Iepirkts no USA pirms apmēram 4 mēnešiem. Garantijas diemžēl tādēļ nav, papīriņu arī nebūs ar kastīti, bet toties ir forša somiņa un saules blende. Ļoti labā stāvoklī.
Piepalīdzēšu Billy.... pats nopirku no fotoveikals.lv par 420 ar garantiju n' stuff un jā ne santīma nenožēloju, kaut vai tgd, kad zinu, ka varēja dabūt lētāk piem no Billy, bet ja pats Billy palaistu cenu uz 300 - es paņemtu bez domāšanas! Sarosās - ļoti izdevīgs pirkums! un vēl Billyam kādu dzērienu uzsauktu, par to, ka par tik labu cenu atdevis! 8)
da nu labi detaļām vēl siesies! Rezervēts skan labāk?
sandijs:Tad mēs zviedzham neteiksim, cik tagad tāds maksā USA
P.S. Es jau saprotu, ka vēl ir jāatgādā uz šejieni, bet pats biju, ja godīgi, šokā
jā, bet jāatgādā un tā parasti ir lielākā problēma. Ne kuram katram ir tā iespēja. Es domāju, ka zviedzha dabuja pa ļoti labu cenu priekš mazlietota stikla!
zviedzha:veči, ja Jūs zināt, kāds man tagad ĀRTs nāks ārā!
ot, alksni, ka tik citu maciņā pašiverēt!
zviedzha, tava peedeejaa publikaacija bogaa pirms meenesha, aartu raadi arii cilveekiem vai tikai pasha priekam glabaa savaa kompii?
ne tavs, be billija maks mani neinteresee. kad biju pavisam jauns, teetis maaciija, ka Paardots ir tad, kad nauda kabataa. es tik sportiskas intereses vadiits uzdevu jautaajumu