forum.gif
Kurš varētu ieteikt jēdzīgākos CAD kursus?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Kurš varētu ieteikt jēdzīgākos CAD kursus?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.08.08 09:20
 citēt
Negribas samotikam mācīties, da i izskatās, ka neizdodas...:P
Publicēts: 14.08.08 11:20
 citēt
vianova.lv
Publicēts: 14.08.08 12:17
 citēt
vianova labaaka par Kogru! Veel ir arii AGA- CAD (vismaz AutoCAD Civil3D tikai tur normaali maaca)

Bet patiesiibaa mans priekshlikums ir taads (ja tas ir parastais AutoCAD) - 1. aiziet pie kaada, kursh zin AutoCAD un lai ieraada pamatfunkcijas (tu visu peec savas modes pieraksti), 2. nopeerc visbiezaako CAD graamatu, 3. meegjini maajas pats uztaisiit kaadu darbinju (jaa - kuraa jomaa straadaasi ieksh CAD?) - kas nesanaak, vari saakt mekleet graamataa, 4. un peedeejais - kursi, kur tu jau kaut ko zini un varesi uzdot visus tevi interseejoshus jautaajumus, kurus nevar atrast graamataa (taadu ir daudz)
Publicēts: 14.08.08 15:32
 citēt
AutoCAD es protu :) darbs tāds! Bet neisaku pirkt kādu AutoCAD grāmatu,neleiderīgi.Grāmatās viss ir sarežģīti izklāstīts un komandas ar sarežģītas.. labāk tiešām sameklē kādu,kas māk un viņš ierādīs komandas uz tastatūras,kas ir tik elementārsa un jebkurš var saprast!!!

Ja man tagad būtu jāstrādā pēc grāmatu komandām-darbs aizņemtu 2x vairāk laika un es nojūgtos :D:D:D
Publicēts: 14.08.08 16:09
 citēt
Ance, ne jau par komandaam ir runa, bet par to , KO vispar var izdariit autocadaa! Un iesaakumaa jau nu ljoti noder graamata, lai apskatiit kaa ir jaadara kada funkcija, kas ir aizmirsusies (neskries tachu ar katru jautaajumu pie konsultanta!).
Publicēts: 14.08.08 16:18 labots
 citēt
Arī fakts! :)
Publicēts: 14.08.08 16:20
 citēt
Ā un man liekas,ka man viena grāmata mājās ir,ja vajag,varu pameklēt.! ;)
Publicēts: 14.08.08 16:41
 citēt
Vērtīga diskusija :)
Pats iemācijos ar zinātniskā TIKA metodi, izmantoju vienīgi divas latviešu valodā grāmatas (baigais slinkums bija vēl tulkoties no slāvu mēles)
Ja dikti vajag un kurpe spiež, varu šo to aprādīt - norēķinos pieņemu Bushmill vai Jameson :)
Publicēts: 14.08.08 16:50
 citēt
ZG, nu nez nez .... zinaatniskaa TIKA metode neatklaaj daudzas sleeptaas funkcijas, kuras nu gruuti dabuut, vienkarshi klabinot klavieri ;-)))) Ja nu ciitiigi lasot HELPus tikai :-) Var jau bez taam sleeptajaam funkcijaam arii iztikt - tikai tad daudz kas jaadara daudz garaakaa celjaa :-( . NU ja .. jautaajums cik dziliji kursh zin/grib zinaat AutoCAD, jo taa iespeejas ir stipri plashas, bet esmu ieverojusi, ka ljoooti daudzi izmanto labi 10% :-(
Publicēts: 14.08.08 17:35
 citēt
dansiga:ZG, nu nez nez .... zinaatniskaa TIKA metode neatklaaj daudzas sleeptaas funkcijas, kuras nu gruuti dabuut, vienkarshi klabinot klavieri ;-)))) Ja nu ciitiigi lasot HELPus tikai :-) Var jau bez taam sleeptajaam funkcijaam arii iztikt - tikai tad daudz kas jaadara daudz garaakaa celjaa :-( . NU ja .. jautaajums cik dziliji kursh zin/grib zinaat AutoCAD, jo taa iespeejas ir stipri plashas, bet esmu ieverojusi, ka ljoooti daudzi izmanto labi 10% :-(

Pilnīgi piekrītu!
Publicēts: 14.08.08 19:13
 citēt
Vispār man vajadzētu mēbeles rasēt...kādus dizainus un tā...
Publicēts: 14.08.08 20:57
 citēt
Kursos ir vērts iet tikai pie tāda, kurš pats praktiski strādā līdzīgā jomā. No „teorētiķa” dabūsi par programmas iespējām, bet ne to, kāds no tām praktiskais labums. Grāmatas vērts lasīt tādas, ko sarakstījuši ļaudis, kas pelna maizi, strādājot ar progu, nevis to aprakstot. Vēl arī - ražotāju autentiskos palīglīdzekļus. Pats no cad pārtieku gadus astoņus, visu pašmācībā, bet labprāt būtu maksājis labu naudu, lai man kāds laicīgi aprādījis to, ko un kā tagad māku.Kļūda tātad, ko atkārtot nav vērts.
Publicēts: 15.08.08 03:39
 citēt
AutoCad ir samērā vienkārša programma( ar 3ds max nesalīdzināt :D ), kurai ir komandrinda kurā ari izvēloties kādu rīku jau tev kompis pats piedāvā kādus risinājumus ko tālāk var darīt. Tehniskajiem rasējumiem baigi labs, var arī mēģināt modelēt dažādas lietas bet teikšu ka ne visu var uzmodelēt autocadā un ir ari citas programmas kurās varbūt to var labāk un ērtāk veikt. Ja vajag tikai rasējumus tad AutoCad laba izvēle. AutoCad dwg formāts bezmazvai kā standarts būvniecībā. Tēvam visi rasējumi tiek sūtīti dwg un skolā skolotāji ari strādā ar DWG. Varu pameklēt savus vecos autocad pierakstus no RTU laikiem ja atradīšu tad varu padot ziņu.
Lai gan arī var arī korelī rasēt un saglabāt ari ka dwg. Tikai atlikt mērvienības pa manam nebūs tik ērti kā autocad.
Publicēts: 15.08.08 11:19
 citēt
Es AutoCadā tikai rasēju.Māku arī 3D,bet pārāk čakarīgi,priekš tam ir labākas programas,jau iepriekš minētais 3ds max,ArhiCad,SketchUp un citas.
Publicēts: 15.08.08 15:32
 citēt
Ance:Es AutoCadā tikai rasēju.Māku arī 3D,bet pārāk čakarīgi,priekš tam ir labākas programas,jau iepriekš minētais 3ds max,ArhiCad,SketchUp un citas.

+ Rhinoceros.
Publicēts: 15.08.08 22:27
 citēt
>orks, nu man jau arī tā liekas, ka tā būtu jēdzēgāk...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):