Vajadzīgs packshot fotogrāfs, kas uzņemtos sabildēt stikla plāksnes reklāmas materiāliem. Ar packshot fotografēšanas pieredzi. Sūtit man privāto ziņu vai e-pastu uz maksims@fotoblog.lv
Necakarejies bet uzzvani Aigars Altenbergs 29213105
Pieteiksies varbut 2 duscji visadu "Visvaru" bet istenibo tadas lietas var 2-3 cilveki LV Kvalitativi tur vaig baigo pieredzi un specifisku parikojumu Zin kā jebkurš loxs domā "Kas tur kasti burku nenobildēt" Istenībā STIKLI tas ir pietekami komplicēts un specifisks darbss un sjitam freeks to dara ikdiena vinma speciali aprikota studija sjaim darbam . Tāpat kā "Skuķu šķilēju" pilnas malas bet kad JĀVAR LABI tad i nav ko ieteikt
Arī saku Altenbergs, esmu vairākus sūtījis tieši pie viņa, kvalitāte super, nu par cipariem....paklusēšu... bet, nu meistars var prasīt, jo pretī ir adekvāts rezultāts.
Eliks " Cenjiks vinjam salidzinajuma ar REZULATATU ir apsaluti normals. Jebkursj "Visvaris" tev apnemies da jebko nocakaresies ar laikiem un kvaliatati un beigas i rezultata nekada nebuss , dirsa laiks un nervi. Sjiats tev PANEMS uztasis un Atdoss bez kada stress un garantetu rezulatatu jo tas vinjam ikdienas darbss draga vinsj visadiem zurcikiem un katalogiem tukstosjiem sitadu meslu tas vinja galvenais bizness exselenta limeni.
Lunis:Eliks " Cenjiks vinjam salidzinajuma ar REZULATATU ir apsaluti normals. Jebkursj "Visvaris" tev apnemies da jebko nocakaresies ar laikiem un kvaliatati un beigas i rezultata nekada nebuss , dirsa laiks un nervi. Sjiats tev PANEMS uztasis un Atdoss bez kada stress un garantetu rezulatatu jo tas vinjam ikdienas darbss draga vinsj visadiem zurcikiem un katalogiem tukstosjiem sitadu meslu tas vinja galvenais bizness exselenta limeni.
... te nu Lunis vairs naf Lunis... runā tīru patiesību... un ir teiciens- skopais maksā divreiz, un tad sāk meklēt isto meistaru!!!!
taču mans labākais fotogrāfs uz šādām lietām ir Imants Ķīkulis, telefonu var pajautāt man meiliski vai private tepat. Fočē Santām, Unām, visādiem žurčiem jau cik gadus, kā arī pasniedz studijas bildēšanu, ja nemaldos, Fotoskolā. Un cenas ir ļoti sakarīgas, visu var sarunāt.