Eliks, ieprieksheejai versijai bija redzams peedeejaas komenteetaas bidles texts ... es par to domaaju
palaidniex, nu taas bildes, kuras mani intesee es ielieku, bet kadreiz ieraugu intesantu diskusiju pie kadas citas bildes, - ne jau visu var paredzeeet un ielikt kaa sekojamo !
Nenu, japiekrīt dansigai. Es kādreiz, kad šī lieta bija, šad tad, bet ne vienmēr, pievērsu uzmanību un tagad esmu atklājusi, ka reāli pietrūkst, lai arī daudz to nelietoju Īpaši škrobojos tajos brīžos, kad esi atklājis raženu diskusiju pie kādas bildes, a tu kā tāds duraks esi to palaidis garām Tā nevar
Annir, nu jaaa - esmu sho fiichu pamaniijusi dazhos krievu saitos .... bet nu kaut vai no ieprieksheejaas versijas to peedeejo kometnaaru buutu atstaajushi - es taa pieticiigi
Annir, nu var meegjinaat, bet ja prasaam realizeet arii Tavu ideju par skatiitaako bildi - tad pa priekshu jasakaarto apmekleejumu skatiishanas algoritms .... ja buus kaa tagad - tad dazhs labs maaxliigi dziis augshaa skatiishanaas reitingu Man taa pa briidim savaam bildeem gribaas apakstiities, vai ir tikai atziime vai arii kaads komentaars - bet valdos un sagaidu lielaaku sarkano ciparinju un tikai tad veru valjaa ))
oskars, kad Tev dzimdiena? Es Tev uzdaaviinaashu ieraameetu zaljo bildi )))
Annir: bet kaa jau ierasts - neviena no shiim diskusijaam nerezultateejas... adminjiem citas prioritaates... kaa man teica sadow par vienu ierosinaajumu - taisi forumu, ja tauta nobalsos... a jaanobalso ta ir 2/3 no Latvijas balstiesiigajiem... hahahaha
elik, shadow?????
Tā nu gluži nav.. visas idejas tiek piefiksētas. Tev taisnība par prioritātēm, tāpēc realizētas idejas var redzēt nedaudz vēlāk nekā gribētos..