forum.gif
Nikon SB-400,Nikon SB-600
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Nikon SB-400,Nikon SB-600
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.08.08 20:50
 citēt
Kas tieši Nikon SB-600 zibenē ir tik labs,ka viņa maksā tādu summu.

Un kāda ir Nikon SB-400? Vērts iegādāties?:face-glasses:
Publicēts: 11.08.08 20:52
 citēt
paskaties speceni un viss taps skaidrs
Publicēts: 11.08.08 21:14
 citēt
Mandalay:paskaties speceni un viss taps skaidrs

Kas ir spacene?
Publicēts: 11.08.08 21:20
 citēt
emzurka:
Mandalay:paskaties speceni un viss taps skaidrs

Kas ir spacene?

tehniskie dati.

taa 400aa man liekas nekas nopietns nav.
Publicēts: 11.08.08 21:29
 citēt
Ja neorientējies (foto-)terminos un specenēs tad nav ko līst iekš nopietnas tehnikas. Tas ir mans subjektīvais viedoklis.

pateikt, kas labāks, pie šāda tipa jautājuma bez konkrētiem mērķiem ir utopisms un bezjēdzība.
Publicēts: 11.08.08 22:19
 citēt
Mandalay:Ja neorientējies (foto-)terminos un specenēs tad nav ko līst iekš nopietnas tehnikas. Tas ir mans subjektīvais viedoklis.

pateikt, kas labāks, pie šāda tipa jautājuma bez konkrētiem mērķiem ir utopisms un bezjēdzība.

negribas piekrist, jo ja cilvēks nepārzin foto slengu, tas vēl nenozīmē, ka viņš nemāk fočēt :p
Publicēts: 11.08.08 22:43
 citēt
400tā ir tāda pati kā iebūvētā tikai var šaut griestos.
Publicēts: 11.08.08 22:53
 citēt
Ja viņš māk fočēt un sēž forumā (māk lietot internetu), tad loģiski būtu pirmām kārtām iebriestu googlē vai ražotāja mājaslapā un paskatīties ar ko atšķirās.

jebkuras tehnikas jomā pirmais punkts ir - "kādiem mērķiem tiks izmantots aparāts". Šeit es tādu neredzēju. Viss kas tika minēt cena. Tas tipa "kas tieši Ferrari ir tik labs, ka maksā 100.000? Un kāda ir Opel Astra? Ir vērts iegādāties?"
Publicēts: 11.08.08 22:54
 citēt
Universāls rīks tehnikas jomā modeļu atškirībām ir google - ieraksti "X vs Y", kur X un Y ir modeļi, un spaidi linkus + lasi :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):