forum.gif
EOS 30D slēdža nolietojums
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / EOS 30D slēdža nolietojums
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.08.08 09:38
 citēt
Sveiki
Kā varētu iegūt informāciju par EOS 30D reālo slēdža nolietojumu?
Publicēts: 19.08.08 09:47
 citēt
aiznesot aparātu uz Canon servisu.
Publicēts: 19.08.08 11:09
 citēt
bet iztiekot bez sevisa? Vai nav kāds softs kas nolasa?
Publicēts: 19.08.08 11:22 labots
 citēt
pamekle foruma ir alternativa pec uznemtas fotografijas parametriem, bet piem man nerada!
aiznes vien uz canon centru, tas ir bezmaksas pasakums... vini tev ari pateiks par error, kas bijusi vai, kas ir.
Publicēts: 19.08.08 14:45
 citēt
esmu ieveerojis, kad iekachaa bildi uz flickr.com un panjem "more properties" tad tur paraadas visa EXIF infa un uz beigaam arii "Shutter Count"..
nezinu gan cik tas viss ir preciizi
Publicēts: 21.08.08 03:43
 citēt
bullie:esmu ieveerojis, kad iekachaa bildi uz flickr.com un panjem "more properties" tad tur paraadas visa EXIF infa un uz beigaam arii "Shutter Count"..
nezinu gan cik tas viss ir preciizi

Tas ir variants - bet gana melīgs, ja visu mūžu bildēts ar vienu CF, tad var mēģināt arī dabūt precīzus datus pretējā gadījumā neies tā lieta krastā...

Pagaidām vienīgais risinājums Canon centrs!
Publicēts: 21.08.08 12:33
 citēt
Iespējams,ka ne jau visi,bildes kačā caur karšu lasītāju...
Publicēts: 22.08.08 11:30
 citēt
Canons bildes krauj pa mapēm... katrā mapē var sabildēt 1000 (350D tā ir) gb. bildes. Apskaties kura mape tev jau ir un pareizini.
Publicēts: 22.08.08 11:58
 citēt
Tad tomēr cik sapratu tad no flickr.com kur uzrāda Shutter Count: 57682 nav precīzs un nav vērā ņems?
Publicēts: 22.08.08 12:25
 citēt
Cik man zinams flickr dati ir visnotalj preciizi un te tu vari apskatiit cik videeji eos30 sleedzis dziivo www.olegkikin.com... :face-wink:
Publicēts: 22.08.08 16:37
 citēt
chabulis:Tad tomēr cik sapratu tad no flickr.com kur uzrāda Shutter Count: 57682 nav precīzs un nav vērā ņems?

Nezināju tādu fokusu. Speciāli uzlādēju pāris bildes flickrā, lai pārbaudītu. Shutter count - 12195. Kad pirku aparātu, pārdevējs solīja, ka esot tikai ap 3000 actuations, par ko tikai pasmīkņāju, jo simtgadīgam 20d nelikās reāli. Aparātam nonākot manās rokās, mapes bija pa nullēm un bildes numurējās, kā img_0001, 0002 utt. Tā kā tas solītais noskrējiens nebija nosakāms. Pats kopš pirkšanas esmu izmocījis ap 9000 kadriem. Un, vuaļa, lūk arī tie 12 tūkstoši. Bezmaz jāsāk ticēt tam tirgotājam un flickram, ja vien ar kādu softu nevar noskrējienu pieregulēt kā vajag.
Publicēts: 22.08.08 16:58
 citēt
Nu baiga tev ieksa pirkt 20D no rokas ar solijumiem un ceribam pat neparbaudot "realo"...
Publicēts: 22.08.08 18:38
 citēt
Kā nu kurš ķer adrenalīnu. Viens lec ar izpletni, cits iepērkas jebejā.:face-monkey:
Publicēts: 23.08.08 11:41
 citēt
piedodiet par stulbu jautājumu, bet ko tas slēdža nolietojums maina? Zūd bilžu kvalitāte? Parādās gļuki? Pie kāda skaita šāviņu mēs jau varam uzskatīt, ka slēdzis ir nolietots? (es nerunāju konkrēti par šo Canon aparātu bet par dslr slēdžiem vispār)
Publicēts: 23.08.08 12:17
 citēt
Vienkārši katrai kamerai ir noteikts slēdža resurss - sasniedzot noteikto skaitu, slēdzis var atteikties darboties. Protams, nereti šis cipars tiek pārsniegts, taču ir arī gadījumi, kad slēdzis nobirst jau "pusceļā".
Publicēts: 23.08.08 12:59
 citēt
tb splogulis vairs necelas
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):