forum.gif
datora komplektacija
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / datora komplektacija
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.08.08 22:12
 citēt
ox3r, tad jau laikam man nav ko puksteet par leenumu, jo man 200 bildes (11MB gabalaa) parkonverteejaas uz jpg (gan dazhaada smaguma - no 40 liidz 1000kb) pa 26 min ...

A konverteeju es taapeec, ka uztaisu shitaadus jpg un tos vieglaak shkjirstiit un izveeleties - un tadnjemu RAW un apstradaaju. Taapec ar prasiiju kaa var CaptureNX uzstaadiit piemeeram -800 pix garaakaa mala un 150 kb smagums ..... jo neatradu:-(
Publicēts: 20.08.08 22:16
 citēt
man bilde vidēji ap 15mb, bet nu CaptureNX samērā ilgi konvertē toties ar rezultātu esmu vienkārši super apmierināts. Man tests tikai veikts uz jaunās otrās versijas. CaptureNX 2
Publicēts: 20.08.08 22:18
 citēt
ne nu būs tur daudzkodolu atbalsts programmām,ne kā... pat ātrāk par Windows 7 paši logi nemācēs pilnvērtīgi izmantot visus kodolus.Ņemot vērā to,ka pēc pusgada būs Nehalem un X58 čips no Intel,visas šīs sarunas ir muļķības.
Publicēts: 20.08.08 23:00
 citēt
dažam tā ir nākotne, kura nepienāks dažām tā ir ikdiena un nevar saprast par ko citi streso.
Publicēts: 23.08.08 17:39
 citēt
dansiga, ox3r - es tiešām nesaprotu, a nafig jūs tā mokaties???
Mierīgi apskatos pikasā visas bildes RAW formātā, un tās dažas, kuras ir vērts paturēt, pielaboju ar Capture NX vai NX2 un ieseivoju abos - RAW un jpeg - formātos. Kam ir vajadzīgs pārkonvertēt simtiem bilžu? Lai mazāk vietas aizņem? Vai nav prātīgāk tos mēslus uzreiz izdzēst?:)
Publicēts: 23.08.08 21:05
 citēt
a ja nu kādreiz noder? :)

Man pagaidām par vietas trūkumu nav jāsūdzās un tas arī drošvien ir iemesls kāpēc nerīkojos racionāli.
Publicēts: 23.08.08 21:43
 citēt
shvaboc:ne nu būs tur daudzkodolu atbalsts programmām,ne kā... pat ātrāk par Windows 7 paši logi nemācēs pilnvērtīgi izmantot visus kodolus.Ņemot vērā to,ka pēc pusgada būs Nehalem un X58 čips no Intel,visas šīs sarunas ir muļķības.

Lightroom un DPP pilnvērtīgi noslogo visus 4 kodolus , ja Win nemācētu to darīt tad arī softs nebūtu spējīgs to darīt zem pašas OS.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):