forum.gif
Džeimss Bonds ar segvārdu Lunis
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Džeimss Bonds ar segvārdu Lunis
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.08.08 06:18
 citēt
Publicēts: 18.08.08 07:51
 citēt
neko jaunu jau nepateica. bet pārdomas raisīja tik un tā. :)
Publicēts: 18.08.08 10:10
 citēt
alvils:neko jaunu jau nepateica. bet pārdomas raisīja tik un tā. :)

Lunis nebūtu Lunis, ja pārdomas neraisītu:face-wink:
Publicēts: 18.08.08 10:22
 citēt
Lunis ir no Ogres?
Publicēts: 18.08.08 10:29 labots
 citēt
alksnis:Lunis ir no Ogres?

To vaicāji, lai varētu tagad degunu sasliet gaisā, ja nu viņš ir no Ogres? :D
Publicēts: 18.08.08 10:40
 citēt
Y, no garlaicības nenomirsi lasīdams.
Publicēts: 18.08.08 10:41
 citēt
palaidniex:

To vaicāji, lai varētu tagad degunu sasliet gaisā, ja nu viņš ir no Ogres? :D

pajautaaju, lai uzzinaatu :)
degunu gaisaa varu celt par sevi un saviem panaakumiem :)
Publicēts: 18.08.08 11:43
 citēt
Tīri feina intervija, man jau patikās.

Labs teksts ir šis - Nemēdz būt sliktu modeļu, ir tikai slikts fotogrāfs. par visiem 100% piekrītu. Arī savās bildēs, ja ir kāda laža vainoju sevi nevis modeli.
Publicēts: 18.08.08 12:53
 citēt
super.
Publicēts: 18.08.08 13:08
 citēt
super divus citaatus izkopeeju vecumdienaam ;))
Publicēts: 18.08.08 13:29 labots
 citēt
Labs!
Vispar interesanti bija lasit Lunja teikto ar cita roku rakstitu, nepierasti.
Publicēts: 18.08.08 18:06
 citēt
es laikam esmu tik ļoti pieradis pie Luņa rakstības īpatnībām, ka tās vairs pat nepamanu. es arī šai intervijā īpaši nepamanīju atšķirību no tā, ka Lunis pats būtu rakstījis. pēc satura līdzīnājās Lunim. interpunkcijas un citas ātrumā netīšām vai lēni un pārdomāti pieļautās kļūdas kaut kā nav tas, kas rakstītajā pievērš uzmanību. :)
Publicēts: 18.08.08 18:30
 citēt
interesanti.
Publicēts: 18.08.08 20:05
 citēt
sasar:Labs!
Vispar interesanti bija lasit Lunja teikto ar cita roku rakstitu, nepierasti.

tieši to es ar` gribēju teikt:face-smile:
Publicēts: 18.08.08 21:08
 citēt
Forsha intervija! :) Paldies par linku, Pelle! :)
Publicēts: 18.08.08 22:06
 citēt
Ha ha , labaa Fane ielinkojusi :):) Ja dargas asistentes rakstelis tads jautrai sanaciss , vienigi njuu Uzvardus un dazjus notikumus izcenzejusji gan bet kopuma jautri man patik meitenes stilss:):) Annir : Oi es ar kadreiz to gribetu dzirdet seviskji ja naem ka kadus 12 gadus neesmu LV stradajiss :):) Mes te burtiski pirms 2 nedeljam Aluksne ar Liepinju runajam ka vins teica ka nevarot atlauties ne par vienu neko atklati teikt KA PASAKA ta uzreiz puse nesveicinas un dazji klienti pazud. Aivars vel nosmejas ka man gan labi Viss bizness neatkarigs vai arpus LV , var par visiem teikt visju ko domaa un ka bijis i POFIG par nesvaicinatajiem un nerunatajiem tas tik palidz Exspertizju biznesaa NEATKARIBA sanak idealaka:):) Zin ka visji raustas teikt ka ir ko zaudet a man naf ko zaudet man seit tapat nav "Korporativas klinturas" taka muldu ka domaju daru ka patik viss pie kajas , protams ka grecinju netruksts BET tos neviens nezin jo no LV neviens ar manim nav stradajis pedejos 10 gadus apsaluti tocno:):)
Publicēts: 19.08.08 09:59
 citēt
Annir:nu vot... Luni - a Tu esot diezgan necieshams tips, kaa teica ... :) :) :)
par ko ta nečiešams - grūti paciešams. tāpat kā es esmu nevis neatvairāms, bet ļoti grūti atvairāms.
Publicēts: 19.08.08 12:31 labots
 citēt
man Lunis ir ciešams:face-smile: ... ir brīži, kad grūtāk, bet ciešams :face-grin:

