija no termosa...), tāpēc sižetam par foto bija cits griezums. Katrā ziņa- tas nebija nekas nopietns, tas nu tiesa. Tas, ka hobijs ir tieši fotografēšana, neko stāstā nenozīmē, ja tās būtu medības vai kora dziedāšana vai da jebkas cits, kas panemtu tik daudz laika,- stāsts no tā nemainītos. Bet tā bija aktu fotografēšana Labi, atvainojiet, ja kas izskatījās ne tā, gadās. Atpūtīsimies un strādāsim rūpīgāk.
Nee, nee, viss ir kaartiiba. Man personiigi patika tas, ka pastaatiijat/paraadiijaat arii par sho finansu liidzeklkju sadaliishanu pashiem sev un nenosakaamiem meerkjiem un teerinjiem. Patiesiibaa ir Drausmiigi Beediigi redzeet to, kaa muusu valstinjaa tas viss norisinaas. Briizjiem kauns metas. Taa kaa. Paldies.
sorryy, taada nu ir/bij mana nostaja shajaa jautaajuma.., ja nu kaadam nevisai patiik, piedodiet, tas ir tiki un vieniigi mans viedoklis, kaac nu ir....
Man nekas nav zinaams par juusu prasiibaam/jautaajumiem/viedokli, lidzarko, manisuzdotojiem jautaajumiem atbildes es sanjemu.., tas mani apmierinaaja.., juusu veelmes.., taas ir juusu..(