forum.gif
jautājums par fotoveikalu!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / jautājums par fotoveikalu!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.08.08 09:11
 citēt
Kur varētu atrast vai varbūt kāds var pastāstīt, kā aizklonēt cilvēku ķermenī nenosauļotās vietas.
Piemēram - modelei novelkot krūšturi krūtis nežēlīgi baltas, a vajag lai būtu viss ķermenis vienādā krāsā.

Vakar provēju dažādus variantus ar lajeriem utt., bet iznākums neapmierina - izskatās ļoti nedabīgi.

Neesmu spečuks fotošopā - tā, ka skaļi nebļaut :D
Publicēts: 13.08.08 09:18
 citēt
1. Modelei apmeklēt solāriju :)
2. "Photoshop" pareizais tulkojums no angļu valodas būs "fotodarbnīca". Vārdam shop angļu valodā ir vairākas nozīmes...
Publicēts: 13.08.08 09:22
 citēt
Ne par manām angļu valodas zināšanām ir jautājums :)
Kāds var kko ieteikt, ko izdarīt lietas labā - izņemot solāriju :)
Publicēts: 13.08.08 09:32
 citēt
Ņem pindzeli uzklikšķini uz Burn un uz priekšu... Bet nu labāk tomēr solārijs, vinu pac nobildē tā lai smuki arīdzen vēstures baltie plankumi izskatītos...
Publicēts: 13.08.08 10:00
 citēt
ar burn varētu ne pārāk forši sanākt.

Paņem Clone tūli. Augšā pie Mode izvēlies Darken, pamaini opacity, no sākuma uzliec kādus 50% un pēc tam attiecīgi vairāk vai mazāk pamaini. Paņem detaļas no blakus esošās normālās ādas un dod pa virsu neisauuļotajām vietām! :)

vajadzētu izdoties...
Publicēts: 13.08.08 10:03
 citēt
paraadiit bildi meitenei un tici man - vinja pirmaa tev teiks, dafai, peec 2 ned paarbildeejam! :)
bet domaaju ka bilde buus incanta arii ar nenosauljotajaam kjermenja vietaam! :P
Publicēts: 13.08.08 10:07 labots
 citēt
nevajag tik daudz domāt ok?:face-monkey:
Publicēts: 13.08.08 10:18
 citēt
Tur jau tā fīča, ka pati modele teica - lai neapstrādātas bildes nevienam nerādot :)

Paldies par variantiem, gan drīz redzēsiet rezultātu :)
Publicēts: 13.08.08 10:24
 citēt
Annir? beidz muļķoties, ja nav līki pirksti un ir pacietība tad var...
Publicēts: 13.08.08 10:29
 citēt
a, man atkal tieshi patiik, ka tas ir redzams. Iesauljotaas vietas no plavnjika vai kaa cita.
Publicēts: 13.08.08 10:31
 citēt
Procentuāli apmēram 90% modeļu pasaka, kailfoto nē - tā, ka pastulbi būtu teikt - vot Tevi pliku nebildeeshu i vsjo :)

Šamo modeli es ilgi lauzu :)
Publicēts: 13.08.08 10:35
 citēt
Jābildē tā, lai tas netiktu uztverts kā defekts, bet gan efekts :D

P.S. krāsu un toņus forši var mainīt ar Curves - iezīmē bālās miesas un atsevišķā slānī sagrozi toņus tā, lai līdzinātos brūnajām vietām ...
Publicēts: 13.08.08 11:16
 citēt
sandijs, točna, kā pats neiedomājos - laba ideja
Publicēts: 13.08.08 12:41
 citēt
man shkjiet ar clone tool pazuud faktuura ... tad jau labaak ar patch - un ar sho var arii vienkarshi pareju nemanaamaaku uztiaisit no bruunaa uz balto taa, ka nav asa kontura.
Publicēts: 13.08.08 13:51
 citēt
Dambis:a, man atkal tieshi patiik, ka tas ir redzams. Iesauljotaas vietas no plavnjika vai kaa cita.

Godīgi, man jau pašam ar patīk tie baltie plankumi :) tas tā intīmāk izskatās :)
Publicēts: 13.08.08 14:03
 citēt
dansiga:man shkjiet ar clone tool pazuud faktuura ... tad jau labaak ar patch - un ar sho var arii vienkarshi pareju nemanaamaaku uztiaisit no bruunaa uz balto taa, ka nav asa kontura.

vajag gudri to darīt un tad jau ir ok! :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):