forum.gif
stulbie fotogrāfi :@
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / stulbie fotogrāfi :@
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.08.08 00:11
 citēt
šodien sapratu, ka esu sabojāts un pie vainas ir tieši fočēšana :face-surprise:
biju uz motokrosu un uzmini nu, es neskatos uz močiem, bet gan uz fotogrāfiem, ar ko kurš fočē, kā fočē, kad fočē utt utjp... :face-plain:
vairs pat normāli motokrosu paskatīties nevaru :D:D:D
Publicēts: 11.08.08 00:21
 citēt
Machss :) he he :) es reiz sevi arii piekjeeru liidziigaa lietaa... skatiijos kino kaut kaadu filmu un peekshnji apjautu, ka skatos filmu nevis kaa normaals vidusmeera skatiitaajs, bet "o, shitas kadrs ir ekselents, tas nu baigi labi iekadreets" utt. :D Bet nebaidies, taa ir paarejosha paaraadiiba :face-devil-grin:
Publicēts: 11.08.08 00:34
 citēt
Profesionālais kretīnisms ;D
Publicēts: 11.08.08 07:20
 citēt
machss:šodien sapratu, ka esu sabojāts un pie vainas ir tieši fočēšana :face-surprise:
biju uz motokrosu un uzmini nu, es neskatos uz močiem, bet gan uz fotogrāfiem, ar ko kurš fočē, kā fočē, kad fočē utt utjp... :face-plain:
vairs pat normāli motokrosu paskatīties nevaru :D:D:D

:D:D:D pirts variants :)
TAS IR ĻOTI NORMĀLI!!!
Tas nozīmē, ka tu tiešām esi ĪSTS FOTOFANS. Močus tu gāji skatīt, bet foto ir tava sirds lieta. No tā naf jākaunās, ka tev ir dzīva interese par fototehniku, ar ko bildē citi. Pie baikeriem, kad piebrauc svešais ar krutāku dampi, viņi aizmirst savas meitenes un saskrien uz riņķi pētīt moci, bet nepadomājot, kā jūtās viņu meitene.
ERA- tas ir uz mūžu !!! un vienmēr labi iekadrēts filmas kadrs ir baudāmāks par sliktu :D
... es arī bildēju kopā ar Luni... pirmais paskatījos, ar ko šis bildē , un tad tikai uz meiteni... kopā ar Pluumi- paskatījos, kā šis bildējot kontrolkadru liek uz MB, (un to visu nočekoju... padomājiet, kāpēc Pluume kontrolkadru liek MB) un tikai tad skatīju bildejamo skaistuli :) ... un tiešām abas reizes uz mani viņas neapvainojās.
Publicēts: 11.08.08 08:49
 citēt
Mani arī šitais idiotisms ir :D Pasākumā jānopēta citi fotogrāfi, viņu aprīkojums un bildēšanas tehnika :)
Tāpat arī - ieraugot kādu skaistu skatu, vienalga vai tas feins saulriets vai smuks meituks, pirmais nāk galvā - kādu foršu bildi varētu uztaisīt :D
Publicēts: 11.08.08 08:51
 citēt
jā jā,es arī skatoties tv,redzu,ka baltais balanss un kontrastiņš jāpieregulē,citreiz,ka jāfilmē no citas puses...
Publicēts: 11.08.08 09:08
 citēt
Jāa, motokrosā tā var nokavēt īsto kadru, man ir vieglāk, jo knipsēju tikai nekustīgas lietas. Tad var ar acs kaktiņu pavērot ne tikai fototehniku un darbošanos ar to, bet arī vienu otru šejienes personāžu ieraudzīt dabiskā lielumā. Droši vien ir otrādi arī. Ar minēto profesionālo kretīnismu” gan te nekāda sakara laikam nebūs, ne es profesionālis, pat ne līdz amatierim netaisos.
Publicēts: 11.08.08 10:24
 citēt
Es laikam esmu izslimojis fototehnikas pētīšanas etapu, jo kamēr pārējie fotogrāfi spieto ap jaunāko marku vai dē-trīs, es dodu priekšroku iepazīties ar modelēm :D
Publicēts: 11.08.08 12:29
 citēt
:face-grin: Nu, jā, man tas pats :face-grin: :face-grin: Kaut gan no tā es ļoti maz ko sajēdzu :face-grin: xD
Publicēts: 11.08.08 12:54
 citēt
sandijs:Es laikam esmu izslimojis fototehnikas pētīšanas etapu, jo kamēr pārējie fotogrāfi spieto ap jaunāko marku vai dē-trīs, es dodu priekšroku iepazīties ar modelēm :D

