forum.gif
Kurš ir Labākais Latvijā ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kurš ir Labākais Latvijā ?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.08.08 12:54
 citēt
Labs ir tas skolnieks, kurš spēj sasniegt skolotāja līmeni un izcils to pat pārspēs!
Par naudu var nopirkt zināšanas, labāko tehniku, skaistākos modeļus un vietas kur fotogrāfēt...utt.
.. tikai, vai nauda, skolotājs, modeļi utt, ir garnatija, ka tavas bildes būs vis, vis....

Kad satiksi īsto skolotāju, tad nebūs jautājumu kurš labāks, īstāks, dārgāks, "krutāks'.
Publicēts: 05.08.08 13:28
 citēt
A kas ir baiga nauda par kursiem?
Publicēts: 05.08.08 13:43
 citēt
Jautājums - kurā žanrā labākais?
Jo kailfoto un dabas skati ir diezgan atšķirīgas tehnikas.
Es gāju pie Māra Kundzīņa. Bet viņš ir dabas fotogrāfs.
Publicēts: 05.08.08 13:47
 citēt
Vai Kundziņš beidzot atsācis stāstīt arī par kaut ko citu bez fotošopa? :face-monkey:
Publicēts: 05.08.08 14:04
 citēt
Mazak vajag klausities citus un vairak pasham domat/eksperimentet, manuprat.
Publicēts: 05.08.08 16:51
 citēt
Dzīves skola ir vislabākā! Ja sāksi pats kautko eksperimentēt tad jau aizies....
Publicēts: 05.08.08 18:26
 citēt
es kādu laiku, apmēram gadu, strādāju kopā ar vienu amerikāni, kurš Latvijā ir ieprecējies un kura firmā arī strādājam[darbs nav saistīts ar foto].viņš nepārtraukti atkārto:' kāpēc jums Latvijā visur vajag tiesības, dokumentus utt., traucē progresu.ražošanas daļas vadītājs bija džeks ar augstāko izglītību un pieredzi, bet lietas īsti negāja.ielika citu, var teikt tikai ar pieredzi[bez attiecīgas izglītības] un viss aizgāja.
līdzīgi ir visur, ja nav iekšā, nekāda izglītība nelīdzēs.kursi var palīdzēt attīstīties, bet par MEISTARU neuztaisīs.MEISTARI-MĀKSLINIEKI Latvijā vienmēr būs ne vairāk kā padsmit līdz divdesmit un tur nelīdzēs ne pēdējās paaudzes NIKON, ne visdārgākie kursi...
Publicēts: 05.08.08 19:41
 citēt
Kā gan varētu salīdzināt - kurš ir labāks skolotājs? Ja nosēdētu kursos (vai meistarklasēs) pie pieciem dažādiem skolotājiem, tad jau varētu salīdzināt. Bet ja skološanas tēmas ir dažādas vai meistarklases par pilnīgi dažādām tēmām, kā tad lai salīdzina? Zināmā mērā skološanas rādītājs varētu būt attiecīgā skolotāja audzēkņu darbi. Es apmeklēju Kundziņa kursus; iespējams, ka kursu dēļ uz ainavām skatos savādāk un esmu atradis arī savu ainavu stilu. Ir vēl būts Gundegas Deģes, Armanda Grundmaņa un Gunāra Bindes lekcijās, bet teorija ir viena lieta, pavisam cits - prakse un radītie darbi. :face-wink:
Publicēts: 05.08.08 21:46
 citēt
4000:Man baigi patīk Sergey Kondrashin darbi....viņs arī piedāvā meistarklases....
Kurš ir Labākais KAS Latvijā? skolotâjs pa foto lîniju? maz esmu piedzîvojis, bet sakarîgi izteikties un tâ, ka muðas nesprâgst no garlaiicîbas Bendiks prot.
Publicēts: 05.08.08 21:59
 citēt
sasar:Mazak vajag klausities citus un vairak pasham domat/eksperimentet, manuprat.

pie krī tu
Publicēts: 05.08.08 23:00
 citēt
paklausīties jau var /vaig, bet nedrīkst visu dzirdēto par baltu patiesību pieņemt.
Publicēts: 05.08.08 23:08
 citēt
haralds:paklausīties jau var /vaig, bet nedrīkst visu dzirdēto par baltu patiesību pieņemt.

