forum.gif
Fotostudija Irija izmanto LV fotografa bildi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Fotostudija Irija izmanto LV fotografa bildi
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.08.08 18:43
 citēt
Sanaca apskatit www.bellamakeover.ie majas lapu un visai divaini bija tur redzet Andre bildi.
Cik saprotu, taa tirgojas stokos, bet shkiet smieklgi to izmantot lapaa, kaa itka tur bildetu. :face-smile:
Publicēts: 06.08.08 19:02
 citēt
nav nekas smieklīgs, tas ir bizness, kur nopirkt gatavu daudz lētāk nekā uzcept pašam no jauna.
Publicēts: 06.08.08 19:21
 citēt
he, shitaas ir makeover studijs - sadzen geffkas kur jaunulji ar 300D sabilde pec tam kad jaunules uzgrimmejushas. un tad vinu bildi par 100 marcinjam tirgo. upurus mekle pa telefonu, un lai butu droshi ka atnaksi, norezerve no kreditkartes 100 marcinjas - ja neatnaksi, zaudesi.
Publicēts: 06.08.08 19:22
 citēt
reku reala bilde -www.bellamakeover.ie...
Publicēts: 07.08.08 12:32
 citēt
sasar:Cik saprotu, taa tirgojas stokos, bet shkiet smieklgi to izmantot lapaa, kaa itka tur bildetu. :face-smile:
nu, možen, ja kāds uz konkrēto bildi atsaucoties uzsauks līdzīgu, šie Andre arī pieaicinās un izmaksās ceļu.
Publicēts: 07.08.08 12:36
 citēt
Harald, man joprojam ir grutibas Tevi saprast.
Publicēts: 07.08.08 12:40 labots
 citēt
sasar:Harald, man joprojam ir grutibas Tevi saprast.
nu, ar liekvārdību no tiesas reti izceļos.

nu, možen (varbūt), ja kāds (pacients, pasūtītājs ) uz konkrēto (Andre) bildi atsaucoties uzsauks (pasūtīs) līdzīgu (/ līdzīgā stilā), šie (mājlapas pieturētāji) Andre arī pieaicinās (bildēt - sapratu, ka mājlapas pieturētāji uzmācas ar fotopakalpojumiem) un izmaksās ceļu (uz īriju un atpakaļā).
Publicēts: 07.08.08 12:44
 citēt
nu re cita lieta :)
Publicēts: 07.08.08 12:45
 citēt
sasar, tas nav nekas tads ar ko lepoties. man, piemeram, tikai retais haralda teksts sagada problemas.
Publicēts: 07.08.08 12:46
 citēt
sasar:nu re cita lieta :)
nu jā, (es esmu) meistars jebkurus, izņemot pa retam savus, tekstus noīsināt par vismaz 5%.
Publicēts: 07.08.08 12:51
 citēt
harald, tad kad tu raksti - "puse", tu to raksti kā - "(1/2)-ā"? Tas tiešām ir īsāk? :D :D
Publicēts: 07.08.08 12:54
 citēt
Ārprāts, tās studijas bildes ir vnk diezgan pabriesmīgas :face-monkey:
Publicēts: 07.08.08 13:11 labots
 citēt
briedis:harald, tad kad tu raksti - "puse", tu to raksti kā - "(1/2)-ā"? Tas tiešām ir īsāk? :D :D
nē, "puse" vietā 1/2. ne 1-mēr.
Publicēts: 07.08.08 13:44
 citēt
versatile:sasar, tas nav nekas tads ar ko lepoties. man, piemeram, tikai retais haralda teksts sagada problemas.

varbut ari ar pirkstu iebakstisi, kur tieshi es ar to lepojos?
Publicēts: 13.08.08 21:33
 citēt
briedis:Ārprāts, tās studijas bildes ir vnk diezgan pabriesmīgas :face-monkey:

ooojaaaa
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):