wo pareiza attieksme! :D
Publicēts: 11.08.08 12:59
 citēt
sandijs:Es laikam esmu izslimojis fototehnikas pētīšanas etapu, jo kamēr pārējie fotogrāfi spieto ap jaunāko marku vai dē-trīs, es dodu priekšroku iepazīties ar modelēm :D

vot prātīgs pilsonis, saprot, kas ir dzīves lielās filosofiskās dzīslas
Publicēts: 11.08.08 13:18
 citēt
nu norm :D ejot pa ielu .... ķīniešu tūristu pulkam garām var visādus brīnumus ieraudzīt :) es vairs neskatos ur tūristiem ,bet gan uz aparatūru :D
Publicēts: 11.08.08 15:38
 citēt
Billy:

wo pareiza attieksme! :D

:face-grin::face-grin::face-grin:
Vienu es redzēju, kā iepazīstās ar modelēm, otram albūms pilns ar tām, kuras iepazinis :D:D:D
Man gan iznāk laiks paskatīt cita tehniku, cita bildēšanas paņēmienus, iepazīties, uzbildēt, ielikt blogā un pat tikt izlamātam no Hmm... hmm, hmm skaļi neteikšu nikus :D
Publicēts: 11.08.08 16:00
 citēt
...Nesaprotu, kāda jēga pētīt cita "krāniņus",- labi nokniebt var arī ar pavisam parastu.... ja ir čujs, ņuhs un poņa :)))
Publicēts: 11.08.08 16:10
 citēt
Esi jau esi Haiduk Tu vislabākais, vispareizākais, savos izteikumos vistiešākais un kritiku vislabāk uztverošais :)
Ja kaut ko aizmirsu, nekautrējies - atgādini :))
Publicēts: 11.08.08 16:13
 citēt
es zhurnaalos peetu, kas bildeem autori nevis pashas bildes ...
Publicēts: 11.08.08 21:21
 citēt
ANE:...Nesaprotu, kāda jēga pētīt cita "krāniņus",- labi nokniebt var arī ar pavisam parastu.... ja ir čujs, ņuhs un poņa :)))

Sandij, kāpēc ironija??? 10-niekā ieliku:D
Nekas naf labāks par rūpniecisko čekošanu... kam ir galva, ātri saprot, ko un kā dara otrs labāk... kaut vai darbs ar cilvēku- nekas naf foršāks, kā būt pie cita laba blicmaņa (blicmena) par asistentu... cik daudz var iegūt sesijas laikā...
Es nekad dzīvē neesu sevi izcēlis... bet vienmēr cenšos pateikt savu domu... un nekad neļauju sevi APTAISĪT... šoreiz taisu izņēmumu tavā virzienā. negribās maitāt jauko noskaņu, kas manī vēl ir no plenēra.
Publicēts: 21.08.08 21:02
 citēt
es savukārt esmu sācis leksikā lietot visādus foto terminus un slengus. piem., vakar man prasīja pa telefonu, kāds Rīgā laiks, es paskatos pa logu un saku: debesis galīgi izdegušas. :D
Publicēts: 21.08.08 21:05
 citēt
Par to vīrussaslimšamas iespējām Visi brīdināti.Sekas un arstēšanās un naivās cerības par izvesaļošanos var aizmirst!
Publicēts: 22.08.08 20:15 labots
 citēt
ERA: :) he he :) ... skatiijos kino kaut kaadu filmu un peekshnji apjautu, ka skatos filmu nevis kaa normaals vidusmeera skatiitaajs, bet "o, shitas kadrs ir ekselents, tas nu baigi labi iekadreets" utt. :D :face-devil-grin:
nu, man tas 1-mēr kā i skaņu tehniķim i kinošņikam bijušam. (malo togo, teijāteri a jaunības trakumā spēlēju!) labi, ka neskaties, ka bildē ar Canon, bet skaņa kā Pentax'am!
ja kas, slēpotāji uz kalna 1 2.-ru atšķir tikai pēc slēpēm un zābakiem, Fisher, Castinger u.t.t.
Publicēts: 22.08.08 21:55
 citēt
Lutums:Tāpat arī - ieraugot kādu skaistu skatu pirmais nāk galvā - kādu foršu bildi varētu uztaisīt :D

piekrītu :D
Publicēts: 23.08.08 21:35
 citēt
sandijs:Esi jau esi Haiduk Tu vislabākais, vispareizākais, savos izteikumos vistiešākais un kritiku vislabāk uztverošais :)
Ja kaut ko aizmirsu, nekautrējies - atgādini :))

:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin: labs joks :)
Publicēts: 25.08.08 00:03
 citēt
Vēl kādu laiku atpakaļ, ieraugot portretu vai kailfoto, kur labi saredzams kakls, prātoju, cik viegli būtu šajā zematslēgaskaula vēnā iespraust katetru:)
Publicēts: 26.08.08 07:27
 citēt
Droperidol:Vēl kādu laiku atpakaļ, ieraugot portretu vai kailfoto, kur labi saredzams kakls, prātoju, cik viegli būtu šajā zematslēgaskaula vēnā iespraust katetru:)

šitas ar labs es uz ausīm :D
Publicēts: 27.08.08 18:55
 citēt
nu ja. un tad pēc 2 dienām pavadītām laboratorijas samērā monochromatiskajā apgaismojumā (apmēram tajā laikā, kad brauc ekskursijās "pretī zelta rudenim") un skaties - krāsas kā uz Kodaka!
Publicēts: 30.08.08 20:57
 citēt
Turpinot teemu - vecaaki atveda no mezha bruuklenes un ko es daru? Vispirms nofotografeeju, lai iemeegjinaatu jauno makro ekstenderi, un tikai peec tam apeedu :)
Publicēts: 31.08.08 02:41
 citēt
ERA:Machss :) he he :) es reiz sevi arii piekjeeru liidziigaa lietaa... skatiijos kino kaut kaadu filmu un peekshnji apjautu, ka skatos filmu nevis kaa normaals vidusmeera skatiitaajs, bet "o, shitas kadrs ir ekselents, tas nu baigi labi iekadreets" utt. :D Bet nebaidies, taa ir paarejosha paaraadiiba :face-devil-grin:

liidziigi!

un par teim pasaakumiem arii taa pat! - ja neskaties kaa cits un ar ko cits, tad, ja nav liidzi sava skaties un domaa - o shito vareetu taa un shito savaadaak un veel tas tur no taas puses labs buutu, jo redz gaisma smuki kriit! :D
Publicēts: 01.09.08 18:54 labots
 citēt
Ar šito slimību laikam visi slimo, no viņas var izārstēties pērkot tikai labāko ko piedāvā tirgus, tad nebūs jāskatās uz citiem ;) vienkāŗsi visi skatīsies uz tevi, bet laikam tas ir vēl sliktāk :) Jaatrod kautkāds līdzsvars! Viena lieta gan ir laba, ja tik daudz neskatās uz citu fotogrāfu fototehniku, bet gan uz vietu no kuriesnes fočē tad var arī kautko iemācīties, bet ja esi izaudzis ka vairs neko jaunu neiemācīsies tad vismaz par vietas izvēļi citi pasaka priekšā :)
Publicēts: 07.09.08 21:44
 citēt
man taa bija, kad taisiiju virsbuuves, kaut ejot pa ielu, redzot kaadu iedauziitu mashiinu, uzreiz praataa - tur biki pavilkt, tur ieklapeet, uzvilkt kaartu spakteli un grunteet. sistu auto vairs nebija iespeejams redzeet, vienmeer jau izteelojos, ka vinja gatava ir. ar focheeshanu liidziigis bijis, peetu ko kaa kad citi fochee..
Publicēts: 07.09.08 21:46
 citēt
psihais:Ar šito slimību laikam visi slimo, no viņas var izārstēties pērkot tikai labāko ko piedāvā tirgus, tad nebūs jāskatās uz citiem ;) vienkāŗsi visi skatīsies uz tevi, bet laikam tas ir vēl sliktāk :) Jaatrod kautkāds līdzsvars! Viena lieta gan ir laba, ja tik daudz neskatās uz citu fotogrāfu fototehniku, bet gan uz vietu no kuriesnes fočē tad var arī kautko iemācīties, bet ja esi izaudzis ka vairs neko jaunu neiemācīsies tad vismaz par vietas izvēļi citi pasaka priekšā :)

...tad, kad būsi nopirci visu to labāko, tad skatīsies, ar ko bildē tie citi, kam iznāk!!!
Publicēts: 07.09.08 22:40
 citēt
Kaapeec fotograafi nosaukti par stulbiem??
Publicēts: 07.09.08 22:52
 citēt
entuziasts:Kaapeec fotograafi nosaukti par stulbiem??

...t'ada ir autora iecere!!! Labi čekojot var iegūt daudz vairāk, kā sēžot lekcijās... bet to saprast ir lemts tikai STULBAJIEM
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):