Piekrītu.
Publicēts: 05.08.08 23:10 labots
 citēt
man leikas ,ka šis ir ļoti strīdīgs jautājums ... kas ir ''labākais'' vienam patīk Leonardo da Vinči otram Brekte ... daba ,cilvēki ... tas atkarīgs no katra cilvēka ... !
Publicēts: 05.08.08 23:22
 citēt
Tā nu tas ir - kādi ir tie kritēriji, kas nosaka, kurš ir labākais? :face-wink:
Publicēts: 10.08.08 03:56
 citēt
kamēr cilvēks lietos labākais (vismaz prasa pēc labākā), nekas tur labs nesanāks. jāsāk ar mazumiņu un ja paveicas, viss notiksies pats par sevi.
Publicēts: 10.08.08 09:50
 citēt
4000:Mani vairāk interesē kailfoto :)

Nu, labs i, kursos fočēsim tad tavu sievu! :) Un būs tev kailfoto!
Publicēts: 11.08.08 21:08
 citēt
:D piesakos uz kursiem pie 4000...
Publicēts: 02.09.08 02:49
 citēt
iespaidīgs komentārs vienam dienas rakstam (www.diena.lv...):

Man tik vien kā neliela piebilde, ka vēl labāk būtu, ja cilvēki gribētu ar kaut ko nodarboties, bet nevis kļūt par kaut ko. Un šajās dievējādās izpratnēs ir milzu starpība. Kad vēro darba rezultātus, tad tas kļūst viegli pamanāms. Lieliski vada auto tas, kurš grib to darīt , vienalga lai kas viņš formāli skaitītos, bet sūdīgi tas, kam svarīgi skaitīties par romantisku šoferi. Es pazīstu kādu vīru , kam vecāku iniciatīvas dēļ, nācās studēt jurisprudenci. Patlaban viņš ir viens no labākajiem šoferiem tālbraucējiem, jo tieši to ļoti gribēja darīt. Protams, ka zināšanas nekad nevar būt pa daudz. Paskat, paldies Mežavilka kungam par Galanti , gribēja dziedāt, un nevis kūt par dziedātāju, un specifiska izglītība nebūt tam netraucē. Labas gleznas sanāk tiem, kas grib, kam patīk gleznot, nevis tikai grib kļūt gleznotāji. Dažam labam pietiek ar bereti un dziļdomīgu skatienu tālēs un jau kļuvis par gleznotāju.
Publicēts: 02.09.08 08:42
 citēt
Antuuns:Vai Kundziņš beidzot atsācis stāstīt arī par kaut ko citu bez fotošopa? :face-monkey:

oho... pirms 3iem gadiem viņš kursos fotošopu pat nepieminēja .... ;)
Publicēts: 02.09.08 09:42
 citēt
vacatio:Jautājums - kurā žanrā labākais?

Pie manis studijā apmēram gada laikā ir bijuši 3 (!!!!!!!!!!!!) fotogrāfi, kuri beiguši kursus pie Kundziņa, bet nemāk iestatīt nepieciešamos diafragmas atvērumus, wb u.c. lietas, kuras ir uzrakstītas špikerī uz lapiņas...viņi iedod man fočuku un lūdz, lai es tos iestādu.

