forum.gif
Objektiva remonts ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Objektiva remonts ?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.08.08 09:37
 citēt
Sveiki,

Problema - liekas vairs isti nestrada objektiva (Sigma 70-300) fokusa motors. Objekti kas kaut minimali kustas (ejoshs cilveks) sanak papusei izpludis - "puscilveks" izgajis no fokusa. Spiezhot it kaa aparats fikse fokusu, ar to nav problemas. bet kad skaties bildi - 1/2 no vinjam vienkarshi migla. Ekspozicijas laiki normali, nav mazaki par 1/60 kas to varetu radit.
Ar statiskiem objektiem it kaa problemu nav.

Vai tada lieta kaa objektiva remonts vispar pastav, jeb vienkarshak ir nopirkt jaunu ?

Paldies,
Publicēts: 19.08.08 09:49
 citēt
a na vpus leeca nokjeeziita ar kaut ko? gan prieksheja, gan aizmugureja? nu nevar ta but, ka puse asa, puse ne.
Publicēts: 19.08.08 09:55
 citēt
parādi bildi
Publicēts: 19.08.08 10:04
 citēt
Puse fokusa es domaju tada zinja, ka dalja objekta ir fokusa, dalja ne, ne vienmer tas ir labais apakshejais sturis.

A kur es vari foruma pielikt bildi ? Jeb ielikt fotogalerija ?:face-sad:
Publicēts: 19.08.08 10:35
 citēt
intenetā ir miljons vietas, kur nolikt bildi... doh............
Publicēts: 19.08.08 10:54
 citēt
:D expozicijas laiki normāli.. nav mazāki par 1/60! :D ja tu nebilde no stativa tad tie nav normali laikI! :D ja bildee ar 300mm objektivu tad sleedzi vajag vismaz 1/300 lai buutu asa bilde! :) un ja bilde kustigus objektus vajag izmantot af servo rezhimu un centra fokusa punktu! domaju ka te ir visa tava problema.
Publicēts: 20.08.08 09:55
 citēt
Thanks Billy, tev bija taisniba. Bilde ar 230...300mm un sledzis tikai 1/160 vai labaka gadijuma 1/200.
:face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):