ox3r, tad jau laikam man nav ko puksteet par leenumu, jo man 200 bildes (11MB gabalaa) parkonverteejaas uz jpg (gan dazhaada smaguma - no 40 liidz 1000kb) pa 26 min ...
A konverteeju es taapeec, ka uztaisu shitaadus jpg un tos vieglaak shkjirstiit un izveeleties - un tadnjemu RAW un apstradaaju. Taapec ar prasiiju kaa var CaptureNX uzstaadiit piemeeram -800 pix garaakaa mala un 150 kb smagums ..... jo neatradu
man bilde vidēji ap 15mb, bet nu CaptureNX samērā ilgi konvertē toties ar rezultātu esmu vienkārši super apmierināts. Man tests tikai veikts uz jaunās otrās versijas. CaptureNX 2
ne nu būs tur daudzkodolu atbalsts programmām,ne kā... pat ātrāk par Windows 7 paši logi nemācēs pilnvērtīgi izmantot visus kodolus.Ņemot vērā to,ka pēc pusgada būs Nehalem un X58 čips no Intel,visas šīs sarunas ir muļķības.
dansiga, ox3r - es tiešām nesaprotu, a nafig jūs tā mokaties??? Mierīgi apskatos pikasā visas bildes RAW formātā, un tās dažas, kuras ir vērts paturēt, pielaboju ar Capture NX vai NX2 un ieseivoju abos - RAW un jpeg - formātos. Kam ir vajadzīgs pārkonvertēt simtiem bilžu? Lai mazāk vietas aizņem? Vai nav prātīgāk tos mēslus uzreiz izdzēst?
shvaboc:ne nu būs tur daudzkodolu atbalsts programmām,ne kā... pat ātrāk par Windows 7 paši logi nemācēs pilnvērtīgi izmantot visus kodolus.Ņemot vērā to,ka pēc pusgada būs Nehalem un X58 čips no Intel,visas šīs sarunas ir muļķības.
Lightroom un DPP pilnvērtīgi noslogo visus 4 kodolus , ja Win nemācētu to darīt tad arī softs nebūtu spējīgs to darīt zem pašas OS.