forum.gif
D70S sāk gļukot CF. Ko darīt?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / D70S sāk gļukot CF. Ko darīt?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.08.08 15:49
 citēt
Problēma tāda, ka arvien biežāk nākas saskarties ar kartē uzņemties kadriem, kas pēc tam pārlādējot kompī nav atpazīstami. Bildēju RAW(ā). Vai varbūt pie vainas kameras dabiskais nolietojums (3 gadi), jebšu kameras softa kļūda, vai galu galā tas ir tikai CF karšu defekts?
Ak jā, lietoju Sandisk Extreme lll 2GB un Transcend 1GB.
Publicēts: 20.08.08 15:54
 citēt
Kaa tas ir nav atpazistami? Uz cita kompja meginaji?
Publicēts: 20.08.08 15:58
 citēt
pamaini karti/kompi, tad arī sapratīsi what's hot and what's not
Publicēts: 20.08.08 16:12
 citēt
Nelaime jau sākas paša kamerā, jo brīžiem aparāts pieprasa kartes formatēšanu, brīžiem paziņo ka karte nav lietojama, bet pēc kameras izlsēgšanas/ieslēgšanas un kartes izņemšanas/ielikšanas viss itkā paliek OK.
Publicēts: 20.08.08 16:13
 citēt
Pašak leikas ka vainīgs varētu būt pats fotoaparāta softs. Vai tas būtu jāpārdzen?
Publicēts: 20.08.08 17:07
 citēt
tas tev ar abaam karteem? nopeerc tresho karti (tak leetas vinjas!), paarformatee fo4uka, un paarbaudi vai atkaartojas. iespeejams kaada adata briizham nekontaktee. softs nemeedz taa peec 3 gadiem peekshnji njemt un sagurt.
Publicēts: 20.08.08 20:48
 citēt
man ir bijis taa ka fochiks kaut ko nogljuko un tad puse bilzhu vnk pazuud. man arii ir D70s un man vienam chomam ariit aa pati probleema vienreiz ir bijusi. taa kaa gan jau kamera kaut ko kaadreiz noglukojas un viss
Publicēts: 20.08.08 22:59
 citēt
driizaak karte vainiiga, preciizi taapat uzvedas flash atminjas kuraam ir prob, ierakstiitie dati nojuuk, reizeem kompii klaigaa ka nekaa nav un pieprasa formateet, un princips flashiem un flashkarteem jau viens un tas pats...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):