forum.gif
Pārdodu fotoblog.lv kontu!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu fotoblog.lv kontu!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.08.08 00:24 labots
 citēt
Tātad, pārdodamais priekšmets - lietotāja konts ar ID 296 un vārdu versatile
īpašības:
fotOgalerijas bildes: 121
fotOreportāžas: 54
fotOblog raksti: 11
fotOskolas raksti: 4

vairāki tūkstoši komentāru pie bildēm,
nenofiksētais tekošais autora reitings: 644.22, parasti esmu autoru pirmajā divdesmitniekā.
nenofiksētais tekošais fotogrāfa reitings: 6.19.

Kontā: 84 fotolati

Lietotāja konts parādās aktīvo saraksta augšgalā, parasti - viens no pirmajiem trīs. Fotogrāfa reitingu iespējams palielināt, patīrot galeriju no vecajām bildēm. Konts ir favorītos 12 lietotājiem.
Pircējam garantēju - pirkuma datuma neizpaušanu un pilnīgu anonimitāti.
Konta parole tiek nodota pircējam uzreiz pēc naudas saņemšanas - vai nu skaidrā naudā vai ar pārskaitījumu.
manuprāt, ideāla iespēja jaunajiem blogeriem pacelties un izcelties.
kontam ir arī samērā laba atpazīstamība un tīri OK reputācija (students, mazliet spameris, jauns maksimālists, bet neuzmetīs un var paļauties) .

Cena: 35 LS.

PS. pilnīgi nopietni.
Publicēts: 11.08.08 00:27 labots
 citēt
ahahaaa

pa 50ls nodroshinaasi jaunas autentiskas versatile bildes uz pusgadu?
Publicēts: 11.08.08 00:33
 citēt
manas tagadejas bildes netiks dzestas.
Publicēts: 11.08.08 00:40
 citēt
to es sapratu.
Publicēts: 11.08.08 01:53
 citēt
Gribi teikt, ka Tevi neviens dzīvē nepazīst un Tavas bildes kā konkrētā cilvēka, tas ir, Tavas bildes arī nav redzējis? (sākumā uztvēru kā joku, bet bik vēlāk sāku domāt, cik tas ir reāli) Bilžu oriģinālus arī dosi komplektā? Jo patiesībā jau sanāk, ka Tu pārdod autortiesības uz savām bildēm...
Lai cilvēki nepārprot- pirkt netaisos, bet sāku nožēlot, ka esmu te atklājusies... :face-grin:
Publicēts: 11.08.08 02:22
 citēt
nee, nu, pareizak jau butu bijis sludinajumu likt cita portala, un tad taa - pa kluso atdot kontu citaas rokaas. nekur nav teikts, ka taa nedrikst darit. autortiesibas nekam nepardodu, bilzhu origjinalus lejupieladet nav iespejams.
es pardodu vienigi iespeju anoniimi darboties zem mana varda. tas ari viss. ja kadam interese = ok, ja ne-ne.
btw. kas zina, kad kads sho iespeju izmantos. kas zina, kas tagad raksta :)
Publicēts: 11.08.08 08:52
 citēt
Sviests ....
Publicēts: 11.08.08 09:19
 citēt
Nepiemērots brīdis pārdot kontu - es, piemēram, šobrīd fotoblogā neredzu nevienu bildi :)
Publicēts: 11.08.08 09:32
 citēt
Vai tev trūkst 35 Ls?
Publicēts: 11.08.08 09:32
 citēt
sandijs:Nepiemērots brīdis pārdot kontu - es, piemēram, šobrīd fotoblogā neredzu nevienu bildi :)