Protams, ka katros kursos ir cilvēki, kuri atnāk tikai pasēdēt...bet...!
Publicēts: 02.09.08 09:44
 citēt
P.S.
Man patīk Sokolovs.

platinumvs.com
Publicēts: 02.09.08 09:49 labots
 citēt
nuk tik daudz kā kameras instrukciju izlasīt un kamerai podziņas iepazīt jau nu nevajadzētu gaidīt, lai kursu pasniedzējs ar pirkstu parāda......:)
šo 3 pieminēto nemākuļu gadījumā pasniedzēju un kursus vainot nav godīgi.

un mani nudien pārsteidz, ja ir cilvēki, kas gatavi maksāt naudu un tērēt savu laiku, lai viņiem parāda, kā kameru sagatavot darbam:P
Publicēts: 02.09.08 09:51
 citēt
asteszvaigzne:nuk tik daudz kā kameras instrukciju izlasīt un kamerai podziņas iepazīt jau nu nevajadzētu gaidīt, lai kursu pasniedzējs ar pirkstu parāda......:)
šo 3 pieminēto nemākuļu gadījumā pasniedzēju un kursus vainot nav godīgi.

Tā ir tikai fakta konstatācija. Nevienu nevainoju.
Publicēts: 02.09.08 09:52
 citēt
Uzskatu, ka tas nu no kursu un pasniedzēja izvēles nav atkarīgs....tik pat labi tie 3 pieminētie arī no citas skolas varēja gadīties:))))))
Publicēts: 02.09.08 09:52
 citēt
sasar:Mazak vajag klausities citus un vairak pasham domat/eksperimentet, manuprat.

Par visiem 100% atbalstu, pats štuko - experimentē, skaties, kurš kadrs labāks.
Droši vien daudzi nepiekritīs, bet lasīju (kkur - vot neatceros kur), ka nevajag mācīties no profiem, viņi tev paliek par favorītiem un neapzināti tu viņus sāc kopēt...
Publicēts: 02.09.08 10:40
 citēt
4000:Mani vairāk interesē kailfoto :)

Vajadzēja iet pie šitā :) -
www.photodom.com...

Man palaimējās vakar 6 st kopā pabūt ar šo meistaru :), neoficiāls ielūgums :):):) 4 st. skatījos, kā DRESĒJA modeli :D TAS, KO REDZĒJU, BIJA TO VĒRTS. Varbūt ielikšu reportāžu, ja būs laiks :)

Portreti:
vacatio:Jautājums - kurā žanrā labākais?

Pie manis studijā apmēram gada laikā ir bijuši 3 (!!!!!!!!!!!!) fotogrāfi, kuri beiguši kursus pie Kundziņa, bet nemāk iestatīt nepieciešamos diafragmas atvērumus, wb u.c. lietas, kuras ir uzrakstītas špikerī uz lapiņas...viņi iedod man fočuku un lūdz, lai es tos iestādu.
Protams, ka katros kursos ir cilvēki, kuri atnāk tikai pasēdēt...bet...!

... un kas tad ir... Portreti tās ir lietas, ko NAF iespējams ar karotīti ieliet... var iemācīties no galvas... un vienmēr strādāt ar vienu un to pašu iekalto :), bet tas ir pozītīvi, ka palūdz iestādīt, nevis taisa ziepes :):):)
Publicēts: 02.09.08 12:56
 citēt
Atvainojos par šo jau iepriekš!.

KONDRAŠINA kungam jau nu gan foto stils ir tik ļoti komerciālidrazains, ka pie viņa uz meistarklasi varētu tiekties slāvu glamūru alkstoši indivīdi.. bija iespēja lūkot vienu izstādi un tā arī radīja atbaidošu kopiespaidu. tehniski perfekti, bet saturiski - nulles vērtība..

/vēlreiz atvainojos, ja aizskaru kādu no klātesošajiem/
Publicēts: 04.09.08 17:23
 citēt
Haiduks:

Man palaimējās vakar 6 st kopā pabūt ar šo meistaru :), neoficiāls ielūgums :):):) 4 st. skatījos, kā DRESĒJA modeli :D TAS, KO REDZĒJU, BIJA TO VĒRTS. Varbūt ielikšu reportāžu, ja būs laiks :)

Nu padalies PLZ, neturi sveci zem pūra :face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):