Man ir problēma, tāpēc griežos pēc padoma, jo varbūt kādam ir izskaidrojums. Biju kristības fočēt, piefočēju pilnu atmiņu 2gb, tagad ietilpība 0 kadru. Pieslēdzu pie PC, lai pārlādētu bildes, bet figu, nesanāk. Atvienoju no fočika vadu, ieslēdzu, lai apskatītos bildes uz fočika, bet šamais "CF card not formatted Format card with this camera", ja es formatēšu, tad pakāsīšu visas bildes. Zinu, ka ir softi, kas šādos gadijumos atgūst datus, bet kur ellē ir garantija, ka šamais pēc formatēšanas atkal nepasūta mani 3 mājas tālāk.
man nupat s haadi briinumi notikaas ar fleshu un kad noformatizeeju (neko shaausssmigi svariigu nepakaasu - ja nu dazhas fotoskolas, bet darba ,ateriaali visi ir arii kompii...... tad vairs neviens kompis to fleshu neatpaziist;-(
Man ir līdzējis šis te - nav bijušas problēmas: GetDataBack for FAT V3.50
Ar šo ir atgriests ari format gadījumā nodzēstie dati, galvenais lai nav full format, ko reti kāds veic - quick format nenodzēš datus tikai failu indexu - reali dati ir uz diska līdz brīdim kamēr tie netiek pārrakstīti. Taka augstāk minētā programma ir no manas puses highly-recomended!
Yes! Atguvu arī RAW(u)! Esmu nonācis pie viena secinājuma, šī programma ir nenormāli kruta (www.download.com...), jo es esmu izmēģinājis kādas 9 un neviena nevarēja atgūt tik daudz attēlu, kā šī.
Ilgvars:Yes! Atguvu arī RAW(u)! Esmu nonācis pie viena secinājuma, šī programma ir nenormāli kruta (www.download.com...), jo es esmu izmēģinājis kādas 9 un neviena nevarēja atgūt tik daudz attēlu, kā šī.
Freeware vēl pie tam patīkami Cerams, ka nevajadzēs nekad, bet drošībai pieglabāšu - paldies