Kur varētu atrast vai varbūt kāds var pastāstīt, kā aizklonēt cilvēku ķermenī nenosauļotās vietas. Piemēram - modelei novelkot krūšturi krūtis nežēlīgi baltas, a vajag lai būtu viss ķermenis vienādā krāsā.
Vakar provēju dažādus variantus ar lajeriem utt., bet iznākums neapmierina - izskatās ļoti nedabīgi.
Ņem pindzeli uzklikšķini uz Burn un uz priekšu... Bet nu labāk tomēr solārijs, vinu pac nobildē tā lai smuki arīdzen vēstures baltie plankumi izskatītos...
Paņem Clone tūli. Augšā pie Mode izvēlies Darken, pamaini opacity, no sākuma uzliec kādus 50% un pēc tam attiecīgi vairāk vai mazāk pamaini. Paņem detaļas no blakus esošās normālās ādas un dod pa virsu neisauuļotajām vietām!
paraadiit bildi meitenei un tici man - vinja pirmaa tev teiks, dafai, peec 2 ned paarbildeejam! bet domaaju ka bilde buus incanta arii ar nenosauljotajaam kjermenja vietaam! :P
man shkjiet ar clone tool pazuud faktuura ... tad jau labaak ar patch - un ar sho var arii vienkarshi pareju nemanaamaaku uztiaisit no bruunaa uz balto taa, ka nav asa kontura.
dansiga:man shkjiet ar clone tool pazuud faktuura ... tad jau labaak ar patch - un ar sho var arii vienkarshi pareju nemanaamaaku uztiaisit no bruunaa uz balto taa, ka nav asa kontura.