padzēs savus cepumus! ;)
Publicēts: 11.08.08 09:34
 citēt
Danke, Billy!
Publicēts: 11.08.08 11:00
 citēt
heh ... piedodiet .. ,bet nu smadzene :face-surprise:.. mūsdienās toč jebko pa naudu var nopirkt ! :face-monkey:
Publicēts: 11.08.08 11:06
 citēt
radoshaa kriize, versatiil? vai vienkarshi naudas grutibas? varu palidzet :D --> nomainot tavam akauntam paroli uz tadu ko tu nezini, un viss bus atrisinats :D pectam par 20LS pardoshu sho paroli tev atpakalj, kad abas lietas bus nokartojushaas :D :D
Publicēts: 11.08.08 11:43
 citēt
Dīvains piedāvājums. Nets, ja speciāli neslēpjas, nebūt nav tik anonīms kā sakotnēji šķiet. Kur nu vēl, ja profilā saliktas bildes u.c. info.
Publicēts: 11.08.08 12:32
 citēt
:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 11.08.08 12:50
 citēt
cik kāds būtu gatavs maskāt par manējo? :D
Publicēts: 11.08.08 13:01
 citēt
Es vēl saprastu, ja ar tiem jūsu reitingiem varētu iespert citiem bloga lietotājiem caur internetu, vai vismaz izdzēst citu lietotāju bildes, ja paši neprotas, bet tā - kāda jēga maksāt par svešām spalvām?
Publicēts: 11.08.08 13:14
 citēt
sandijs:Es vēl saprastu, ja ar tiem jūsu reitingiem varētu iespert citiem bloga lietotājiem caur internetu, vai vismaz izdzēst citu lietotāju bildes, ja paši neprotas, bet tā - kāda jēga maksāt par svešām spalvām?

:) nu kā ... cita ''slavu'' ta gribās !
da tas ir tāpat kā nopirkt māju uz mēnes .... Ķipa ir ,bet tomērt nav ! ej nopērc objektīvu labāk :D
Publicēts: 11.08.08 13:58
 citēt
davaj pec kartas.
Cofina - ne, netrukst. Shodien pardodu apmeram pusi sava aprikojuma, naudinjas pietiks.
Shad - nu i nafig, paroli uz kaut kadu random stringu nomainit ari pats varu. un kada vel man radoshaa kriize, nesmidini...
elm - a kapec butu jaslepjas?
Annir, nu, sorry, ko tad par 35 ls gribeji? taa jau leti, ja ta padoma, 2.5 gadus kopts konts.
Billy, Tavs varetu savus 200 latus maksat :)
sandijs: nu bet smukas bildes, protfolio ta teikt. nomaini niku uz savejo un raadi skukjiem kaut vai :) fotolatu nika mainjai pietiek.
Publicēts: 11.08.08 15:03
 citēt
Man skiet ka tas konts bij paardots pirms shitaas teemas paraadiishanaas... :face-glasses:
Publicēts: 11.08.08 17:17
 citēt
Tikko apskatīju Tavu profilu. Līdz šim kaut kā nebiju pamanījusi.Patk tās klusās dabas. Bet citādi konts kā jau konts. Es nepirkšu man savēais tuvāks.
Publicēts: 12.08.08 23:56
 citēt
Versatile, vai Tu iekmeejies no taa amerikaanja, kursh gribeeja paardot savu identitaati? :D Vinjam neizdevaas un Tu tagad paarbaudi vai Tev tas izdosies? :face-wink:
Publicēts: 13.08.08 00:08
 citēt
itkaa esot paardots. apmeeam pazistu jauno iipashnieku.
Publicēts: 13.08.08 00:17
 citēt
Re kaa! :) Laikam jau amerikaanis paaraak lielu cenu savai identitaatei bija uzskruuveejis... :)
Publicēts: 13.08.08 00:26
 citēt
nu labi iisteniibaa nav paardots.
Publicēts: 13.08.08 07:58
 citēt
Jebkurš sevi cienošs fotogrāfs/cilvēks to nedarīs. Pārāk zemiski. Fuj.
Publicēts: 13.08.08 10:47
 citēt
versatile nav fotogrāfs/cilvēks - viņš ir ekonomists :D
Publicēts: 13.08.08 12:14
 citēt
kaut kaads sviests :D cik aprobezhotam cilvekam ir jabut lai kaut ko tadu pirktu? Un cik gudram ir jabut pardevejam lai kko tadu pardotu?
bet nu neko chalim ar pashapzinu viss kartibaa :D - 35 Ls vertiibaa.. mja.. es pat diez vai par 0,35 LVL njemtu un diezvai pat par velti.
Publicēts: 13.08.08 12:19
 citēt
Oskarz:

:*
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):