forum.gif
do70-300 broken!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / do70-300 broken!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.08.08 22:16
 citēt
Gadiijaas kjibele, nezinu pat kaa un no kaa! iespeejams no pastaaviigas zuumoshanas (par ko gan esmu apbeedinaats pamatiigi, ka tas notikaas ar shaadu leecu!) Izklausaas, ka kaut kur iekshaa ir izskruuveejusies kaada skruuviite un izkritusi! grab! nevaru ievilkt zuumu iekshaa normaali, aaraa veel naak, bet negribaas riskeet to turpinaat driit. peedeejais taalaakais optikas posms arii pamatiigi kustaas. domaaju, ka noteikti taa ir skruuve. Ir kaadas iespeejas pasham to dabuut gatavu tik taal, lai vareetu atkal normaali riikoties ar leecu vai vieniigais variants ir suutiit kaut kur prom vai nest uz remontu? a suutiit prom pavisam negribaas, jo zooms ir ljoooti vajadziigs uz pirmdienu, bet atpakalj aatraak par nedeeljaam divaam man vinju neviens neatsuutiis un remonts.. ak jel.. nebeeda ir taada, ka deelj darba laika nu nekaadi netieku aatraak par 7dienu servisaa, bet 7dienaa jau neviens nelabo! ir kaadi varianti? vai esmu pilniigaa p***ljaa??? :(
Publicēts: 20.08.08 22:52
 citēt
Man izklausās ka varētu būt izlūzusi, izkritusi detaļa no vadotnes, neatceros kā viņu tur sauca. Tā kas precīzi vada cilindrus. Ja nav nekādas lentes pārgrieztas zūmojot viņu pajukušā stāvoklī tad problēma neizklausās nemaz tik liela. Ja izkritusi varbūt var atlikt vietā, ja izlūzusi varētu būt jāvirpo jauna.

Man ar līdzīgu problēmu tika galā meistars Nagla, no vecās darbnīcas liekas ka viņš ir izvācies, takā atliek tikai zvanīt 29246307, nenoliegšu ka nācās viņu paskubināt lai darbiņu paveic ātrāk. Sanāca runāšana ar viņu par līdzīgām problēmām un ja tas tev Canon 70-300 tad ja nemaldos tas bija viens no stikliem ko viņš teica ka vienkārši pārzin, bet varbūt jaucu ar veco 70-200

ir velviens meistars vārdā Rināts, Ir atrodams fotosalonā starp Barona un Čaka ielām uz Ģertrūdes ielas Barona centram pretējā pusē darba dienās no 16:00-18:00 Ar šo meistaru esmu runājis tik vienu reizi, tapēc par viņu atsauksmes jāatrod pašam.
Publicēts: 20.08.08 23:02
 citēt
tas stikls ir difractive optics(DO70-300 un 70-300 - ir starpiiba, leecai cita uzbuuve)! taa, es domaaju ir cita shtelle! serviss man ar neder, vismaz Latvijas ne! esmu iirijaa! izluuzusi? nezinu! esmu ljoti saudziigi riikojies ar leecu, kaa jau ar fototehniku(pastaav iespeeja, ka ir vnk no aktiivas zuumoshanas izskruuveejies kaut kas??)! noteikti, ka pasham nekaadu izredzhu nav vinju samuukjeet!!! :( izmisums! pamazaam saak paarnjemt izmisums! gan jau ka driiz arii panika sekos :D! ir jau garantija, bet tas ir taa, ka ir chau! ja jaasuuta uz Canonu, tad tas noziimee, ka liidz 1mdienai ir jaanopeerk stikls vietaa! jopcik!

paldies eniivei!
Publicēts: 20.08.08 23:06
 citēt
A Garantija tev ir?
Publicēts: 20.08.08 23:09
 citēt
.. par to zuumoshanu! zin - ir taa, ka ar saapeem - tad, kad zuumo iekshaa, liekas, ka kaut kur iekjeraas un ar nelielu kratiishanu visaadaas ozaas es dabuuju to zoomu iekshaa! vaaks vispaar, tad, kad dzirdi taas skanjas, kas notiekaas iekshpusee! negribaas riskeet ar! aizies veel trakaak pa pieskari kaut kas :(
Publicēts: 20.08.08 23:21
 citēt
ir garantija, ir! tikai lieta taada, ka uz pirmdienu zoomu vajag taa, ka nu ir p***ljaa!
:(:(:(
Publicēts: 20.08.08 23:27
 citēt
Nezūmo, pārrausi vadus ja ko aizķersi un salabot beigās varēs tev MF stiklu, kas attiecas uz pašlabošanu nesanāks bez spec aprīkojuma, jo tev jāizjauc stikls praktiski pilnībā lai vadotnes saliktu kopā un tad tev vajadzēs kolimatoru fokusa kalibrēšanai.

kas attiecas uz speciālu lauzšanu, tad tā nav obligāta, ir stikli kuriem konstrukcija nav tā labākā un problēmas rodas arī bet ārējas fiziskas ietekmes

Par īriju nezin;aju tapēc ar teicu par LV
Publicēts: 20.08.08 23:27
 citēt
1x par tādu Do dzirdu :D
Publicēts: 20.08.08 23:44
 citēt
ā beidzot sapratu kas tas par stiklu... Vienmēr esmu skatijies uz to DO stiklu ar zināmām šaubām... izmēra ziņā jau tādu vienkāršāk iebāzt mazā slig fotosomā, bet man ļoti nepatīk ka tik daudz kustīgas detaļas, jo vairāk detaļas jo precīzākam visam jābūt, jo vairāk iespējas ko ne tā sadarīt
Publicēts: 20.08.08 23:58
 citēt
Wizulis:1x par tādu Do dzirdu :D

Par šitadu iet runa

www.the-digital-picture.com...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas