forum.gif
Kur prikols?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kur prikols?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.08.08 15:11
 citēt
Ir pienacis piedavajums nofotografeties un par to saniemt 40 ls :) Bildes paredzamas tikai majas kolekcijai, un ar drebem :)

Fotografešanas notiek studija, karo4 viss pa pilno.

Tik rodas jautajums, kur prikols maksat 40 ls lai tapatas pabildet meiteni, sievieti :) Ja pilns ar cilvekiem kuri gatavi pa velti daudz ko izdarit :)
Publicēts: 18.08.08 15:19
 citēt
piekritu. aizdomigi. pa seju :)
Publicēts: 18.08.08 15:28
 citēt
Jā tu neesi superskaistule ar izcilām aktiera dotībām - esi uzmanīga, ar tādiem priekšlikumiem. (Viena uz turieni neej) :face-wink:
Publicēts: 18.08.08 15:38
 citēt
Nu nee, tas nau man :) Nau mans dzimums :D

Vienkarshi draudzenem piedava, un man tik nak smieklji ka viņem stum batonus ausis :D
Publicēts: 18.08.08 15:39
 citēt
Varbut cilveks stokiem bildes taisa un vienkarshi uzskata par pienakumu ar naudinjam padalities.
Publicēts: 18.08.08 15:47
 citēt
Nu ja stokiem, tad neteiktu fotosesija, un ja gribesi varesi kaila nofotografeties :D

Jaunakais piedavajums, ka var arii kailai fotografeties :)
Publicēts: 18.08.08 15:54 labots
 citēt
Loti biezji vajadzigi ir VIENKARJI CILVEKI tipazji dazjadiem merkjiem pozas nepozaas utt. Ja tie kas strada uz stokiem tie vel ta. Bet vietejos dizainu birojos utt. piemeram samera liela problema dabut NORMALU bildi kas neizskatas NO STOKA un purns no Amrikas vai Skandinavijas. Prieksj kautkadiem gada parskatiem kalendariem utt samera liela problema VIETEJIE FEISI normala studijas izpildijuma :):)
Publicēts: 18.08.08 16:00 labots
 citēt
Vai tik tas nav man draugs Dreef , tas te bij sacis atkal plities virsu skukjiem ar lidzigiem piedavajumiem:):) Vinjam gan esot "Modelju simti" ko izveleties bet plijas virsu ka naave loti konkretaam kā likums tām kas sjo agrāk jau atšuvušas:):)
Publicēts: 18.08.08 16:02
 citēt
Nu jaa, bet kad prasija vai bildes tiks kaut kur izliktas, teica ne tikai priekš sevis :D tipo fotografu pieredzei :)
Publicēts: 18.08.08 16:03
 citēt
Nuuu ja cisji jauka seltene esi tad jau "Paluret" vienu varetu but intresanti nee:):)
Publicēts: 18.08.08 16:12
 citēt
fido : Tad jau sistema vienkarsja , JA PIEREDZEI tad papeti KAS PAR FRUKTU ievac zinjas par konkretu personazju kada stila bildes tasa utt. Tad smalki paintresejies buss jadara par $$$ uzmanigi izlasi pairuss ko paraksti , JO tajos var but punkts ka TEV vispar vairs nekadu tiesibu nav uz tam bildem LIEC KUR GRIBI izmanto kam gribi. Teikt var vienu bet isteniba izradas pavisam cits:) Ja cilveks grib patreneties un piedava 40Ls par bildem kuras nav nekas kreiss un kuras netasas nekur velak pardot KAPEC NEE?:)
Publicēts: 18.08.08 16:12
 citēt
Studija esot skolas iela, var but kads zinam kam tur studija pieder?
Publicēts: 18.08.08 16:15
 citēt
Skolas iela ir kadas 3 studijas , viena ir kautkadai stila skolai un viens foto salons. tad vel vienam loti labam un slavenam vecmeistaram. Nju nezinu musdienas par studiju sauc ari visistaba uzliktu parvietojamo studiju. Fona turētājs ar fonu + 1 blice un STUDIJA GATAVA:) Ja tiesjam tikai treinjiem un nekadu kreiso momentu NORMALS DILSS!
Publicēts: 18.08.08 16:19
 citēt
Nu a ka ir, ja bilde bez liguma, bez nekadiem papiriem, kur tas bildes var pec tam izmantot?
Publicēts: 18.08.08 16:43
 citēt
:D :D :D
Publicēts: 18.08.08 18:19
 citēt
fido:Ir pienacis piedavajums nofotografeties un par to saniemt 40 ls :) Bildes paredzamas tikai majas kolekcijai, un ar drebem :)

Fotografešanas notiek studija, karo4 viss pa pilno.

Tik rodas jautajums, kur prikols maksat 40 ls lai tapatas pabildet meiteni, sievieti :) Ja pilns ar cilvekiem kuri gatavi pa velti daudz ko izdarit :)

1. varētu būt piedāvājumā drukas kļūda (tīša, netīša)... nevis tev, bet tu maksā... un 40 Ls par 15 min sesiju ir normāls ceņņiks.
2. drošiem pieder pasaule... neviens šādā vietā netiek no... (sists, ēsts...), ja tas būtu tikšanās uz neapdzīvota lauka, tad der uzmanīties!!!
3. vienīgais, kas tomēr ir jāatrunā- kur tiks liktas bildes :)
Publicēts: 18.08.08 18:36
 citēt
var jau gadīties, ka to, kur tiek liktas tās bildes pēc tam, tāpat nebūs iespējams izsekot...
Publicēts: 18.08.08 21:27
 citēt
Man gan aizdomas, ka Haiduks pareizi uzrakstījis :) vienkārši kļūda - nevis viņai maksā, bet gan viņa maksā - i vsjo :)
Publicēts: 18.08.08 22:50
 citēt
fido : Skatoties ko bilde , nu visdos druka darboss pamata kur vaig Feisus ar dazjadam emocijam. Parasti gan sakarsta liguminji JA SVESJI. Bet taa ja kautko bliezj tulitejai aomainjai pret $$$ tad nekaduss pairuss nefig nevaig. Es vairumam kliensju kas nak bildeties nekadus pairuss nerakstam Man nauda vinai 100% viss matreals man nekas nepaliek KADS TUR LIGUMS PIETAM ES VIENMER NOLIEGSJU ka es tie smu tasijiss un vinju jebkad redzejis JA KAS:):) Cita lieta PUBLISKS BIZNES vai kadi korporativi pasutijumi tada gan Liguminsj utt. Butiba pirmna pzime ja saka ka NEKO NEKO bet grib par naudu preti ligumu ir gandriz drisji DIMA PARDIT ji nafig vaig ligumu ja NEVIENAM NEKO NeRADA :):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):