Olympistiem kaut kādi mazvērtības kompleksi? Bildējiet, nevis uztraucieties par to, kas ko nories Parādīet, ka arī caur mazu skatu meklētāju var saskatīt lielu kadru
Oļiks rullē!...)) (Bizarre, nedusmo- es tik refleksa dēļ pakaitinos. Un galu galā nevar graut ģimenes locekļa darba stāžu - dēls tomēr strādā olympus.lv...)))
Friidi! Es galīgi nedusmoju! Jo nav par ko! Tev tik liekas, ka es pārdzīvoju, ka Tu un citi apliek Oly! Es par to tik pasmejos! Tepat pie šīs tēmas viens arī "gudrinieks" atļaujas izteikt vienīgo un pareizo domu - ka tas nav vajadzīgs. Īpaši, jo tas takš Oly! Būtu Canon ko tādu - tad gan slavas dziesmas gan jau dziedātu! Tapat kā sākumā i nafig putekļu kratītāju, i nafig Live View, i... Bet, SKAT! Pat Markā tagad tie ir! Un vairs NEKO sliktu taču nevar pateikt, vai ne?! KO?! Tāpat par šo - ziepja izmērs ar maināmu stiklu. Katram cilvēkam ir sava gaume, domas utt utml. Pārāk jau daudzi domā, ka visiem to vien vajag kā FF un Mark?! Ka bez tā nu galīgi nevar gūt baudu no procesa, ne dabūt foršu bildi?! Ka ar ziepi nevar iegūt kādu prestižu balvu?! Var! Un vēl kā var! Pie tam, daudziem tādi izmēri un izmaksas galīgi nav vajadzīgas! Un pārāk daudzi skrien tik pirkt jaunus stiklus, jaunus body - tik jēgas ta nav nekādas! Ai! Ko es te? Tāpat takš nesapratīs!
Sava laika jau bija pro kas staigaja apkart ar Leikaam un parasto 50mm objektivu un shkjiila labas bildes ta ka nemetaas, tikai galvenais pec daza laba domam bija teikt ka neesi PRO. Ja uzzinas ka esi no avizes kada speciala uzdevuma tad viss, chau labie kadri veejaa )))
Starp citu Micro 4\3 ideja nav pilnīgi unikāla, tauta saka, ka Pentax ko tādu ir mēģinājis jau tālajā 1980 forums.dpreview.com...
Šoreiz Olympusa iecere varētu arī izdoties... Es vismaz stipri ceru uz to.
Pašreizējā ziepju ražošanas industrija manuprāt ir aizgājusi galīgi ne tajā pareizākajā virzienā. Ražotāji domā tikai par megapikseļu palielināšanu un visādām kretīniskām fīcām tipa HD video uzņemšana vai "smile detect". Tas ir novedis pie tā, ka principā nav kvalitatīvu ziepju ko ikdienā nēsāt līdzi. Kvalitatīva mazformāta kamera bez izvirtībām būtu tieši tas kas vajadzīgs.
Kaut kā neesmu dzirdējis, ka ziepīšu ražotāji masveidā bankrotētu, tādēļ pieņēmums, ka tā industrija aizgājusi nepareizajā virzienā šķiet vismaz smieklīgs
P.S. Interesanti, ka dažādus ziepīšus un pusfotoaparātus visvairāk aizstāv tie, kas visbiežāk sliktu fototehniku (ziepīšus) vaino pie sliktās savu bilžu kvalitātes
Annir:Optikas samazinaashana un tuvinaashana sensoram uz spogulja izvaakshanas reekjina nekaadi nevar ietekmeet bildes kvalitaati taadaa meeraa, lai to uzreiz defoltaa pieliidzinaatu ziepjutraukam
malo togo, SLR stikli netop ne labāki, ne lētāki no tā, ka tiem jābūt konstruētiem tā, lai paliktu vieta, kur spogulim vicināties.
Viss interesantākais tikai priekšā! FF un spogulis(tehniski izsmelta konstrukcija) lai paliek profiem! Samsungs pieteicis kvadrāta matricu ar malu 18,2 -laukums kā APS-C ,bez spoguļa,ar mazo bajoneti. Godīgi sakot,sen prasījās maza,kvalitatīva kamera ar gaišu fiksu,kurai var pie vajadzības uzmest 400/f2,8 vai ko citu. Protams,laiks paies,līdz sistēma nostabilizēsies.Sākumā var būt dažādi nepatīkami sīkumi. Katrā gadījumā tēma pārdomām un interesanta!
Nepareizaa virzienaa ir tas, ka top gala ziepiishus uztaisija par meesliem, kliedzosh piemers ir tas pats olympus ar c-5050, kuru loti naski nomainiija pret c-5060, kuram pat uzlika limitu lai atminjas kartee raksta lenaak kaa 5050, nerunaajot veel par daudzkaa apgriezshanu pret 5050. Razhotaji spiezh uz letajiem spoguljiem, jo tadejaaji var izspiest vairak naudas no lietotajiem par papildus apriikojumu. Lai gan nekas netraucee razhot normalus, nebremziigus ziepiishus. Bet nee. OK, Canonam veel G serija turas, lai gan pedejais aparaats jau arii ir nirgashanas, jo no bildem redzams, ka stikls nevelk matricas mpixus.
Tapec shada iniciatiiva loti apsveicama, olympus jau arii saveejaa prototipu paradija kaut kadaa izstadee, smuks. Potencials shadam kameram ir, jo neviens vien gribetu prastu ziepiiti, kuram var uzlikt arii kadu stiklu no sava spogulenju arsenala.
sandijs:Kaut kā neesmu dzirdējis, ka ziepīšu ražotāji masveidā bankrotētu, tādēļ pieņēmums, ka tā industrija aizgājusi nepareizajā virzienā šķiet vismaz smieklīgs