Dabūju tikai pāris dienas pamēģināt, bet cik tajā laikā sanāca lietot, tīri labas bildes sanāca, taču ātri vien viņai parādījās error 99, tagad jāgaida, kamēr no Japānas jaunu atsūtīs. )
Error 99 mans Canon 350 arī mēdz ik pa laikam izsviest, bet tad es izņemu baču un jautājums ir atrisināts ... nezināju, ka kaut kas ir jāgaida no Japānas... Tas ir Sigmas gļuks? jo man liekas ka man ar Canon 50 fix arī ir metis Error 99 ... ???
sku4iic:Dabūju tikai pāris dienas pamēģināt, bet cik tajā laikā sanāca lietot, tīri labas bildes sanāca, taču ātri vien viņai parādījās error 99, tagad jāgaida, kamēr no Japānas jaunu atsūtīs. )
esmu dzirdējis, ka ar Sigmas optiku ir kā loterijā, ja ir tad ir, ja nav nu tad samierinies. es nopirku 70-200 F4 L USM un esmu ļoti apmierināts, bet protams protams nevar salīdzināt 2.8 un 4 .
Ir man tevis pieminētā sigma. Ar canon man nav iespēju salīdzināt. Esmu apmierināts. Nav tak jēgas salīdzināt katru stiklu ar canon labākajiem stikliem. Tā jau var absurdā iebraukt un neko nenopirkt
agriss:Error 99 mans Canon 350 arī mēdz ik pa laikam izsviest, bet tad es izņemu baču un jautājums ir atrisināts ... nezināju, ka kaut kas ir jāgaida no Japānas... Tas ir Sigmas gļuks? jo man liekas ka man ar Canon 50 fix arī ir metis Error 99 ... ???
Nu man baterijas izņemšana diži neko nelīdzēja, objektīvā kkādas problēmas ar kontaktiem vai kas tamlīdzīgs bij, bet tas error99 nav atkarīgs no tā, kāda ražojuma objektīvs.
talavietis:ir divi varianti- ar makro un bez makro. Atšķirība kvalitātē jūtama garajā galā. Ja nav makro, tad labs ir pie 70 mm, bet virs 100 jau ne visai. Savukārt, makro variantam (kurš ir arī jaunākais modelis, šķiet?), abi gali labi. Un salīdzinot ar canon objektīvu, tas neatpaliek.
dzirdu pirmo reizi. Zinu, ka viņam tagad ir divas versijas. Man bija pirmā un nesūdzējos pieņemu, ka otrā ir vēl uzlabota nedaudz.
Par šo Sigmu neko pārāk sliktu dzirdējis nēesmu. imho gana labs stikls, ja nebildē profesionāli. daži saka, ka zīmē labāk par canon ekvivalentu. pats lietoju Sigmu 120-300/2.8. foršs objektīvs -- ass un ātrs
Ir man šis stikls - 95% bildes ir lietojamas, citreiz aizšau garām fokus, bet tas tads sīkums vien ir Canon baltie stikli ir labāki, bet ne par tādu cenu kopumā esmu apmierināts, būs finanses birkšu baltos, a bet pagaidām .......