...un tad vēl neizprotams liels gudrinieks ar daudz pusēm:face-wink:
Publicēts: 20.08.08 10:30
 citēt
Nezinu, ko viņš tur ir samuldējis , bet ČOMS SUPERĪGĀKAIS, un MODELE NEATVAIRĀMĀKĀ- tāds nu ir tas LUNIS.
www.fotoblog.lv...
bet tikai paskatīt!!!
Publicēts: 20.08.08 11:29
 citēt
Piekrītu Haidukam! Cilvēks ar superīgu harizmu :)
Publicēts: 20.08.08 11:40
 citēt
Annir : Viņam ir pilnīga taisnība tie kas mani sen zin to labi zin ka ar mani strādāt ir sarežģīti jo izspiežu no visiem ar ko strādāju pa maksimumam, es parasti bliežu ko domāju sevišķi ja runa ir par profesionāliem jautājumiem. Bez kompromisiem metu laukā no komandām arī čomus ja redzu ka viņi nevelk konkrētos apstākļos un uzdevumos un pats ar medzu atteikties ja JŪTU ka tas nav MANS DARBS :):) Man arī padaudz "Profesionāli" modeļi necieš jo diezgan regulāri metu laukā vņus kastingos un pat sesijās esmu pieradis strādāt arī ārpus Latvijas kad cilvēki ir vai nu "Amatieris" vai "Profesionālis" ja ir ne šis ne tas un profesionālā darbā par profesionālu samaksu ākstās vai nejēdz elementāras lietas tad netērēju savu un asistentu laiku un klientu budžetu, metam laukā zosi un ņemam citu , nu nečakarējos es kā šeit dara citi "Nu zinu ka tev nav garīgā bet varbūt tomēr VARĒTU" ja nevari vislaik smaidīt un kontrolēt savu ķermeni lasies , vietā jau gaida 3 citas:):) No Baloža esmu mācijies ŠANCĒT nevis dirsties un ja kāds to nevar tad pats vainīgs:):) A vooo citā laikā mierīgi varu laist luni un ākstīties visās jomās tur nu man nav nekādu ierobežojumu :)
Publicēts: 20.08.08 11:44
 citēt
yē, pareiz attieksme :face-grin:
Publicēts: 20.08.08 11:44
 citēt
Annir, haha
Publicēts: 20.08.08 12:39
 citēt
2n9:Gut. Bija interesanti. Katram harizmātiskam kungam gan ir pašam savs fanu pulciņš.

... UN TĀ TAM IR JĀBŪT!!!
Publicēts: 20.08.08 14:34
 citēt
pavisam interesanti
Publicēts: 20.08.08 16:14
 citēt

Lunis ir plaša profila kosmopolīts ar dažām Ogres saknītēm...:)))
Privāti paciešams pat ļoti tīkami, rakstiski gan ne vienmēr...:)))
Publicēts: 20.08.08 19:30
 citēt
Friidis: Privāti paciešams pat ļoti tīkami, rakstiski gan ne vienmēr...:)))

