Personīgi man būtu labāk šonedēl, bet te nu ir tā reize kad visiem, droši vien, vajadzētu pieskaņot savas iespējas namatēva grafikam. 11. derēs, ja pēc sešiem.
Visi interesanti vareeja izlasiit pirms parakstiishanas. A shobriid parakstiishanas akcija sen kaa beigusies, veestules aizsuutiitas un sanjemtas dazhas atbildes ;-p;-)
Vispār es teiktu tā - tie, kas parakstīja vēstuli, tie nāk uz koplasīšanas pasākumu. Šeit no citas tēmas iekopēju dalībniekus, kuri izteica vēlēšanos piedalīties. Tātad: Schnircks, Aitina, Dansiga, Asteszvaigzne, Eltons, Labradors, Koba, Linkman. Varbūt šos nikus Schnircks varētu iekopēt un papildināt savā pirmajā postā, lai ir skaidrība par dalībniekiem.
Oskars - vēstuli parakstīji? Bet pat ja Tu nebūtu parakstījis, man nekādu iebildumu nebūtu, ja Tu nāktu. Tavas diskusijas ar Dansigu ir ļoti interesantas. Bez tam, ja Tu atnāktu, tad Dansiga varbūt neaplietu manas bikses, bet Tavējās. Oskars - Tu esi baigi foršais čalis. Bez tam, kādreiz biji lidostā un pavadīji dažus uz norge fotoplenēru. Paldies par tiem foto. Šoreiz būtu forši, ja uzfočētu koprakstītājus un koplasītājus.
Lunis:Linkman : Tu zini OskarsLudvigs teicami prot LASIT PRIEKSJA esmu rikojis pasakumu kur spontani gadijas PRIEKSLASIJUMI un toss JOPROJAM atceros ka DAILLASISJANAS ETALONU ar ATTIEKSMI perfektaa OskarsLudvigs sniegumaa
Lunis - es jau neesmu pret, ka Oskars nāktu Ja Tu saki: Oskars - daiļlasīšanas etalons, tad vēl jo vairāk viņam jānāk. Oskaram ir foršs lielisks viegls ironisks smaids par jebkurām dzīves grācijām un negācijām.