"Pagaidām, gan nav apstiprināts vai tiešām tam būs Live View ar video uzņemšanas opcijām, kas mani ļoti interesē. Tagad tikai atliek nogaidīt, līdz parādīsies tā testi. Lai zinātu vai tas ir tik labs cik par to tiek rakstīts, līdz tam brīdim pieturēšos pie sava Canon EOS 40D."
vai tas live view un video uzņemšana tiešām ir tik svarīgi??
Man jā - jo ir vietas, kuras gribas saglabāt atmiņā, bet bilde nespēj attēlot to - ja nu vienīgi krāmējoties ar HDR, apstrādi un tā, bet man tādas lietas neiet pie sirds, tad labāk uzņemtu kvalitatīvu video gabalu un dzīvotu miera vējos.
Ir doma par video kameras iegādi, bet ja D90 piedāvās šādu fīču - kāpēc gan ne ??? Es taču nebildēju nekādā pro limeni un D90 vajadzētu būt labi bildes kvalitātei + video.
P.S. Daži pat baumoja ka video bus 1080p HD - tam gan man maza ticība, bet ilgi jau liekas nebūs jagaida līdz oficiāli paziņos gan parametrus, gan visu pārējo...
Tehniski D90 var izspiest 4k izšķirtspēju, nevis 1080p. Tikai vot vai pavilks procis tādu datu transferu. Vajag jaudīgu un jaunu proci, kas savukārt to padarīs dārgāku par D3 :face-monkey:
Mandalay:Tehniski D90 var izspiest 4k izšķirtspēju, nevis 1080p. Tikai vot vai pavilks procis tādu datu transferu. Vajag jaudīgu un jaunu proci, kas savukārt to padarīs dārgāku par D3 :face-monkey:
Es pieņemu, ka tās ir baumas, Cena 1300$ dolāri - negribētos ticēt ka tur ir mid-dslr + hd-video... Drīz jau manīs