forum.gif
PENTAXistiem!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / PENTAXistiem!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.08.08 15:50
 citēt
Kam intresē K bajonetes pāreja uzM42>ELKOR plaza 9,99LS
Publicēts: 21.08.08 16:09
 citēt
ļauj fokusēties uz bezgalību?
Publicēts: 21.08.08 16:34
 citēt
jebkurš gredzens neļaus fokusēties uz bezgalību. Tad stiklam vnk jābūt iekš gredzena :)
Publicēts: 21.08.08 16:40
 citēt
ir arī pārejas,ar kurām var uz bezgalību... galu galā,Pentax jau nav pārejas ar lēcu.
Publicēts: 21.08.08 16:42
 citēt
Mandalay:jebkurš gredzens neļaus fokusēties uz bezgalību. Tad stiklam vnk jābūt iekš gredzena :)
taisnība par Nikonu, bet ne par Pentax. krievu laikā 6 rubul maksāja.
Publicēts: 21.08.08 17:45
 citēt
Mandalay:jebkurš gredzens neļaus fokusēties uz bezgalību. Tad stiklam vnk jābūt iekš gredzena :)

...viss atkarīgs no atāluma esošai kamerai, un tai, no kuras stikls ņemts (no maricas, filmas līdz plaknei, kur piespiežās objektīvs) :) Man canonam pāreja uz m42 ir pat ap 1mm biezs gredzens un krievu zenit optikai kā radīts.
Publicēts: 21.08.08 20:36
 citēt
darba attālums, bla, bla bla.
Publicēts: 21.08.08 20:43
 citēt
Nekādu problēmu ar fokusēšanu (protams manuāli)Jupiteram,Miramu.c.stikliem no Zenīta.Ar konvertoriem laikam jauzmanās kuram ir štifte,var aizskārt spoguli.Ar starpgredzeniem kaut kas tomēr savādāk,bet to vēlāk!Nav laika pētīt.
Publicēts: 21.08.08 20:45 labots
 citēt
AGNOS:Ar starpgredzeniem kaut kas tomēr savādāk,bet to vēlāk!Nav laika pētīt.
starpgredzenus jau neliek, ja padomā fokusēties uz bezgalību. nu, makro.
Publicēts: 21.08.08 21:41
 citēt
Vot nesaprotu, vai tad normāli stikli nav pieejami, ka pirmsplūdu laika vītneniekus jāliek virsū?
Stikls ar manuālo fokusu bet automātisko fragmu vēl ir OK, bet tiem vītnes stikliem tak fragma katreiz jāgroza ar roku - atgriez, nofokusējies, aizgriez, šauj ... un viss no gala :face-sad:
Vai tiešām mūsu laikos kādam vēl patīk tā čakarēties? Es personīgi vītnes stiklu pa velti neņemtu.
Publicēts: 22.08.08 00:06
 citēt
Tas ir priekš tiem, kas redz kā objektīvs zīmē un manuāli grozot gūst baudu. Nu tjipa maximāli piedalās procesā.
Publicēts: 22.08.08 08:50
 citēt
edvins-l:Tas ir priekš tiem, kas redz kā objektīvs zīmē un manuāli grozot gūst baudu. Nu tjipa maximāli piedalās procesā.

Īsāk sakot, tiem kam patīk sex ar tehniku. Bet ne jau par to vien ir runa - cik labus kadrus garām nelapaidīsi šitā čakarējoties!
Publicēts: 22.08.08 20:09
 citēt
ivog:Es personīgi vītnes stiklu pa velti neņemtu.
es arī nedošu. bet baigi labais 50 mm/1,4.
Publicēts: 22.08.08 20:29
 citēt
haralds:
ivog:Es personīgi vītnes stiklu pa velti neņemtu.
es arī nedošu. bet baigi labais 50 mm/1,4.

Pentaxam SMC-FA 50mm f/1,4 var dabūt jaunu cenā zem 200 Ls. Ar normālu bajoneti un auto fokusu.
Publicēts: 22.08.08 20:41
 citēt
ivog:Pentaxam SMC-FA 50mm f/1,4 var dabūt jaunu cenā zem 200 Ls. Ar normālu bajoneti un auto fokusu.
nu, tas ar vītni man 1-kārši ir lietošanā. 2. lietoju ar nikonu ar adapteri (perhodņiku), ko nevarētu ar stiklu, kuram Pentax pajonete.
Publicēts: 22.08.08 22:05
 citēt
Ko var ākstīties ar visādu hu#$%!?
Publicēts: 23.08.08 01:11
 citēt
a kurš šitos stiklus lieto kustīgu objektu bildēšanai?
Publicēts: 23.08.08 12:21
 citēt
Viss diskuss aiziet uz tēmu:kamdēļ vēl kads bildētājs nerikšo riņķī ar Hasselu!:face-grin:Kauns taču kad tev nav Hassels ar vismaz vienu kartupeļu kasti ar objektīviem!Kauns!!!:face-devil-grin:
Publicēts: 23.08.08 18:52
 citēt
biju aizgājis uz to plazzu.bet tur 2 pārdevēji (ap 20.gad.) šķiet pirmo reizi mūžā dzirdēja par tādu uzparikti. PILNĪGI āmuri.
Publicēts: 23.08.08 19:27
 citēt
AGNOS:Viss diskuss aiziet uz tēmu:kamdēļ vēl kads bildētājs nerikšo riņķī ar Hasselu!:face-grin:Kauns taču kad tev nav Hassels ar vismaz vienu kartupeļu kasti ar objektīviem!Kauns!!!:face-devil-grin:

Vēlreiz pārlasīju visu diskusiju, tā i nesapratu no kurienes Tav tāds secinājums.
Publicēts: 23.08.08 20:23
 citēt
Pa pārdevējiem neko sliktu neteikšu(ap gadi 35)sajēdza daudz vairāk kā vidusmēra amatieris.Tev nebūs paveicies,tad aizved viņus pie rokas līdz plauktiem,i parādi ar pirkstu.:)
Publicēts: 23.08.08 20:46
 citēt
nu bet jelkora pardeveji totiesir universali - varetu gan tirgu kartupeljus tirgot, gan hifi audio, gan pro fototehniku. iiiiiziiii
Publicēts: 28.11.08 21:01
 citēt
Nu ko piebilst, aizej līdz virpotājam,lai uzvirpo,tikai ar uzspīli.Skrūvē iekšā un lieto!:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):