Pārdodu Interfit Stellar 600W 4 galvas, 4 statīvi, soma, divi boksi 100X100cm viena fresnel tipa spota galva, barn doors. sinhrokabeļi. divi lietusargi. par visu gribētu 1600 Ls, var mēģināt kaulēties!
nu nu, parādi man to vietu par 1800 USD vēl par ceļu un nodokļiem neaizmirsti. Fresneli paņemu par 185 Ls Un pie dīleriem jauns maksā, divu galvu komplekts 750 GBP tad nu paskaitļo!!!!
Lunis:Nu tu gan "Gribi" Gandriz 2x vairāk kā jaunss maksāLidziga komplektacija maksa ~1800USD Tik nesaki ka nopirki sjim Freneli pa 400Ls
Aimirsu piebilst, ja tev vajag, tad pērc par 1800 USD un lieta darīta. žēl, ka man nav kirilicas, es zinu vienu labu teicienu tajā rakstībā. Derētu tev par visiem 100% rest in peace
carpediem : Nenervoze nenervoze , es tik neredzu motivu kapec kadam butu jaiegrabjas ar INTERFIT par cenu kadu maksa Bowens Nu tu negudrss , pirkt prieksj INTERFIT Sitik darguss aixsesuaruss Tu zini NODOKLI+DILERI intrese toss kas perk KANTORIM/PARSKAITIJUMU visus parejoss intrese CENA/IESPEJAS aatieciba kur INTERFIT nu nekadi nav konkurentspejigs:
un kāda gan starpība cik dārgus es pērku viņam aksesuārus, ja bajonete ir S tipa, tātad starpība nekāda, liec virsū bowenam un aiziet + parādi man arī četru galvu komplektāciju Bowenam par 1600 Ls + ja palasīsi cītīgāk, tad redzēsi vēl pieminētu tādu mazu teikuma daļu, ka cena ir runājama. Bet kā jau esmu nopratis, bez taviem komentāriem neiztikt nevienā foruma sarunā! Ai izdomāju, vienreiz laikam jāuzraksta latīņu burtiem, gan jau kaut kā saburtosi!!!!! Nesuvai svoi nos, gde sobaka svoi huj nesujot!
Ludzu , www.mdfoto.lv... 1400Ls 3x500W Komplekts kas parspej teviss piedavato gan kvalitate gan iespejas , galvenais ka tas ir vismaz 2 klases augstāks Isstrādājums. Tev būtībā ir neizprotamai vajadzībai 2 INTERFIT lētākie KIT komplekti ar kuriem ipaši ražīgi nespastrādāsi jo pārkarsts viņi , bet konkrētais BOWEN ir domāts nopietnai pilnvērtīgais strādāšanai Ja pats iegrābies sapirkdams nesaprotamus axsesuārus tad nav ko meģiņat viņus smērēt citiem par zvērīgām cenām Ja kāds ņem tā viņa darīšana es saku ssavu viedokli , NEPAREIZA izvēle jau pašos pamatos izvēloties neadekvātu Cenas--iespēju attiecību
Nu nu, 500W gemini ir daudz labāka par interfit. nesaku, ka nav labāka, tikai nevajag pārspīlēt!!!! Luni, es skatos, ka tu esi gudrs visos jautājumos.... vai nav tākā mazliet par daudz vienai galvai?
Neiespringsti, carpediem, vilciens aizgājis... Lunis, protams, tev lāča pakalpojumu izdarīja, bet nu čakarēt pārējos arī nevajag... Domāju, ka vari mierīgi aizmirst par fotoblog publiku, kā potenciālos pircējus, vienīgi varbūt kāds Luņa "nelabvēlis", gribēdams ieriebt, nolems šķirties no šitāda kāposta pieverot acis uz cenu... lai tev veicas...
P.S. Tie, kas nezin cik šīs lietas maksā, nemaz nevarēs liekus 1500 latus atrast, tie, kas zin nopirks lētāk, tie, kas ļoti labi zin jau lieto un diez vai pirks...
carpediem : Katad kātad te jau vissi no mezja kam "Lētais gals " sapnis vaine Te tehnikas "Kolekcionāri" viens otrs tādas studijas tehnikas sapirkušies kādas man pa 20 gadiem un tukstošiem bildēšanu varbūt 3x ir ievaidzējušās Daudz praktiskā darbā reti vajadzīgas tehnikas sapirktss Piemēram tas pats frenelis ikdienā ļoti reti izmantota manta ,visādas ringblices utt kas nu ir savajadzējies visiem tik retais saprot ko ar tam darit un nafig vinam tada gaismas struktura ko izmanto reizi gadā Ja tiesjām kādam būtu kautcik vērā ņemami studijas darbu apjomi tad sen būtu generatorus darbam sapirkuši Nestados prieksja kur butu vajadzigs 4 gab vienadas jaudas neprecīzi vadām blices , ja nu vienīgi sadalīt 2 KIT komplektoss haltūrām skolās @ kāzās Reku piemēram ir tādas pašas klases bliču komplekts 800w/800w/600w/300w pa 1.799,00 EUR tikai precīzi DIGITĀLI VADĀMU www.mediaresort.de... daudz labākā komplektācījā ka piedāvātais