forum.gif
Koplasīšanas pasākums.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Koplasīšanas pasākums.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 07.08.08 14:09
 citēt
La4i, paldies!;-)
Publicēts: 07.08.08 14:10
 citēt
La4i-

Mums pat atbildes no TV3, ka bildes skaistas, nav:) :) A saturiski mēsu vēstulēs bija - bija par dažu likumu pārkāpumiem:)

Protams, jebkuram pasakumam var izvilkt tāmi un pateikt, ka par daudz apēdāt:) Viss jau jāskata būtu kontekstā- cik cilvēki, kādā laikā utt.:)
Publicēts: 07.08.08 14:12
 citēt
La4i, es tev kaddien uz mailu aizsuutiishu muusu suutiitaas veestules, ko sagatvoja aitinaa.
Publicēts: 07.08.08 14:12
 citēt
Schn. .. piedod, tak tas taa ka nav jautajums man.., es par ko citu runaaju.., un negaidiiju no vinjiem k kadu daudzpuseeju viedokli vai stastu par finanshu sadaliijumu. Jeezus nav neviens no mums.., to ka viss nav OK valsts parvaldee, arii tas ir skaidrs.., shobrid stasts no manas puses bij par to, kas man likas "njealjo", par to arii vinjiem raxstiiju, uz to arii atbildes sanjeemu.., vinju raxstiitais par galdu, piedod, ikuraat kaa Tevis raxstiitais, no abaam puseem izstaas peec taisnoshanaas.., es saraxstiijos par BILDEESHANU ar vinjiem:)).. sorryy..:)
Publicēts: 07.08.08 14:13
 citēt
Dansiga.. var arii taa.. tak, jaajautaa, kur ir gruutiiba sheit to ievietot??? ja jau "pa godiigo"????
Publicēts: 07.08.08 14:15
 citēt
la4i, domaaju, ka lielaakajai daljai tas vairs neinteresee, jo noiets etaps un veestule pagara
Publicēts: 07.08.08 14:16
 citēt
aitinaa , paldiess..:)) Visko jau jaaskatas kontexstaa, un, manuprat, gana svrigi ir savaakt maxsimaali daudz iesaistiito pushu viedokljus, lai bik to kopainu atjaustu. Bet, paldies:)
Publicēts: 07.08.08 14:18
 citēt
Schn. .. nu, laikam jau manai raxstiishanai vinjiem par iemeslu arii kalpoja tas, ka bildeeshanas "pieraushana" izstiijaas nevis peec iemesla bet gan peec iegansta..:)) Dansiga. ok, tikai man te lasot izstiijaas, ka daudzi nav informeti.. Aitinaa, varbuut TV3 bija "strupaaki" pret jums aiz taa iemesla, ka juusu veestule vairaak peec uzbrukuma izstiijaas..??.. ok.. ir kaa ir, lai veicas:)
Publicēts: 07.08.08 14:22
 citēt
La4i, kad tika apspriests shis raidiijums citaa topikaa, tad jebkursh interesents vareja tikt pie veesetules satura un peec tam reaali dziivee to parakstiit. Kuri to noguleeja - pashi vainiigi :-) Bet tagad, kad fakts ir noticies .... vai ir veerts? Taapec arii teicu, ka aizsuutiishu uz mailu ;-)
Publicēts: 07.08.08 14:28
 citēt
Dansiga Ok, tikai es tad veel te taa kaa "netuseju".. , sorryy, par veelo ierashanos:)
Publicēts: 07.08.08 14:31
 citēt
nu ja, publicet seit nav laikam verts, it ipasi,ka vel jau procesaa (TV 3 nav atbildejusi). Nezinu vai uzbrukosa- bet jebkura gadijuma visi, kam bija projekts vareja koriget un ja nepatik- neparakstit.

Kaa jurists iesaku- rupigi lasiet jebkuru dokumnetu pirms parakstiet. Citadi ir visadi brinumia r pazaudetam majam dzivokliem utt.:):)
Publicēts: 07.08.08 14:44
 citēt
aitinaa

..:).. Ij nedomaa.., ja domaa.., tad Nerunaa., ja nu runa.., tad neraxsti.., ja nu raxsti.., tad neparaxsties:)).., ja nu tomeer paraxsties.., nuuuuu.. tad NEBRIINIES:))

