forum.gif
Biedri! Lūdzu pēc padoma, jo nav variantu, kas ir noticis!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Biedri! Lūdzu pēc padoma, jo nav variantu, kas ir noticis!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.08.08 20:22
 citēt
Man ir problēma, tāpēc griežos pēc padoma, jo varbūt kādam ir izskaidrojums. Biju kristības fočēt, piefočēju pilnu atmiņu 2gb, tagad ietilpība 0 kadru. Pieslēdzu pie PC, lai pārlādētu bildes, bet figu, nesanāk. Atvienoju no fočika vadu, ieslēdzu, lai apskatītos bildes uz fočika, bet šamais "CF card not formatted Format card with this camera", ja es formatēšu, tad pakāsīšu visas bildes. :( Zinu, ka ir softi, kas šādos gadijumos atgūst datus, bet kur ellē ir garantija, ka šamais pēc formatēšanas atkal nepasūta mani 3 mājas tālāk.
Publicēts: 19.08.08 20:46
 citēt
man nupat s haadi briinumi notikaas ar fleshu un kad noformatizeeju (neko shaausssmigi svariigu nepakaasu - ja nu dazhas fotoskolas, bet darba ,ateriaali visi ir arii kompii...... tad vairs neviens kompis to fleshu neatpaziist;-(
Publicēts: 19.08.08 21:54
 citēt
Pa taisno (neizmantojot fočiku) no CF uz kompi mēģināji pumpēt?
Publicēts: 19.08.08 22:02
 citēt
formatēt nevajaga. Svarīgākais, ka viņš aptazīst, ka ir ielikta karte tālāk, lai softs mēģina darboties.

Ja doma vai karte vēl būs dzīvotāja, ja pat izdosies noformatēt tad nekāda garantija tam nav.
Publicēts: 20.08.08 00:46
 citēt
reizeem ko vines kompis neizn kaadeelj nepanjem, gluzhi taads pats var panjemt....
[neizskaidrojami, bet fakts :D ]
Publicēts: 21.08.08 11:09
 citēt
card recovery programmu vajag dabuut. ja nevari atrast varu tev aizsuutiit.
Publicēts: 21.08.08 12:24
 citēt
+ biginers
tiešām pamģini citu kompi
Publicēts: 21.08.08 19:09
 citēt
ja atpaziist karti tad viss ok, var dabuut bildes atpakal, ja karti neatpaziist tad vari izmest :D
Publicēts: 21.08.08 20:43 labots
 citēt
biginers:reizeem ko vines kompis neizn kaadeelj nepanjem, gluzhi taads pats var panjemt....
[neizskaidrojami, bet fakts :D ]
varbūt nav neizskaidrojami, tikai nav vēl izskaidrots. es gan arī neņemos izskaidrot. bet ar formatizēšanu nevajadzētu pārlieku aizrauties.
Publicēts: 21.08.08 22:49
 citēt
pameegjini citu kompi, bet formateet nav jeega ;)
Publicēts: 22.08.08 08:24
 citēt
Man ir līdzējis šis te - nav bijušas problēmas:
GetDataBack for FAT V3.50

Ar šo ir atgriests ari format gadījumā nodzēstie dati, galvenais lai nav full format, ko reti kāds veic - quick format nenodzēš datus tikai failu indexu - reali dati ir uz diska līdz brīdim kamēr tie netiek pārrakstīti. Taka augstāk minētā programma ir no manas puses highly-recomended!
Publicēts: 22.08.08 11:36
 citēt
ilgvar, izdevaas atjaunot bildes vai buus jaapaarfotograafee kristiibas?
Publicēts: 22.08.08 20:11
 citēt
alksnis:ilgvar, izdevaas atjaunot bildes vai buus jaapaarfotograafee kristiibas?
kristības un kāzas vēl, ar bērēm sliktāk.
Publicēts: 28.08.08 22:04
 citēt
Daļu esmu atguvis, bet šis tas ir aizgājis neceļos. :(
Publicēts: 29.08.08 12:29
 citēt
Šis tas ir RAW faili! :( JPEG izdzīvoja. Viela pārdomām...
Publicēts: 29.08.08 13:44
 citēt
haralds:
alksnis:ilgvar, izdevaas atjaunot bildes vai buus jaapaarfotograafee kristiibas?
kristības un kāzas vēl, ar bērēm sliktāk.

:D šitais labs, bet taisnība :)
Publicēts: 30.08.08 17:17
 citēt
Yes! Atguvu arī RAW(u)! :) Esmu nonācis pie viena secinājuma, šī programma ir nenormāli kruta (www.download.com...), jo es esmu izmēģinājis kādas 9 un neviena nevarēja atgūt tik daudz attēlu, kā šī.
Publicēts: 01.09.08 07:03
 citēt
Ilgvars:Yes! Atguvu arī RAW(u)! :) Esmu nonācis pie viena secinājuma, šī programma ir nenormāli kruta (www.download.com...), jo es esmu izmēģinājis kādas 9 un neviena nevarēja atgūt tik daudz attēlu, kā šī.

Freeware vēl pie tam patīkami ;) Cerams, ka nevajadzēs nekad, bet drošībai pieglabāšu - paldies ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):