forum.gif
p.p.L.-pārgājiens pa Latgali
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / p.p.L.-pārgājiens pa Latgali
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.08.08 14:45
 citēt
Ja tevi kaut mazdrusciņ interesē gulēšana teltīs un labas kompānijas baudīšana staigājot pa Latgali, izlasi!

Tātad no 23.-27. augustam notiks pārgājiens, kura 1. pieturas punkts ir Rēzekne(līdz Rēzeknei tiekam ar vilcienu), tad Rāznas ezers un tad Mākoņkalns.. tālāk iespējams, ka līdz pa Aglonai aizejam.

*šitas viss domāts kā chill pasākums, ja negribēsim nekur iet, tad arī neiesim utt. Jādara tas, ko sirds vēlas galu galā :D
Iesi? :)

sīkāks info privātajā vēstulē.
:)
Publicēts: 20.08.08 15:19
 citēt
eh,. pī,,, pī,,, pī...ed

kārtējo reizi sanāk citas lietas darāmas!
Publicēts: 20.08.08 15:26
 citēt
A tā optimiste tā neko, smukiņa...:)
Publicēts: 20.08.08 15:56 labots
 citēt
bro-tip, mjā tā gan. tu vismaz esi no tiem, kas zina, ka būs citas lietas darāmas.

ir tādi, kas pasaka iepriekšējā vakarā, bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem, ka varētu kādam izjaukt visus plānus.

vot kā.
Publicēts: 20.08.08 20:52
 citēt
man lūdzu info :) bet ja ar sabiedrisko jābrauc līdz tai Latgalei,tad laikam ka atkrīt..
Publicēts: 20.08.08 21:05
 citēt
shvaboc, kāpēc tad tā?
ok, vēlāk būs info, tagad jāskrien. :D
Publicēts: 20.08.08 22:11
 citēt
neciešu kratīties ilgus gabalus sabiedriskajā,it īpaši ar palielu bagāžu...
Publicēts: 20.08.08 22:24
 citēt
nu man padomā ir vilciens.

kā savādāk domā līdz turienei tikt? jo galu galā tas ir pārgājiens.. vēl jau var stopēt, bet tas ar lielu bagāžu ir vēl trakāk kā sabiedriskais, manuprāt.
Publicēts: 21.08.08 04:12
 citēt
shvaboc:neciešu kratīties ilgus gabalus sabiedriskajā,it īpaši ar palielu bagāžu...

Man arī riebjas to darbīt - bet viss atkarīgs no kompānijas - ja cilvēki ir jautri un atsaucīgi tad pat 10h pavadītas transportā aizskrien vēja sāprniem!
Publicēts: 23.08.08 17:14
 citēt
baigi ilgais, 5 dienas. Bet man jau gribetos, jo liidz rezeknei man tik 30 km.
a kurs shodien datums?:face-monkey:
Publicēts: 23.08.08 18:46
 citēt
sākums esot pārcelts uz 24.datumu,kā man teica..
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):