forum.gif
dabas formu estētika
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / dabas formu estētika
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.08.08 13:47 labots
 citēt
www.valtersunrapa.lv...

dabuju sitādu grāmatu autors Māris Kundziņš (dabas fotograafs)

nedaudz palasiju un baigi feini uzraksiits par daudzkaadaam lietaa arii saistiibaa ar foto

tur par kraasaam daudz, zelta griezumu un vel viskaadaam fishkaam kam interesee iesaku izlasiit/nopirkt.
Publicēts: 22.08.08 14:04
 citēt
Annir:a nevar taaa... ka aizliegtu taadu terminu kaa "zelta griezums" izklausaas peec zelta lietus...

a spamot gan var aizliegt.
Publicēts: 24.08.08 02:04
 citēt
Šito grāmatu esmu lasījis kādas pāris reizes - ļoti laba! :)
Publicēts: 24.08.08 08:43
 citēt
Cirsliitis:Jau paaris reizes paspeejis izlasiit? iisa atminja? :))

Ne jau visi pārlasa divreiz tāpēc, ka atmiņa ir īsa. Nevajag spriest pēc sevis ;)

Es pārlasu jo man interesē. Kā jau katrā grāmatā lasot otreiz tu pamani lietas, kas ir svarīgas, bet nav pamanītas pirmajā reizē.
Publicēts: 29.08.08 20:27
 citēt
Graamata laba, bet taa kaartiigi no viena vaaka liidz otram neesmu izlasiijusi... :) Staav plauktinjaa un atgaadina par sevi laiku palaikam :)
Publicēts: 30.08.08 11:53
 citēt
Es pirms kāda pus gada nopirku, izlasīju. Šīs formums atgādina par tās eksistenci, būs plauktos jāsameklē un vēlreiz jāizlasa. Grāmata laba. :)
Publicēts: 30.08.08 12:24
 citēt
man atkal liekas, ka nekā laba tur nav, bet tas visticamāk pēc prāta spējām un iepriekšējās sagatavotības
Publicēts: 30.08.08 12:44
 citēt
bro-tip:man atkal liekas, ka nekā laba tur nav, bet tas visticamāk pēc prāta spējām un iepriekšējās sagatavotības

vai nu gribēji sev asti pacelt,vai pateikt,ka neko nesaproti.....
Publicēts: 30.08.08 12:50
 citēt
man liekas, ka bija domāts pirmais, bet sanāca otrais. :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):