forum.gif
Fototehnikas tīrīšana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Fototehnikas tīrīšana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.08.08 02:29
 citēt
Es lietoju Arctic Butterfly www.visibledust.com... padargs, bet rezultats ir taa veerts. Ar slapjo metodi nekad neesmu riskejis tiriit. Lupatinjas objektiva tirishanai vari nopirkt jebkuraa brillu veikalaa. :face-wink:
Publicēts: 13.08.08 02:32 labots
 citēt
Es tīriju pats sensoru: peech.net...

Vienreiz nopērc to rīkus un tīri cik vajag - mans uzskats...

+

Pirkt tīrāmos var dajebkur, es parasti skatos uz cenu, ja varu dabūt lētāk ebay pirkšu tur, protams, ja man nevajadzēs to lietu tajā pašā dienā :)

---

Objektīva tīrīšanai lietoju šo te tooli:
www.lenspen.com...

Ir ok ;)
Publicēts: 13.08.08 11:14
 citēt
mxs-gaisa pūšamo var dabūt aptiekā...-visparastākā gumijas klizma..,un droši vien par kapeikām.:face-smile:
Publicēts: 13.08.08 12:49
 citēt
nav aprastaaaka. parastakajai talks ieksha, neparastajai otra gala ari ir atvere, pa vinu gaisu suuc ieksha, pa otru push ara (ventiliishi)
Publicēts: 13.08.08 14:27
 citēt
Es pats iegādājos fotoklizmu no neta - www.dealextreme.com...
Pa pusotru latu tīri labs izstrādājums :) Šāds variants ir paredzēts tiem, kam nav nekas pretī arī pagaidīt, kamēr pienāk pasūtījums. Jā un vēl, tajā lapā par shippingu nav jāmaksā ;) :face-glasses:
Publicēts: 13.08.08 15:43
 citēt
canon centrā var nopirkt tīramo komplektu nedaudz virs 5ls
Publicēts: 14.08.08 03:17
 citēt
mxs:Paldies par informāciju, būs jāpasūta un jāmēģina pašam tīrīt!

Bet, lieta tāda, ka nākamās divas nedēļasi r paradzēti divi lieli pasākumi ko bildēt un varbūt ir kāds veids kaut cik patīrīt sensoru mājas apstākļos? papūst ar klizmu iekšā, vai kaut ko tādu? Kādi ieteikumi varbūt?

Tīrīt ar specizalizētiem līdzekļiem vai nafig nelīst vispār klāt - tads vienkaršs ieteikums! :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):