forum.gif
Spoguļkameras iegāde i-netā veikalā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Spoguļkameras iegāde i-netā veikalā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.08.08 20:03
 citēt
Esmu noskatījusi sev piemērotu fotokameru, un interneta veikalā un veikalos tas, protams, maksā lētāk nekā elektro preču veikalos.

Nekad neko neesmu pirkusi ar interneta veikalu starpniecību, tāpēc gribu jums jautāt padomu vai tas ir droši, izdevīgi un vai vispār beigi beigās ir gudri to darīt no interneta veikala?

p.s ceru uz atsaucību, tāpēc paldies jau iepriekš. :face-monkey:
Publicēts: 24.08.08 20:13
 citēt
Cenas ziņā protams ir gudri. Esmu pircis visādus pričendāļus no dažādiem i-net veiklaiem, līdz šim bez problēmām.

Ja nav noslēpums, kas par i-net veikalu?
Publicēts: 24.08.08 20:18
 citēt
nav jau nekāds noslēpums, protams, šis-
www.1a.lv

:face-monkey:
Publicēts: 24.08.08 20:29
 citēt
Veikals darbojas ne pirmo gadu, cenas arī ir ok. Pērc tik nost.
Publicēts: 24.08.08 20:30
 citēt
paskaties [url=www.m79.lv]www.m79.lv[/url] cik man ir teikuši tad šis ir lētākais i-veikals.
Publicēts: 24.08.08 20:31
 citēt
es ņēmu, pieveda klāt, garantijas papīrs bija stipri aizdomīgs, bet to nevajadzēja, viss mierīgi
Publicēts: 24.08.08 20:59
 citēt
salidzini.lv un rakstam iekšā meklēto..
Publicēts: 24.08.08 21:10
 citēt
paldies par atsaucību, cilvēki jaukie. :]]:face-smile:
Publicēts: 24.08.08 21:38
 citēt
janis19:paskaties [url=www.m79.lv]www.m79.lv[/url] cik man ir teikuši tad šis ir lētākais i-veikals.

lētākais nav, bet ar garantiju nekad nav bijušas problēmas, ja kāda šaize, tad viss tiek samainīts un serviss ir super!
Publicēts: 24.08.08 21:56
 citēt
un kā ir ar šo [url=www.1a.lv?]www.1a.lv?[/url]
Publicēts: 24.08.08 22:26
 citēt
Ta ka pats stradaju inet veikala, varu piedavat atlaidi :)
Publicēts: 24.08.08 23:45
 citēt
esmu pircis i-net veikalos mobilos telefonus, fotokameras, objektīvus, pat veļasmašīnu - nekādu problēmu. 1a.lv arī esmu iepircies, bet vairs neatceros, ko tieši, katrā ziņā sūdzību nav!
Publicēts: 25.08.08 11:10
 citēt
mhmh, un kā ir ar garantiju? viss kā vajag?
Publicēts: 25.08.08 13:13
 citēt
Es savu pirku www.elektron.lv, garantija no Elkor.
Nācās reāli izmantot garantiju, nebija problēmu, bodiju samainīja. Tiesa gan, sākumā servisa centrā brīnījās, kādēļ Elkora garantija ir citur pirktam aparātam, bet jautājums īsā laikā tika noskaidrots un problēmu nebija.
Elektroniku pārsvarā pērku tikai interneta bodēs, sīkumus sūtu no ebay. Ja gribas kaut ko aptaustīt pirms iegādes, eju uz Elkoru.
Publicēts: 25.08.08 17:30
 citēt
a1 baigi labs serviss
Publicēts: 25.08.08 18:02
 citēt
ivog:Es savu pirku www.elektron.lv, garantija no Elkor.
Nācās reāli izmantot garantiju, nebija problēmu, bodiju samainīja. Tiesa gan, sākumā servisa centrā brīnījās, kādēļ Elkora garantija ir citur pirktam aparātam, bet jautājums īsā laikā tika noskaidrots un problēmu nebija.
Elektroniku pārsvarā pērku tikai interneta bodēs, sīkumus sūtu no ebay. Ja gribas kaut ko aptaustīt pirms iegādes, eju uz Elkoru.

Kas tad bija ar bodiju, ka nācās mainīt?
Publicēts: 25.08.08 19:33
 citēt
Bodijam (Pentax K20D) bija pamatīgs front focus
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):