forum.gif
Canon OC-E3
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Canon OC-E3
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.08.08 16:06
 citēt
Labsvakars jūsmājās!
Ir radusies vajadzība pēc šāda inventāra - Canon off camera shoe cord OC-ER - t.i. ir vēlme dabūt prom ārējo zibeni prom no kameras hot-shoe. T.i. varbūt kāds var ko tādu piedāvāt? vai arī varbūt ir kādi citi alternatīvi varianti šim verķim?
Vai arī vabrūt kāds zinātājs var ieteikt kādu reaālu veikalu, kur šādu var meklēt, jo i-neta veikalos cik esmu skatījies šis nekur nav uz vietas.
No ārzemēm sūtīt pagaidām negribas...

www.digitalni-videokamery-fotoaparaty.cz...
Publicēts: 06.08.08 16:15
 citēt
ebayaa panjem pa dvacaaru neorigjinalo.
savu pa 14 latiem pardevu. maz lietoju, kaut reizem noder.
Publicēts: 06.08.08 16:30
 citēt
Nu jā - jebajā skatījos visādus ķīniešus - lētāki jau ir kā orģinālais.
Man jau it kā tā vajadzība un pielietojums varētu būt visai bieža, lai varbūt ar nenoskopotos un paņemtu orģinālo.
Publicēts: 07.08.08 12:14 labots
 citēt
es arii shaadu tagad mekleeju.
riit braucu uz riigu, pie reizes ieskrieshu Canon centraa apjautaashos, varbuut vinjiem ir uz vietas un kadaa cenaa.
Publicēts: 07.08.08 12:19
 citēt
Varbūt tad padod pēc tam kādu ziņu, kā veicās ar meklējumiem ;)
Publicēts: 08.08.08 20:42
 citēt
Cenu nosauca 36ls, teica, varot atdot pa 33ls :)
bet vienigaa probleema, ka nebija uz vietas, un teica, ka jabut nakamnedeelj ir pievedumam. iedeva man vizitkarti, ap nedeeljas vidu uzzvaniishu un, ja buus, braucu pakalj! :)
vari man uzrakstiit nakamaas nedeeljas viduu, lai neaizmirstu tev arii padot zinju, ja tas tev der! :)
Publicēts: 08.08.08 21:02
 citēt
O, liels paldies par informāciju :)
Mēģināšu atcerēties Tev padot ziņu. Protams pieņemu, ka viņi varētu ar to pievedumu atvest ar tik vienu to gabalu priekš Tevis, bet nu jācer ka pievedīs vairākus :P
Publicēts: 08.08.08 22:22
 citēt
es domaaju, ka buutu jabuut vairaakiem, jo ne jau man vai Tev speciaalpasutiijums tiek veikts! :)
Publicēts: 09.08.08 13:55
 citēt
Iesaku vispirms kaut kur dabūt un izmēģināt to kabeli - tas kabelis ir apmēram metru garš, bet tas ir tad, ja viņu izstiepj. Izmantot var savienojot kameru ar zibspuldzi, kas tiek turēta rokās, vai piestiprināta pie speciāliem turētājiem (flash brackets). Pirmais variants ir ļooti neērts, jo ar vienu roku nekāda labā bildēšana nesanāk, bet otrs variants ir ļooti nekompakts un pārāk daudz neatšķiras no varianta, kas zibspuldze ir uzlikta pa tiešo uz kameras.
Publicēts: 09.08.08 14:50 labots
 citēt
sandijs - teorija jau ir dikti labi zināma ;) Skaidrs, ka rokās turēt to zibspuldzi tomēr nav īsti prāta darbs (kgan nevar noliegt, ka tādā veidā var iegūt maksimāli lielāko kustību brīvību zibspuldzes novietojumā), kā arī cik esmu skatījies tie flash bracketi tiešām ar vairumā gadījumu nav tie parocīgākie... Bet tā tomēr sekundāra problēma (lai arī visai liela :D), ko vismaz es risināšu tad kad dabūšu kabeli - t.i. varēs vismaz eksperimentēt... Galu galā priekš kam tad mums rokas domātas :) kko jau uzmeistaros...
Publicēts: 09.08.08 15:03
 citēt
sandijs: esmu jau izmegjinaajis sho kabeli, tadeelj arii ir velme iegadaaties! :)
Publicēts: 10.08.08 10:04
 citēt
MD Foto tāds ir, neorģinālais, tiesa gan, tas nestrādā ETTL modē, tikai TTL (filmu kameras) vai M. Līdz ar to nebūs arī high speed sync modes.

Maskavas ielā ir Canon oriģinālais.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):