Kādu brīdi neesmu sekojis līdzi tehnikas attīstībai, tādēļ radies jautājums - vai Canon 50mm 1.4 un 85mm f1.8 katrs par 165Ls ir OK pirkums tieši no cenas viedokļa?
Tehniski zinu - 50mm f.14 man jau ir bijis un patika, f1.2 pirkt netaisos. Ar 85mm f1.8 esmu mazpazīstams, bet atsauksmes dzirdētas tās labākās.
Jā cenas ir ļoti labas! es paņēmu pa 230Ls ar garantijām labām un tā arī bij ļoti laba cena! 50mm 1.4 zem 280 jaunu arī ļoti grūti dabūt tapēc ja ir iespēja grāb ciet! Tikai varbūt jāuzmanās, ka tik aizdomīgi lēti varētu nākt kopā ar pārsteigumu, bet ja pārsteiguma nav un izrādās, ka pašām varbūt nevajag vienmēr varēsi nopārdot pa labu cenu.
Pirkšu štatos un par piegādi maksāšu tikai štatu robežās, attiecīgi tādas tās cenas arī sanāk. Par to arī domāju - ja izrādīsies, ka pašam tomēr nevajadzēs, tad negribas ciest lielus zaudējumus impulsīva pirkuma dēļ ...
sandijs:Kādu brīdi neesmu sekojis līdzi tehnikas attīstībai, tādēļ radies jautājums - vai Canon 50mm 1.4 un 85mm f1.8 katrs par 165Ls ir OK pirkums tieši no cenas viedokļa?
Tehniski zinu - 50mm f.14 man jau ir bijis un patika, f1.2 pirkt netaisos. Ar 85mm f1.8 esmu mazpazīstams, bet atsauksmes dzirdētas tās labākās.
85 mm objektiivs ir pat veel mazliet labaaks ar to, ka viņam ir reāls USM, kas savukārt nodrošina ļoti ātru un precīzu AF darbību. 85nieks ir asāks par 50nieku. Foršs stikls, tikai vairāk uz FF. Uz mazās matricas baigi šaurs, mazās telpās diez ko nesadarīsi. Bildes vilties neliks. Abi divi ir pilnīgi vienas klases objektīvi. Pa to cenu labs pirkums.