forum.gif
peedeejie komentaari
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / peedeejie komentaari
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.08.08 22:20
 citēt
Pieprasu shaadu fiichu!! SHobrii bez shiis fiichas ik pa briidim jaaizkriit no aprites, jo neredz kaadu baigo diskusiju piekaadas bildes :-(((
Publicēts: 19.08.08 23:20
 citēt
ieliec biudi sekojamo biužu sarakstā
uuuun - aaaaaziet! ;)
Publicēts: 19.08.08 23:32
 citēt
kā būtu pēdējais komentārs, kas nav balsojums?
Publicēts: 20.08.08 02:26
 citēt
Eliks, ieprieksheejai versijai bija redzams peedeejaas komenteetaas bidles texts ... es par to domaaju

palaidniex, nu taas bildes, kuras mani intesee es ielieku, bet kadreiz ieraugu intesantu diskusiju pie kadas citas bildes, - ne jau visu var paredzeeet un ielikt kaa sekojamo !
Publicēts: 20.08.08 09:20
 citēt
Dansiga – kā ierauga, ka kautkur briest tesiņš, tā metas barā...
: D
(īpaša fīča fotoagresīvajiem)
Publicēts: 20.08.08 09:37 labots
 citēt
Nenu, japiekrīt dansigai. Es kādreiz, kad šī lieta bija, šad tad, bet ne vienmēr, pievērsu uzmanību un tagad esmu atklājusi, ka reāli pietrūkst, lai arī daudz to nelietoju :D Īpaši škrobojos tajos brīžos, kad esi atklājis raženu diskusiju pie kādas bildes, a tu kā tāds duraks esi to palaidis garām :face-glasses: Tā nevar :face-grin::face-grin:
Publicēts: 20.08.08 10:52
 citēt
SL, wo wo - tieshi manas izjuutas;-))))

Kaapeec, nu kaapeec Tu taa?;-((((

Annir, a kas tad es par taadu greekaputnu, ka mani jaaizdala?;-)
Publicēts: 20.08.08 11:09
 citēt
Annir, nu jaaa - esmu sho fiichu pamaniijusi dazhos krievu saitos .... bet nu kaut vai no ieprieksheejaas versijas to peedeejo kometnaaru buutu atstaajushi - es taa pieticiigi :-)
Publicēts: 20.08.08 11:27
 citēt
Nē, es ar neprasu nekādas extra pārmaiņas, tikai to vienu mazo izbijušo štellīti, ja protams, tas nesagādā baigās grūtības :)
Publicēts: 20.08.08 12:10
 citēt
nu vispar jau Annir veelmes piepildiishana man arii patiktos ;-)
Publicēts: 20.08.08 12:46
 citēt
Annir, nu var meegjinaat, bet ja prasaam realizeet arii Tavu ideju par skatiitaako bildi - tad pa priekshu jasakaarto apmekleejumu skatiishanas algoritms .... ja buus kaa tagad - tad dazhs labs maaxliigi dziis augshaa skatiishanaas reitingu :-( Man taa pa briidim savaam bildeem gribaas apakstiities, vai ir tikai atziime vai arii kaads komentaars - bet valdos un sagaidu lielaaku sarkano ciparinju un tikai tad veru valjaa :-)))

oskars, kad Tev dzimdiena? Es Tev uzdaaviinaashu ieraameetu zaljo bildi :-))))
Publicēts: 20.08.08 14:39
 citēt
oskars, bet tu taa laiciigi briidini - lai es varu pienaaciigi sagatavoties;-p;-)))
Publicēts: 20.08.08 15:35
 citēt
Annir:
bet kaa jau ierasts - neviena no shiim diskusijaam nerezultateejas... adminjiem citas prioritaates... kaa man teica sadow par vienu ierosinaajumu - taisi forumu, ja tauta nobalsos... a jaanobalso ta ir 2/3 no Latvijas balstiesiigajiem... hahahaha

elik, shadow?????

Tā nu gluži nav.. visas idejas tiek piefiksētas. Tev taisnība par prioritātēm, tāpēc realizētas idejas var redzēt nedaudz vēlāk nekā gribētos..
Publicēts: 23.08.08 12:55
 citēt
Dansigas idejai nav ne vainas, vecajā versijā tā bija viena laba lieta, kas varētu būt arī šajā...
Publicēts: 23.08.08 17:32
 citēt
Man arī tā vecās versijas iespēja šobrīd trūkst, zudusi dzīvas sarunas ilūzija šajā viertuālajā pasaulē:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):