forum.gif
Aple iMac
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Aple iMac
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.08.08 21:32
 citēt
Gribeetu dzirdeet atsauksmes, viedokljus, plusus un miinusus,iisaak sakot burzinjsh, no aple kompju lietotaajiem un zinaataajiem.......

Jautaaju, jo domaaju par iMac iegaadi.:face-monkey:
Publicēts: 15.08.08 23:02
 citēt
par iegaadi nav jaadomaa - vai nu peerc vai nepeerc :D
Publicēts: 15.08.08 23:05
 citēt
Atsauksmes,viedoklis?
Publicēts: 15.08.08 23:08
 citēt
uzdaavijaaju sievai vaarda dienaa, staavaa sajuusmaa! gan par daavanu sajuusmaa, gan par pashu iMac!

aizej uz veikalu apskaties kaa izskataas, patiik - peerc, nepatiik - nepeerc :)
Publicēts: 15.08.08 23:09
 citēt
mana atsauksme: forsha shtelliite, sev arii taadu uzdaavinaashu :)
Publicēts: 15.08.08 23:30
 citēt
Domaaju shaadu: www.euroshop.lv...
Publicēts: 16.08.08 00:16
 citēt
man te mājā māsai tāds ir - nepatīk ekrāns un leoparda diskotēka - kā arī tas, ka uz mūžiem viss vienā - ņem nu labu moni - teiksim - www.2u.lv... - un kompi kā laiks un rocība paverās

ja foto tas viss domāts
Publicēts: 16.08.08 00:19
 citēt
man gan nav iMac, bet ir MacBook, bet anyway - esmu iemīlējusies, superapmierināta un atpakaļ pret PC nekādi nemainītu :) bildēm, protams, Apple HD monitori, bet iMac arī nav slikts.
Publicēts: 16.08.08 01:22
 citēt
Maris:man te mājā māsai tāds ir - nepatīk ekrāns un leoparda diskotēka - kā arī tas, ka uz mūžiem viss vienā - ņem nu labu moni - teiksim - www.2u.lv... - un kompi kā laiks un rocība paverās

ja foto tas viss domāts

Man jau ir 22 collu monis(porotams, ne shitk kruts).....

jaa,foto domaats....nez nez,veel jaadomaa.
Publicēts: 16.08.08 02:44
 citēt
Nesaprotu kapeec japeerk divi monitori lai uz viena liktu bildi un uz otra riikus :)) visi riiki izsaucami ar taustinu kombinacijam, kas ir daudz atraak...nu jaa mazliet japakustina smadzenes lai kombinacijas iemacitos :))
Publicēts: 16.08.08 09:18
 citēt
Tas konkrētais verķis nav laba izvēle priekš bildēm un fotošopa,Ābols ir izdomājis ka uz 20collnieka ekrānu var ietaupīt. Toties 24collniekam viss ir ok ,pat ļoti ok,ja 20collnieku,tad iepriekšejās paaudzes balto,tam vismaz ekrāna matrica bija normāla.Jā,un saprātīgāk būtu uzreiz pasūtīt verķi ar maksimālo RAMu.lai pie apgreida nebūtu jādomā kurā miskastē izmest oriģinālos RAM.
Publicēts: 16.08.08 09:46
 citēt
Marchello:Nesaprotu kapeec japeerk divi monitori lai uz viena liktu bildi un uz otra riikus :)) visi riiki izsaucami ar taustinu kombinacijam, kas ir daudz atraak...nu jaa mazliet japakustina smadzenes lai kombinacijas iemacitos :))

man gan liekas ka ar diviem monitoriem ir stipri eertaak ka riiki vienaa monii a bilde otraa.
Publicēts: 16.08.08 10:09
 citēt
Super dzelzis , nenožēlosi , pērci nost , tikai izvēlies pareizo pārdevēju , pats pirku [url=www.aboluveikals.lv]www.aboluveikals.lv[/url] , tie ir tiešie IMac pārstāvji , nodrošinās garantijas , ir plaša aksesuāru izvēle , ka arī šajā lapā ir bāneris uz www saitu ar pamācībām un kvalitatīvu informāciju par Maciem un softiem un t.t. Nāc mūsu pulciņā!
Publicēts: 18.08.08 09:19
 citēt
apple produktii vispār ir super mantas. man ir iMac jau vairākus gadus, un draugiem ir iMac, visi apmierināti, laimīgi ka windows vairs netraucē.
Publicēts: 18.08.08 10:05
 citēt
Lietoju 24" Imac jau 1,5 gadu. Ideāls aparāts. Lieliski nokalibrējās, matrica izcila. + pieslēdzu otru LCD monitoru paneļiem un citiem sīkumiem. Tagad kopā ir 44" :-). Rekomendēju no sirds.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):