Privāti neesmu diez ko daudz centies paciest (nav bijis daudz kontakta), bet nu rakstos... Frīdi?! Kur gan Tevi Lunis apbižojis. Viņš forumos un komentāros raksta ļoti labi un nekad vēl nav gadījies redzēt, ka kādam "brauktu augumā" nepamatoti. :)
Publicēts: 20.08.08 19:31
 citēt
Lunis spiegs vai aktieris?
Publicēts: 20.08.08 20:35
 citēt
ļoti reti lasu intervijas, šito izlasīju.. nu spilgta personība tu mums esi.. ir vērts ieklausīties..
Publicēts: 21.08.08 08:39
 citēt
Ha-hā, annir pareizi pamanījis – Lunis (jau vismaz otro X te blogā) raxta cilvēku valodā, laikam tiešām tēma aizķērusies. A textam piekrītu, darbs ir darbs, izpriecām sava vieta.
2n9 – iespaidu, ka „...vairums nesaprot, ko dara ap un ar foto...” varbūt rada terminoloģijas nepilnība – dabā ir daudz (nebrīnītos, ka pat VAIRUMS no visiem) ļautiņu, kas lieto fotoaparātu, bet ne tuvu nav ne „profesionāļi”, ne „amatieri”. Parasti tieši šie tīri labi saprot, ko un KĀPĒC dara ar to izslavēto „foto”. Māxlu gan netaisa, un fotolapās iemaldās reti.
Publicēts: 21.08.08 09:50
 citēt
man gan šķiet, ka šeit fotoblogā Lunis grib izlikties "sliktāks" kā īstenībā ir... tādu "tēlu" šeit vēlas izveidot, nu kā Bonds, kam katrā sērijā ir sava draudzene, vēsais džeks, nu kaut kā tmldz
Publicēts: 21.08.08 10:44
 citēt
Japiekrīt stingam :) Un vēl jau arī tas, ka katram cilvēkam ir sava uztvere par citiem cilv. Cits Luni uztver par ļoti neciešamu tipu, cits atkal pilnīgi pretēji.
Kā saka - attieksmes jautājums.
Publicēts: 21.08.08 12:29
 citēt
Bet attieksme mainās laika gaitā
Publicēts: 21.08.08 12:53
 citēt
stings:man gan šķiet, ka šeit fotoblogā Lunis grib izlikties "sliktāks" kā īstenībā ir... tādu "tēlu" šeit vēlas izveidot, nu kā Bonds, kam katrā sērijā ir sava draudzene, vēsais džeks, nu kaut kā tmldz

:):):)man arī tā patīk. Cik jauki ir tiekoties atstāt labāku iespaidu par sevi, nekā saitos esi pasniedzis :), un cik sūdīgi ir ka esi saitos ap sevi aplicis rozā brilles un tiekoties liec visiem vilties :(:(:(
Publicēts: 21.08.08 13:40
 citēt
pelle:Bet attieksme mainās laika gaitā

man nemainās. Mainās apstākļi, mainās būtība, bet mana attieksme pret to nemainās. Mana nostāja pret atsevišķām lietām gan.
Publicēts: 21.08.08 13:43
 citēt
interesanti....
Publicēts: 21.08.08 13:49
 citēt
es tikai nesaprotu, pa kuru laiku Lunis strādā un mācās, un lasa daudzās grāmatas... takš spamo vienā laidā... :D
Publicēts: 21.08.08 16:39
 citēt
Lunī kaut kas ir!Kaut kas pievelk!Kaut kas liek ieklausīties,pārdomāt.

Superīga personība! :)
Publicēts: 21.08.08 17:03
 citēt
pelle:...un tad vēl neizprotams liels gudrinieks ar daudz pusēm:face-wink:

no literatūru: Josis bija vispusīgs cilvēks - viņam bija priekšpuse un pakaļpuse.
Publicēts: 21.08.08 17:39 labots
 citēt
Annir:vot Haiduk, kaapeec neeju uz Tavaam pirinjaam :P

Tas ir labi, ka vismaz kritiski izturies pret sevi :), lai jaf man paliek tas labais iespaids par tevi :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):