forum.gif
Skatos, pēdējā laikā gļuku te netrūkst
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Skatos, pēdējā laikā gļuku te netrūkst
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.08.08 21:26
 citēt
Uzmetot aci forumā redzu, ka vienu met laukā, citam neveras vaļā...
Man ir savukārt šitāds gļuks:
Sadaļā Mans fotOblog.lv redzu fotOgalerijas bildes: 19, bet kad uzspiežu uz šī linka, redzu smuku tukšu lapu bez nevienas bildes. Tabula ir, lapu skaits=1, bet bilžu nava. Reitingu sistēma nav sabrukusi, tātad teorētiski serveris visu atceras, tikai praksē tās bildes vairs nav manāmas. :( Ceru, ka admini atradīs pazudušās bildes un noliks atpakaļ savās vietās.
Publicēts: 23.08.08 21:54
 citēt
Tikko meklējot savu (šo te) ierakstu forumā pamanīju, ka esmu to nejauši iebāzis diskusiju sadaļā. Laikam vajadzēja likt iekš ieteikumiem - ļoti atvainojos par šādu lažu.
Publicēts: 23.08.08 21:57
 citēt
nu man shis gljuks piemeklee ik pa laikam, labojas paarstarteejot browseri
Publicēts: 24.08.08 02:05
 citēt
Iztirot cepumus it ka tas gljuks labojās, bet man tas besī reāli, jo man nav ne mazākās vēlmes tīrīt cepumus, jo tad atkal japarlogas 101 resursā...

Nav iespējas to novērst?
Publicēts: 24.08.08 13:27
 citēt
man tas pats, uz visaam galerijaam. restarteet paarluuku nepaliidz, bet tiiriit kukijus... nu tiiru arii, kad esmu ljoti noilgojies peec bildeem. bet tas jau kaa auto servisu ar suudziibu "auto nelec" tev atbild - "a tu iestum" :).
Publicēts: 24.08.08 15:35
 citēt
man notiek , šad tad, analogi ....
Publicēts: 24.08.08 20:58
 citēt
novērst ir iespējams, bet mēs nevaram atrast īsti cēloni.

Ja izmanto FF 3 versiju viņā iespējams izdzēst tikai vienai lapai cepumus.
Publicēts: 24.08.08 22:13
 citēt
man VISPĀR NEKAS negļuko! Laikam esmu izredzētais :face-angel: :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 25.08.08 21:10
 citēt
gljuko normaali - viss kaartiibaa
Publicēts: 25.08.08 21:20
 citēt
Sajutos tāds nepilnvērtīgs – man nekad nekas negļuko, kauns taisni. (Dzenāju ugunslapsu)
Publicēts: 25.08.08 22:10
 citēt
Operai diezgan bieši, tagad arī.
Publicēts: 01.09.08 17:39
 citēt
A kas tas pa joku ka atverot kādu foruma tēmu, man paradās nevis diskusiju sākums bet lapas vidus vai apakša....
Publicēts: 01.09.08 17:40
 citēt
shauttra:A kas tas pa joku ka atverot kādu foruma tēmu, man paradās nevis diskusiju sākums bet lapas vidus vai apakša....

O shis man kaitina.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):