Morgen! paņem piemēram ārējo Mobile HDD kastiiti un ieliec jamajam iekšā ko vien sirds kāro. Man ir Speeze Giga Pod III un pašlaik iekšā ir kautkāds 300Gb cietnis, kad būs pilns pirkšu nākamo cietni un likšu šamajā pašā glābātuvē, a cietni arhīva plauktiņā Ja ir nepieciešams kaut kas no "Archiiva", tad montāža aizņem max 5min
Morsitis:Morgen! paņem piemēram ārējo Mobile HDD kastiiti un ieliec jamajam iekšā ko vien sirds kāro. Man ir Speeze Giga Pod III un pašlaik iekšā ir kautkāds 300Gb cietnis, kad būs pilns pirkšu nākamo cietni un likšu šamajā pašā glābātuvē, a cietni arhīva plauktiņā Ja ir nepieciešams kaut kas no "Archiiva", tad montāža aizņem max 5min
:face-monkey: Cena tiesam tadi pati ka liekot kopa! Spire nav no tiem labakajiem casiem, tad jau labaak TT bet tur atkal cena klat labak ceisam. WD My Book FW/E-sata/USB, itka viss un labs dizains. Tik kadas atsauksmes par viniem? Stabili strada?
man ir WD My Book Essentials. Stradaa stabili, probleemas nav bijushas, ar rakstishnas/lasiishanas atrumu esmu apmierinaats. dizains ari patiik. plus veel shim Essentials ir 16mb cache, bet nedaud zdargaakam WD, neatceros modeljanosaukumu, bet bija pelekaa krasaa cache tikai 8mb
Man kada kaudze ar Lacjiem kopa kautkadi 4-5 Terabaiti , ka viens pilns nemam nakamo un ieprieksejo kraujam skapi ka kadreiz CD/DVD tik soreiz 500GB viena gabalaa
Ja lietosi uz parasto PC tad iesaku palasīt kas ir Esata, jo tā ir ļoti laba lieta.... Disks būs tik pat ātrs vai pat ātrāks(ja labs disks) nekā iekšējie diski.
cik liela nozime paarmaksaat par aatrumu ja disks domaats datu glabaashanai, nezinu, no droshiibas viedoklja visi hdd ir vienaadi - gadaas braakji visaam firmaam. man patiik mazie 2.5" portatiivo cietnji, gan izturiigaaki, un leenajiem 5400rpm aareejo baroshanu nevaig. Ar ietilpiibu gan tiem pashvaki un maksaa arii daargaak, toties ideaals variants datu apkaart staipiishanai. bet nu ja aareejaa baroshana nav shkjeerslis, tad nopirk normaalu kasti, eSATA kaa jau te mineeja, un maini cietnjus kad pilns. pliks cietnis vienmeer buus leetaaks kaa cietnis kopaa ar kasti.
kā to Sata kasti (pareizi domāju, ka kaste, kurā ieliek cietni?) piesuņo? vismaz pieejamajai razjoms kautkāds platāks. rakstīts, ka gan PC, gan dārzeņu kompitōram ģeldē.
Es tomer paliksu pie WD My Book! Bet nevaru izlemt pie kura, vai Studio vai World edition, cik saprotu World sledz pie LAN un tadejadi no jebkuras pasaules vietas tiec klat pie sava cieta. Studio edition ir E-sata/FW/USB...
paņēmu pa kkadiem 79 Ls laikam! viss forši vienīgi man Xp negrib ielādēties kad caur Firewire pieslēgts.. moš kāds zin risinājumu? Bet USB2.0 ātrums arī apmierina!