forum.gif
Atsauksmes par 135/2.8 SoftFocus
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Atsauksmes par 135/2.8 SoftFocus
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.08.08 00:20
 citēt
Labs vakars.
jau ilgaku laiku skatos uz mineto stiklinju.
esot vecaaks modelis, ar paskalju autofokusu - nu tas taa ka skaidrs.
tai pat laika, samplji kas ir skatiti, bijushi tiri patikami. softfocus fiicha ar nav slikta pec idejas.
bet nu, gribetos dzirdet kada reala lietotaja atsauksmes.

vai ar shitadu stiklu gadijuma Deinats nebilde tai akcijai, kura vac naudinju Gleizdam? it ka mineja kkur, ka lietos specialu objektivu, kas piedod efektu "ka agrak" .
Publicēts: 25.08.08 01:30
 citēt
Apņirdzos :):) Deinats bilde ar normalu kameru un stiklu , SOFTU taisa makslinieks pec tam uz kompja:):)
Publicēts: 25.08.08 01:38
 citēt
nu skaidrs, man jau likas ta drusku nenopietni, ja shams ar shito stiklu bildetu.
bet ka ir shitam ar asumu, AF precizitati?
Publicēts: 25.08.08 10:08
 citēt
Kādu asumu tu tur gaidu? Tas tak soft fokuss :)) Jo vairāk fragma vaļa, jo lielāks blūrs. Visu laiku ar f16 bildēsi, lai būtu asums? :)
Publicēts: 25.08.08 10:15
 citēt
briedi, tam objektīvam neatkarīgi no fragmas soft efekts regulējas - ja grib, tad efektu var izslēgt vai ieslēgt :)

versatile - citā foruma sadaļā tiek tirgots ekselents 135mm stikliņš, priekš kam jāpērk šis vairāk kā 20 gadus vecais krāms?
Publicēts: 25.08.08 10:54
 citēt
sandijs, ka jau rakstiji, nauda saldumiem iztereta. zemes lietas aped naudu ka vai bail. cerams vismaz ka atmaksasies...
Publicēts: 25.08.08 11:07
 citēt
softs uz pilnīgi atvērtas diafragmas kura pamazām verot ciet ļoti ātri pazūd. Atslēdzot soft fokus ar slēdzi šis protams kā vienkārš objektīvs. Kvalitatīve laba un kāfixam pietiekoši asa. Uz fotoaparāta izskatās kā mazs smieklīgs štruntelis :D . AF pietiekoši lēns. Kādām vajadzībām šo ņemt es nevaru pat iedomāties :) . Labāk tiešām pirkt 135/2L , pat ne labāk bet obligāti :)

p.s. dažas reizes iznāca paspēlēties ar to , jo ir pazīstamai fotogŗāfei.
Publicēts: 25.08.08 13:32
 citēt
kaa jams uz fotoaparata izskatas, mani neuztrauc.
uztrauc tieshi AF, jo objekivs tiesham ap 20 gadus vecs modelis, nemaz nezinaju.
nja, laikam 85/1.8 bus labaka izvele.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):