paldiess.., varbuut atmet uz dandyyy@inbox.lv to veesteli??
Publicēts: 07.08.08 14:49
 citēt
La4i, taa ir ka citur blandaas;-ppp;-) tb nepareizaas vietaas;-))
Publicēts: 07.08.08 14:56
 citēt
aitinaa:Kaa jurists iesaku- rupigi lasiet jebkuru dokumnetu pirms parakstiet.
sure, pirms parakstīt dokumentu, kurā bija jau iedrukāta standarta frāze "... ja es turpināšu taisīt trobeli...", izrediģēju uz "... ja es sākšu taisīt trobeli..." un pierakstīju "labotam ticēt" un parakstījos.
Publicēts: 07.08.08 14:57
 citēt
haralds;-))))))))))))
Publicēts: 07.08.08 14:59
 citēt
Dansiga.. mans viedoklis.. Nav Nepareizo vietu.:)) ir nepiemeerotas, un neiistie laiki:).. kaa jau nu sakriit..:))
Publicēts: 07.08.08 15:05
 citēt
la4i, nepiesienies vaardiem, ja?;-p;-) Bet turpinot Tavu textu - vai arii neveeleeshanaas tur buut/ir citas prioritaates. Taapeec ar ne vaig nozheelot ;-)
Publicēts: 07.08.08 15:06
 citēt
La4i- cik es sapratu, tad dansiga jau vestuli nosutija:) taa pati:)
Paldies!
Publicēts: 07.08.08 15:09
 citēt
aitinaa nav gan vee nekas naacis..:((
Publicēts: 07.08.08 15:17
 citēt
ok, vakara nosutisu, man otra kompi saglabata. pagaidam varu nosutit KM atbildi:)
Publicēts: 07.08.08 15:24
 citēt
PLZ atsūti man arī uz c00per@inbox.lv (0=nulles)
Iepriekš palaidu lielāko daļu garām :(
Publicēts: 07.08.08 15:27
 citēt
darīts
Publicēts: 07.08.08 15:27
 citēt
Ekhhh. .... atraavos no darba un samekleeju to veestuli ... La4i do e-mailadresi!
Publicēts: 07.08.08 15:31
 citēt
Liels paldies :face-kiss:
Publicēts: 07.08.08 15:34
 citēt
jau sanjeemu.., tnx.
Publicēts: 07.08.08 15:35
 citēt
ui, nee veestules nav,.. Dansiga. dandyyy@inbox.lv
Publicēts: 07.08.08 15:41
 citēt
aizsuutitiju abiem!
Publicēts: 07.08.08 15:43
 citēt
ok, tnx. .. pie brivaakas valjas palasiishos:)
Publicēts: 07.08.08 15:46
 citēt
Paldies. Tagad ir abas.
Publicēts: 07.08.08 16:44
 citēt
Nja... KM kaut kā "tikai atkratās" no atbildības
Publicēts: 07.08.08 17:27
 citēt
taa nu vish irr ......
Publicēts: 07.08.08 22:52
 citēt
Lunis:La4i : TV3 brauca virsū KONKRĒTAM fruktam kas ir viens no mūsējie pamanijās uzbraukt arī VISIEM pārējiem fočētājiem un modeļiem kopumā , blogtauta sašūmējās saņemās un sastročija uz visurieni kļauzas SAVĒJO aizstāvībai lai TV3 dunduki nākamreiz padomā pirms glupi pļurkšķēt. Patreis sanākušas otpiskas no iestādēm tad nu notiks šamās daiļliteratūras LASĪŠANAS SVĒTKI:)

Kā man patīk Lunis situācijas apraksts - super. Lunis Tev vajadzētu vairāk blogus rakstīt, jo citreiz Tavas apraksta rozīnes pazūd forumā, ka atcerēties nevar, kas, kur un kad bijis. A tā vismaz pie Tevis profilā glabātos, ja grib - var atkal pārlasīt un pasmaidīt. Tas tā - bla bla bla. :face-wink:
Pēc pirmā sērijas seko otrā sērija (turpinājums no NRTP vēstules):
- - - 2 sērija - - -
Informējam jūs, ka Padomes kompetencē neietilpst autortiesību ievērošanas strīdu risināšana. Minētā jautājuma risināsānai Jums jāgriežas televīzijas raidorganizācijā SIA "TV 3 Latvia".
- - - 2 sērijas beigas - - -
Turpinājums un nobeigums sekos.
Es gan vienīgi neredzu nekādu īpašu būtisku iemeslu, kāpēc nevarētu publicēt vēstules tekstu, kāds tika aizsūtīts. Jo šobrīd ir atbildes, taču kas tika prasīts, nav nemaz skaidrs, uz ko tiek atbildēts. :face-wink:
Publicēts: 08.08.08 10:35
 citēt
Linkman- nu tā jau ir....................
Publicēts: 08.08.08 10:42
 citēt
Mazliet zjeel, tak man taa arii nav iisti skidrs, par ko notiek ciinja. Mazliet izstaas peec "spalvu buzjinashanas" shobriid..:)) Zjeel, ka nevareshu buut klaat lasiishanaa:))
Publicēts: 08.08.08 10:47
 citēt
vairs jau nenotiek cina. Vestule viss bija uzrakstits- autortiesibu likuma parkapums+ par tiem erotiskajiem materialiem un radisanu pirms 22. utt.
ai, nu nav jau vairs nozimes
Publicēts: 08.08.08 22:28 labots
 citēt
Pēc otrās sērijas seko trešā sērija kā nobeigums vēstulei:
- - - 3. sērija (nobeigums) - - -
Padome ir nosūtījusi SIA 'TV 3 Latvia' vēstuli ar aicinājumu pilnā mērā ievērot Autortiesību likumā iekļautos tiesību normu nosacījumus.
Ar cieņu Padomes priekšsēdētāja vietniece ~paraksts~ D.Buceniece
Ancāns 7221848
- - - beigas - - -
:face-wink:
Publicēts: 09.08.08 08:36
 citēt
Schnircks::face-grin:
datums 11. augusts, laiks +/-18:00, orientieris koncertzāle Ave Sol un Skābbarības tornis, formāli runājot- Republikas laukums.

tad kur tieši un cikos ir jābūt?
Publicēts: 09.08.08 08:49
 citēt
turpinot- 2 stāvs, caurlaide????????????????????????????????
laikam jau tikai es te uzdodu dumus jautajumus, ka jau aita. parejiem viss ir skaidrs
Publicēts: 09.08.08 16:25
 citēt
Atmazkas lasīsiet? :D varētu būt jautri :))
Publicēts: 10.08.08 22:36
 citēt
nu droshi vien, ka vajadzeetu satikties tai 2.staavaa, jo daudzi nezina ko un kaa taalaak dariit .... piesakos par "savaaceeju";-) Ja kadam kaadi jautaajumi - droshi raxtiet;-)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas