Esmu noskatījusi sev piemērotu fotokameru, un interneta veikalā un veikalos tas, protams, maksā lētāk nekā elektro preču veikalos.
Nekad neko neesmu pirkusi ar interneta veikalu starpniecību, tāpēc gribu jums jautāt padomu vai tas ir droši, izdevīgi un vai vispār beigi beigās ir gudri to darīt no interneta veikala?
p.s ceru uz atsaucību, tāpēc paldies jau iepriekš. :face-monkey:
esmu pircis i-net veikalos mobilos telefonus, fotokameras, objektīvus, pat veļasmašīnu - nekādu problēmu. 1a.lv arī esmu iepircies, bet vairs neatceros, ko tieši, katrā ziņā sūdzību nav!
Es savu pirku www.elektron.lv, garantija no Elkor. Nācās reāli izmantot garantiju, nebija problēmu, bodiju samainīja. Tiesa gan, sākumā servisa centrā brīnījās, kādēļ Elkora garantija ir citur pirktam aparātam, bet jautājums īsā laikā tika noskaidrots un problēmu nebija. Elektroniku pārsvarā pērku tikai interneta bodēs, sīkumus sūtu no ebay. Ja gribas kaut ko aptaustīt pirms iegādes, eju uz Elkoru.
ivog:Es savu pirku www.elektron.lv, garantija no Elkor. Nācās reāli izmantot garantiju, nebija problēmu, bodiju samainīja. Tiesa gan, sākumā servisa centrā brīnījās, kādēļ Elkora garantija ir citur pirktam aparātam, bet jautājums īsā laikā tika noskaidrots un problēmu nebija. Elektroniku pārsvarā pērku tikai interneta bodēs, sīkumus sūtu no ebay. Ja gribas kaut ko aptaustīt pirms iegādes, eju uz Elkoru.